Teraz jest 22 maja 2018, 09:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Prosze o pomoc.
PostNapisane: 22 lis 2008, 22:22 
Offline

Dołączył(a): 22 lis 2008, 22:12
Posty: 8
Lokalizacja: Wrocław
Czy wie ktoś co oznacza zegar zaznaczony na tym screenie :?:

http://img231.imageshack.us/img231/2920/sniprh8.png

Zauważyłem, że zegar ten pokazuje się w róznych momentach gdy gram snajperem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 lis 2008, 20:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2004, 11:21
Posty: 84
Lokalizacja: Warszawa
Ejnem napisał(a):
Czy wie ktoś co oznacza zegar zaznaczony na tym screenie :?:

http://img231.imageshack.us/img231/2920/sniprh8.png

Zauważyłem, że zegar ten pokazuje się w róznych momentach gdy gram snajperem.


Powiem szczerze że sam sobie od dłuższego czasu zadaje to pytanie i jakoś nie potrafię na nie odpowiedzieć...

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 gru 2008, 23:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
No ja też widzę cos takiego pierwszy raz..a może bez patchy grasz.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 gru 2008, 23:35 
Offline

Dołączył(a): 22 lis 2008, 22:12
Posty: 8
Lokalizacja: Wrocław
I tu Cie roczaruje, mam obydwa patche...

Może nigdy nie zwróciłeś uwagi, bo to się żadko pokazuje. Jak już pisałem w bliżej nieokreślonych momentach gry...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 gru 2008, 14:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 kwi 2007, 12:57
Posty: 116
Lokalizacja: Wrocław
Może to oznacza, że jakiś inny snajper wzywał artylerię... Trzeba by z kimś popróbować i to sprawdzić :omg:

_________________
*RwCB* Kamil PL


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 gru 2008, 17:23 
Offline

Dołączył(a): 22 lis 2008, 22:12
Posty: 8
Lokalizacja: Wrocław
Może tak, a może nie. Z tego co kojarzę to artyleria po wezwaniu jest aktywna chyba 90 sek, a tu jest odliczanie od 10 i nie zawsze do końca, czasem zniknie po 10 a czasem po 3 sek.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 gru 2008, 22:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 mar 2006, 11:50
Posty: 1277
Lokalizacja: Camp Gibraltar :)
Jak naprawie kompa to pobiegam so snajperka
Jest dużo możliwości, pora otworzyć instrukcje ale wątpię ze coś się znajdzie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2008, 19:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
A więc tak:
Jest to inaczej mówiąć-czas oczekiwania na magazynek-czyli jak stoisz i czekasz aż uzupełni sie do końca.
To jest błąd gry ale nie przejmuj się tym.Czasami tak się pojawia.Np ładując M60 czas jest ok 15s,snajperka 10s.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL