Teraz jest 11 lip 2025, 00:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 kwi 2004, 16:28 

Z całą pewnością mieliście już jakieś ciekawe zdarzenia zawiązane z BFV, tak więc wpiszcie je tu.
Do napisania tegoż tematu skłoniła mnie sytuacja którą miałem dosłownie przed chwilą:
Odpaliłem ASE aby wejść na jakiś serwer, jednak było tylko 2 dość mocno zaphane serwery, więc wszedłem na pustego TactOpsa z nadzieją że ktoś się dołączy. Tak więc gdy wszedłem na niego postanowiłem troche pociwczyć latanie śmigłowcem (Hastings). Przejąłem flage tą ze świątynią. W pewnym momencie dołączył się [LT] Whitesnake. I przeszedł do US, w którym już byłem ja, tak więc powiedziałem aby przeszedł do NVA (BTW co to jest te "A" w NVA?). Odparł niezbyt grzecznie i zestrzelił mnie. I jeszcze bezczelnie napisał abym to ja dołączył do NVA, lecz tego nie zrobiłem (bo niby czemu?). W obliczy zagrożenia ponownego TK z jego strony musiałem jego jaoś ubić, samemu jednak go nie zabijajac. W tym oto momencie wpadłem na pomysł aby zabić go zrzucajac mu na leb łódź patrolową, co zreszta mi się udało a w związku z tym ponowiłem to kilka razy zrzucając mu łodzie i APC-etki. Licznik puktów sapadł mu tak nisko że został wykicowany z serwera. Jednak po jakimś momencie ponowinie ujrzałem napis: "[LT] Whitesnake joined US Team". Powtórzyłem mu podawanie na główke wszystkego co się da co poskutkowało ponownym wywaleniemn go za minus-score. Chwile potem jednak miałem warninga a w skutek czego i disconnecta. Tyle to na temat mojej sytuacji, teraz wasza kolej :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2004, 17:05 
Moderator forum

NVA

North Vietnamese Army

nie chce mi sie nic opowiadac, raz tylko kaczemu na leb zrzucilem lodke jak sobie apc podrozowal przez nasza baze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2004, 18:58 

może to nie jest śmieszne ale dziwne... grałem sobie w singla, naparzałem se do botów z moździeża na mapce Hastings i potem przestałem przeszedłem sobie troche i pojawił sie napis (taki jak zawsze jak kogos zfraguje z nazwą broni)
PIOTERRR.pl[MultiPlayerCośTamĆoś]ImięINazwiskoBota :shock:
kurcze fajna broń co nie?? zaznaczam ze grałem w singla... i co to bylo za ustrojstwo?!!

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2004, 19:14 

PIOTERRR napisał(a):
może to nie jest śmieszne ale dziwne... grałem sobie w singla, naparzałem se do botów z moździeża na mapce Hastings i potem przestałem przeszedłem sobie troche i pojawił sie napis (taki jak zawsze jak kogos zfraguje z nazwą broni)
PIOTERRR.pl[MultiPlayerCośTamĆoś]ImięINazwiskoBota :shock:
kurcze fajna broń co nie?? zaznaczam ze grałem w singla... i co to bylo za ustrojstwo?!!

Kę? Że jak? Zabiłeś bota pociskiem moździeżowym który długo leciał? Dobrze zrozumiałem?

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2004, 19:24 

eee wiesz sam nie wiem bo jak zabija sie moździerzem to pisze [mortar]... a o moździerzu to wspomniałem bo to może jakis (nie?)znany bug tak jak ten z AA gunem ze starego BFa...

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2004, 19:53 

Zdarzyło mi sie kupe fajnych sytuacji ale ta utkwiła mi w pamięci:
Raz kilka dni temu na mapie Hastings leciałem sobie hueyem wraz z kolesiem co oslanial mnie z karabiu nagle pojawil sie mig ktorego moj dzialkowy pięknie nadpsuł,w końcu koleś lecący migiem zdecydowal sie na kakikadze lecz nie zbyt mu to wyszlo i uderzył w lecący za mną MI, o którym nie miałem pojęcia, przy tym ratując mi skore.Niestety nie moglem tego zobaczyć zobaczyłem tylko informacje o tk, oraz wraki heli i miga :)

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2004, 19:59 

Prawda, jest jakis bug, ja na mp tez kogos zabilem z [MultiPlayerFreeCamera] :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2004, 00:44 

[MultiPlayerFreeCamera] to znany cheat zabijasz wzrokiem :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2004, 10:31 

mnie tez kkiedys ta kamera zabili na mp :/

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2004, 12:09 

Damianek napisał(a):
mnie tez kkiedys ta kamera zabili na mp :/

osz qrdesz
moge autograf? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2004, 16:28 

Tak to jest jak ludzie latają jako OBSERVERZY na serwerach :twisted: W boga się bawiąc :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2004, 21:53 

Raz lecialem helikoprerem(siedzialem jako pasazer)i rakieta ktorą wystrzelilem wrocila i walnela we mnie i w goscia ktory prowadzil :shock: :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2004, 04:25 

A mi się udało ostatnio zrobić flipa z podwieszonym spawnem (obrót o 360 stopni helikopterem w pionie oczywiście, w bok). Obrót 'przez dziób' mi nie wychodzi (z bagażem) jeszcze...

Btw... jeśli puści się spawn w momencie gdy jest nad helikopterem, leci balistycznie całkiem daleko (można miotnąć nim za bazę wroga np. ;-)

Może będzie się to stosować w klanówkach na wzór wożenia na skrzydłach?

A, i jeszcze jedno :-) Po dłuższych przygotowaniach udało mi się wskoczyć do helikoptera wroga (drużynka się tam pakowała) i wystartować razem z nimi, jakie było ich zaskoczenie gdy zacząłem ich zabijać :D niestety przy ostrzejszym manewrze mój biedny wietnamiec za mocno obił się o ściany i poległ :-/

Leim

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2004, 07:56 

Leim napisał(a):
A, i jeszcze jedno :-) Po dłuższych przygotowaniach udało mi się wskoczyć do helikoptera wroga (drużynka się tam pakowała)

Można prosić o małą instrukcję? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2004, 09:56 
Moderator forum

Proste - pakujesz sie amerykancem do startujacego transportowego Mi8 poprzez rampe i robisz rzeznie :) Nawet pilota uda sie zabic :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2