A ja pozwole sobie spojrzeć na temat z jeszcze innej strony. Z takiej przeciętnego użytkownika.. Coś jak ja...
Najnowsza gierca ze stajni UbiSoftu "Splinter Cell: Pandora Tomorow" Na świecie jest już od ok miesiąca. Wszyscy zachwycają się grafiką, grywalnością i oczywiście trybem multi! No więc napaliłem się na gierce ostro, zebrałem kaske i zajrzałem na strone naszego ulubionego dystrybutora Cenegi... Jeszcze wczoraj data premiery była Maj a już dziś jest Czerwiec... Zapewne jeszcze zmieni się na Lipiec
I co taki biedny użytkownik może zrobić?? Chciałem sobie załattwić gre z Niemiec, ale tam kosztuje 50 jewro... Dla nich normalka, dla mnie troche dużo..
Kolejny minus to polska wersja językowa... Już widzę jak nie będzie można normalnie grać w multi, bo to nie ma patcha, to nie kompatybilne itp...
Co pozostaje?? Czy jak powiem, że ściągnąć z netu pirata, kogoś to zdziwi?? Oczywiście nie popieram tego i oryginał kupie tak czy siak choćby dla trybu multi, ale wiele osób już tego nie zrobi...
Tak więc apeluje do Dystrybutorów!! Wydawajcie gry jak najszybciej po premierze, bo szlag mnie trafia, jak musze na nie czekać po kilka miesięcy
P.S. tu należą się brawa dla Panów z EA Polska, którzy sprawę premiery BFV załatwili celująco!!
------------------------------------------
P.s 2 przypomniało mi się jeszcze jedno. Słyszeliscie o Hidden i Dangerous 2?? Zapewne wielu z Was tak. a graliście? podobało Wam się?? Piraci H&D2 wyszło w zesżłym roku, a Cenega się ostatnio szczyci, że już niedługo wyjdzie "najnowsza" gra H&D2 Nawet dają newse o "nowych wywiadach" z twórcami gry... Wywiady mają datę z zeszłego roku...... Porażka