Po dłuższych przemyśleniach doszłam do wniosku, że to co zrobiliście było....zaJabiste

Pomyśleć, ile osób wkurzyła Wasza akcja i to, że tyle punktów sobie natrzaskaliście, biedacy pewnie do dzisiaj mają koszmary

Nie lubię zbytnio ludzi, którzy traktują staty, jakby od nich zależało ich życie... bez sensu... widocznie staty to jedyna rzecz, która jako tako im wychodzi (a w życiu to totalni nieudacznicy) i dlatego się tak przejęli
Wiecie co? Nawet żałuję, że mnie tam z Wami nie było (mimo iż w Nama grałam zaledwie parę razy, muszę przyznać, że... jest trudniejszy do opanowania niż bf42, a przez co na swój sposób ciekawszy ^^). Musieliście się nieźle bawić - a to jest najważniejsze
Życzę więcej podobnych zwariowanych pomysłów

Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła uczestniczyć w jakiejś takiej akcji ^-^
@Wojtas - wyloozuj trochę, przecież oni ani nikogo nie obrazili, ani nie zbluzgali, ani nie skrzywdzili w żaden sposób... po prostu dobrze się bawili.... a to że innym się to nie podoba - to ich problem.... BF jest zaJebistą grą.. ale to tylko gra i należy go tak traktować, jeśli ktoś tego nie rozumie, to powinien częściej wychodzić na dwór albo zacząć się leczyć...