dobra
updejt do danych kjuba
DA sie juz robic podkopy wietnamcami, bo sam wychodzilem z takiej dziury i nontop zajmowalem flage.
AKMS o ile pamietam to taki krotki kalach - w grze sa rozne kity na roznych mapach- w tym sie cubi nie pomylil - mozna miec na przyklad CAR15 albo M16, wiec logiczne jest ze VC maja AK47 i AKMS (powiedzmy - najblizszy odpowiednik CAR)
bron strzelecka VC wcale nie jest slabsza od amerykanskiej. AK47, AKMS rzadzily w grze. zabijaly tak samo jak M16. m16 ma elegancki 20 nabojowy magazynek BTW

(to dla panow fanow realiow) i nie, nie zacina sie, bo vietnam, tak jak i BF to gra zrecznosciowa.
nie wiem jak jest z bronia snajperska (roznice w sile) ale dobrze kjub zauwazyl ze jest M16 z cel. opt. taki snajper jest 2x bardziej niebezpieczny, bo moze assaultowac.
mapy - wiekszosc to jungla. sa takie na ktorych mozna polatac i jest sporo ciezkiego sprzetu, sa tez ze dwie czy trzy urban only. jedna JEST symetryczna - po srodku jest swiatynia, a VC i US atakuja z dwoch roznych kierunkow. na tych miastowych mapach gra dziala znacznie lepiej btw
mnie osobiscie jaraly wszystkie. jest na przyklad taka w ktorej VC broni sie na wzgorzu, ma tam z 5 stanowisk arty i 2 linie respow, a amerykanie maja 2 LZ i musza zajac wzgorze.
a! no i z tego co zauwazylem to na zadnej z map nie ma nieprzejmowalnych flag.
generalny feeling z gry - gra sie na maks zajebiscie. mi sie fizyka kuli w Nam, podoba tak z 3x bardziej niz w BF. strzela sie bardziej jak w CS, ale jednoczesnie na wieksza odleglosc trzeba juz brac poprawke. wiec jest i troszke dobrego starego szybkiego strzelania i troche tego co juz znamy i lubiamy z BFa. w kazdym razie, jak my z cubim tam ownowalismy jak nam pozwalaly na to chrupy w grze. wiec doswiadczenia z BFa procentuja jak najbardziej. lot nad dzungla w hueyu, z wlaczona muza (dowolna bo tak naprawde wszystkie sa takimi klasykami ze nie ma sie co przyjebac), z M60 wycelowanym w zarosla to po prostu moment ktorego sie nie zapomina. jak bedzie trzeba to dokupie sobie komputer do Nam, bo juz widze ze bedzie warto.
ps. EA to buce. prosilismy ich kilka razy zeby zamiast zmieniac mape po jednej rundzie zostawili jakas na dluzej. zaden nie odpowiedzial. malinowy ch.. im w dupe.