Po dłuższych przemyśleniach doszłam do wniosku, że to co zrobiliście było....zaJabiste
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Pomyśleć, ile osób wkurzyła Wasza akcja i to, że tyle punktów sobie natrzaskaliście, biedacy pewnie do dzisiaj mają koszmary
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Nie lubię zbytnio ludzi, którzy traktują staty, jakby od nich zależało ich życie... bez sensu... widocznie staty to jedyna rzecz, która jako tako im wychodzi (a w życiu to totalni nieudacznicy) i dlatego się tak przejęli
Wiecie co? Nawet żałuję, że mnie tam z Wami nie było (mimo iż w Nama grałam zaledwie parę razy, muszę przyznać, że... jest trudniejszy do opanowania niż bf42, a przez co na swój sposób ciekawszy ^^). Musieliście się nieźle bawić - a to jest najważniejsze
Życzę więcej podobnych zwariowanych pomysłów
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła uczestniczyć w jakiejś takiej akcji ^-^
@Wojtas - wyloozuj trochę, przecież oni ani nikogo nie obrazili, ani nie zbluzgali, ani nie skrzywdzili w żaden sposób... po prostu dobrze się bawili.... a to że innym się to nie podoba - to ich problem.... BF jest zaJebistą grą.. ale to tylko gra i należy go tak traktować, jeśli ktoś tego nie rozumie, to powinien częściej wychodzić na dwór albo zacząć się leczyć...