Teraz jest 26 lis 2020, 01:48

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 235 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2004, 21:07 
Offline

Dołączył(a): 16 gru 2002, 23:53
Posty: 329
Lokalizacja: Dębno
Obcy są wśród nas :shock: :shock: :shock: :shock:

Oh my GOD :shock: :shock:

Qubixa dopadli :shock:

i Xene :shock:

wiecholowi sie nie dziwie :lol:

Od dzis izoluje sie w sweet home :lol:

_________________
Life is Brutal


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 09:40 
Offline

Dołączył(a): 3 maja 2004, 17:26
Posty: 46
Lokalizacja: Kraków
No cóż ja tak naprawde to nigdy nie urzywam głośników przy kompie.
Zawsze słuchawki.I to na dodetek takie za 20 złotych z mikrofonem.:)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 10:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2002, 05:20
Posty: 2918
Lokalizacja: Piaseczno
Ja używam słuchawek za 300zł, mikrofon do nich musiałem sobie dokleić taśmą :)
Pasmo przenoszenia słuchawek 5-30 000 Hz
5cm membrana.
Neodymowy megnes.
Są tak wielkie że jak moja 6letnia córka pogrywa w nich w BF42 to prawie nie widać jej głowy zza tych słuchawek.

_________________
Może usta że każ moż mie obrazk 1px/1px i wysy po jed poscie na mie?
Przecie tyle jest modem 14kbyt :) no i podp max 2 znaki ;>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2004, 16:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 maja 2004, 11:11
Posty: 945
Lokalizacja: Koszalin
mam mala prosbe. moze mi ktos podac na gg jakies zcracowane serwery (aby mozna byloby pograc na piracie). Musze sprawdzic czy oplaca mi sie kupowac oryginal bo jak zobacze ze moj sprzet nie daje rady to sami rozumiecie - wywalone pieniadze :)
z gory thx


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2004, 16:28 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
morthag napisał(a):
mam mala prosbe. moze mi ktos podac na gg jakies zcracowane serwery (aby mozna byloby pograc na piracie). Musze sprawdzic czy oplaca mi sie kupowac oryginal bo jak zobacze ze moj sprzet nie daje rady to sami rozumiecie - wywalone pieniadze :)
z gory thx

Nie.

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2004, 16:36 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
morthag napisał(a):
mam mala prosbe. moze mi ktos podac na gg jakies zcracowane serwery (aby mozna byloby pograc na piracie). Musze sprawdzic czy oplaca mi sie kupowac oryginal bo jak zobacze ze moj sprzet nie daje rady to sami rozumiecie - wywalone pieniadze :)
z gory thx


Nie pier... kolego. Jak chcesz sprawdzić czy giera będzie działać to możesz to zrobić na singlu. Więc od razu widać po co ci zcrackowany serwer. Idź sobie stąd i nie zawracaj głowy. Szczególnie nie w tym topicu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2004, 18:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 maja 2004, 11:11
Posty: 945
Lokalizacja: Koszalin
Nie spinajcie sie tak ludzie!!! W singlu mi chodzi spoko, ale multi to juz co innego prawda ? Poza tym przeciez wiem ze zeby spokojnie grac trzeba miec oryginal. DObra nie chcem sie z wami klocic, jestescie spoko ale co w niektorych sprawach to jestescie przewrazliwieni...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2004, 18:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 maja 2004, 11:11
Posty: 945
Lokalizacja: Koszalin
NAPRAWDE inteligentna odpowiedz - zazdoszcze przebogatego slownictwa.
Skoro jestes taki madry to powiedz mi jak mam sprawdzic czy gierka bedzie mi dobrze chodzila na necie ? slucham.
jezeli uwazasz ze wywalenie w bloto ponad 100 zeta to nic to spoko z toba nie gadam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2004, 19:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 maja 2004, 11:11
Posty: 945
Lokalizacja: Koszalin
dobra troche sie wqrwilem ale spoko - po prostu wkurzyla mnie twoja odpowiedz - chcialem troche pograc na ISDN zanim mi zaloza SDI, a zreszta nie potrzebne mi te scracowane serwery - kupie ten oryginal i wtedy pogram looz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2004, 19:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 maja 2004, 12:51
Posty: 33
Lokalizacja: Podpierdniki Wlk.
http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=80

zobacz temat i punkt pierwszy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2004, 00:46 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
fiu fiuuuu no nie pogadasz.... :shock:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 17:56 
Offline

Dołączył(a): 3 maja 2004, 17:26
Posty: 46
Lokalizacja: Kraków
Strasznie podoba mi się emblemat TRALA


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 23:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 kwi 2003, 13:31
Posty: 1019
Lokalizacja: Gliwice
Mi tesh bo NIE LUBIE WARSZAWY, a buuuuuu :P
sry za OT

_________________
Senatus PopulusQue Romanus

PSN id: Graqzu


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 235 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL