Z całą pewnością mieliście już jakieś ciekawe zdarzenia zawiązane z BFV, tak więc wpiszcie je tu.
Do napisania tegoż tematu skłoniła mnie sytuacja którą miałem dosłownie przed chwilą:
Odpaliłem ASE aby wejść na jakiś serwer, jednak było tylko 2 dość mocno zaphane serwery, więc wszedłem na pustego TactOpsa z nadzieją że ktoś się dołączy. Tak więc gdy wszedłem na niego postanowiłem troche pociwczyć latanie śmigłowcem (Hastings). Przejąłem flage tą ze świątynią. W pewnym momencie dołączył się [LT] Whitesnake. I przeszedł do US, w którym już byłem ja, tak więc powiedziałem aby przeszedł do NVA (BTW co to jest te "A" w NVA?). Odparł niezbyt grzecznie i zestrzelił mnie. I jeszcze bezczelnie napisał abym to ja dołączył do NVA, lecz tego nie zrobiłem (bo niby czemu?). W obliczy zagrożenia ponownego TK z jego strony musiałem jego jaoś ubić, samemu jednak go nie zabijajac. W tym oto momencie wpadłem na pomysł aby zabić go zrzucajac mu na leb łódź patrolową, co zreszta mi się udało a w związku z tym ponowiłem to kilka razy zrzucając mu łodzie i APC-etki. Licznik puktów sapadł mu tak nisko że został wykicowany z serwera. Jednak po jakimś momencie ponowinie ujrzałem napis: "[LT] Whitesnake joined US Team". Powtórzyłem mu podawanie na główke wszystkego co się da co poskutkowało ponownym wywaleniemn go za minus-score. Chwile potem jednak miałem warninga a w skutek czego i disconnecta. Tyle to na temat mojej sytuacji, teraz wasza kolej