Teraz jest 17 wrz 2019, 12:37

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Radio Vietnam
PostNapisane: 30 mar 2004, 01:16 
Offline

Dołączył(a): 22 mar 2003, 00:36
Posty: 382
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Jest jakis sposob by wlasne utwory wstawione do katalogu my music w grze slyszeli kumple bedacy w tym samym pojezdzie ?. Tylko darujcie sobie odpowiedzi "a sprobuj ".....
Szkoda by moj doborowy zestaw kawalkow by sie zmarnowal ;)
The house of risin sun
Carmina burana - fortuna
we are the champions (gdy zloty medal wisi w powietrzu ;)
let it be - chwile wczesniej mnie zabili
desperado - el mariachi
1492 - conquest of paradise
satisfaction
yellow submarin (tylko dla lodki ;)
i kilka innych ;)
Przy okazji pochwalcie sie zawartoscia wlasnego radio vietnam ;)
Moze cos sobie dodam ;)

_________________
Obrazek
Kalasznikow Kalasznikow ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 01:19 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
Z tego co wyczytałem na EA to nie ma takiej możliwości.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 01:55 
Offline

Dołączył(a): 27 mar 2004, 13:22
Posty: 49
Lokalizacja: Opole Zity
jest, kumple musza sobie wgrac taki sam zestaw mp3 do katalogu my music :)

_________________
GOOOOOODDDMOOORNIIING VIEEEEEEEETNAAAAAAAM!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 02:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2002, 05:20
Posty: 2918
Lokalizacja: Piaseczno
Nawet wtedy nie zadziała. Tak napisało EA.

_________________
Może usta że każ moż mie obrazk 1px/1px i wysy po jed poscie na mie?
Przecie tyle jest modem 14kbyt :) no i podp max 2 znaki ;>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 06:25 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
W instrukcji pisze wyraźnie NIE więc nie sądze by była jakakolwiek nadzieja. Po prostu to za duże obciązenie łącza by było (stanowczo za duże).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 10:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2003, 11:49
Posty: 1712
Lokalizacja: Warszawa
SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
RTFM :twisted:


Kup oryginal :lol: .

_________________
Marcin A.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 10:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 paź 2003, 15:39
Posty: 996
Lokalizacja: Warszawa
Piasecznik napisał(a):
Nawet wtedy nie zadziała. Tak napisało EA.


Znaczy jest najbardziej toporna metoda :) Wszyscy mają te same utwory w MyMusic i włączają równocześnie na zawołanie ten sam utwór. Gwarantuję, że wszyscy z nich będą słyszeć tą samą muzę :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 11:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2002, 05:20
Posty: 2918
Lokalizacja: Piaseczno
Na zawołanie też nie wyjdzie, chyba że będzie wołał ten kto nie włączy muzy. Opóźnienie na TS spowoduje rozsypkę muzy.

_________________
Może usta że każ moż mie obrazk 1px/1px i wysy po jed poscie na mie?
Przecie tyle jest modem 14kbyt :) no i podp max 2 znaki ;>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 12:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2003, 10:35
Posty: 940
Lokalizacja: Watford
No to jeden musi włączyć TSa na stałe i podsunąć mikrofon pod głośniczki ;)

_________________
AGN, CFOG, FIA, ETCS (r.i.p.)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 12:09 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 23:39
Posty: 1586
Lokalizacja: z Polska
Tyle zapowiadali i nici...
Przeciez to dosc latwo mozna by zrobic...tak mysle przynajmniej...
Ale z obecna muzyczka tez jest gites :-D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 13:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 kwi 2003, 12:44
Posty: 702
Lokalizacja: Konin City
polecam zaladowanie do my music OST z Matrixa :wink:

ciekawie sie gra z takim podkladem :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 15:33 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Qba napisał(a):
polecam zaladowanie do my music OST z Matrixa :wink:

ciekawie sie gra z takim podkladem :)


Może lepiej Disco Polo? Wtedy byłoby jeszcze bardziej nieklimatycznie...
IMHO jak muza do Vietnama to tylko "z epoki". Cała reszta byłaby nie na miejscu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2004, 23:40 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
jak klimacik i radio... to ostatnio sobie slucham:
http://69.28.156.61:12555
(winamp)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2004, 00:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 paź 2003, 15:39
Posty: 996
Lokalizacja: Warszawa
Piasecznik napisał(a):
Na zawołanie też nie wyjdzie, chyba że będzie wołał ten kto nie włączy muzy. Opóźnienie na TS spowoduje rozsypkę muzy.


Pewnie, że wyjdzie. Każdy włącza WŁASNY, ten sam utwór. Czyli każdy słyszy swoją wersję :) Nawet jak synchronizacja siadła o sekundę czy więcej to i tak nikt tego nie zauważy :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL