Teraz jest 4 kwi 2025, 23:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: SPQR IN VIETNAM
PostNapisane: 12 maja 2004, 01:32 

Gooooooooooooooooooooooood Mooooooooooooooooorniiiiiiiiiiiiin VIETNAM!!! Tu Radio NAM oddajemy głos wielebnemu B.J. Marshallowi, z Afroamerykańskiego Kościoła Dzieciątka Jezus.
Klnę się na Boga jak ten dzień nie przejdzie do historii!!! Niech stracę dom, rodzinę, gablotę, psa, kota, rybki, niech mnie ziemia pochłonie, niech moje truchło zeżrą myszy, szczury, pchły, robaki, kleszcze, węże, żmije, dżydżownice, piranie, karaluchy, wijce, pająki, skolopendry, nóżeńce, z cholernym mysikrólikiem na koniec - jeżeli moje słowa, nie okaża się prorocze!!! Dziś zmieniamy losy wojny w Wietnamie!!! Dziś mówimy komunistycznym Żółtkom NIE!!! Dziś wielka ręka amerykańskiej sprawiedliwości formuuje pięść i strzela prosto w mordę niewiernym Wietnamcom z Północy. Tak samo jak Muhammad Ali w pojedynku z Georgem Foremanem, lewy prosty, garda, prawy prosty, seria w brzuch i po twardzielu z Detroit. Nie jutro, nie pojutrze, nie popojutrze, ale właśnie DZIŚ zacny klan SPQR stworzył elitarną jednostkę do walki w Wietnamie! Ramię w ramię z czarnuchami z ejw będziemy gnębić Żółków w dżungli, na wzgórzach i w dolinach, na polach ryżowych i miastach, w powietrzu, w wodzie, na ziemi i pod ziemią. Gdziekolwiek ta szarańcza wystąpi tam poślemy swoich chłopaków. Jak Archanioł Gabriel staniemy naprzeciw komunistycznym legionom piekielnym i płonącym mieczem sprawiedliwości będzie siać zamęt w ich grzesznych żywotach. Klnę się na Boga!!!

Tak, więc jeśli jesteś pracowitym i uczciwym kolorowym młodzieńcem, który chce bronić swojej Ojczyzny WSTĄP DO NAS! Jeśli jesteś dojrzałym i statecznym ojcem kolorowej rodziny i chcesz zatrzymać komunistyczną plagę WSTĄP DO NAS! Co ja mówię!! Jak jesteś nawet niegrzecznym chłopakiem z przedmieść, nawet z Harlemu i chcesz zmienić swój grzeszny żywot w gangach WSTĄP DO NAS!!! A niech mnie piekło pochłopnie!!! Pojdę dalej!!! Jeżeli jesteś smierdzącym Portorykańczykiem, zasranym Latynosem lub kurduplowatym Chińczykiem to WSTĄP DO NAS!!! Ludzie wariuję!!! Ludzie oszalałem!!! Ale jak jesteś podłym Białasem, dziś nasze podowoje się dla ciebie też otwierają. Nawet jak jesteś sukinsynem z Południa, odpokutuj swój nędzny żywot gdy znęcałeś się i mordowałeś naszych dziadów oraz pradziadów i WSTĄP DO NAS!!!

To tyle kochane dziatki, niech Miłosierny Bóg ma was w swej opiece. A teraz moje piękne łanie z Jesus Christ Gospel Band zaśpiewają co tygodniową pieśń miłości. Tak, więc CHWALMY PANA!!!
[Jesus Christ Gospel Band] Yeeeeeeeeaaaaah Yeeeeeeeaaaah Aaaaaaahhhhhaaaaaaa...

Tu Radio NAM. Dziękujemy wielebnemu za tak porusząjącą wypowiedź. Cóż dodać.. pozostaje tylko podsumować. Klan SPQR ma dywizje BF:V, mocno już obsadzoną, ale nadal z chęcią przyjmie zdolnych żołnierzy, którzy będą chcieli reprezentować jego barwy. To tyle wiadomości. Czas na muzykę...
(text by pancho)

Nasza stronka jest w trakcje "remontu"

Contact przez GG albo email....

GG [SPQR] CaRLoS: 1095624

Email: c00lcarlos@yahoo.de

AVE

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 01:37 
Moderator forum

Oczywiście sekcja już działa i robi przymiarki do laddera CB. Jeszcze ze dwa sparingi i pakujemy się do czołówki ;)

Osoby poniżej 16 roku życia, tudzież nie mogące grać po godzinie 21 (zazwyczaj o tej porze zaczynamy spotkania) prosimy o nie produkowanie zbędnej makulatury ;)

Ave!

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 02:40 

Barbarzyncy juz szykuja swoje m60 na powitanie rzymskich legionow ;). Powodzenia chlopaki. Tak co by pierwsze 5 miejsc w cb bylo bialo -czerwone ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 02:42 
Moderator forum

Milosz napisał(a):
Barbarzyncy juz szykuja swoje m60 na powitanie rzymskich legionow ;). Powodzenia chlopaki. Tak co by pierwsze 5 miejsc w cb bylo bialo -czerwone ;)

Roger that :!:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 07:44 

No nareszcie wielki wujek SAM podesłał wycieńczonym oddziałom amerykańskim, świeże mięsko. Panowie potrzebujemy was w dżungli, wróg nie śpi okopał się sprawnie. Formujcie szyki, uderzamy na komuchów razem. GO GO SPQR ….

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 08:41 

02-00 AM Baza Polowa...Lang Vei...

(...tszszszsz....)...pomocy! pomocy!...mamy tu z kiludziesieciu sku****,są wszedzie, wyłązą spod ziemi,2 dowudców nie zyje,nie ma komunikatów,potrzebujemy wspa...aa...aaa....AAAAAAAA!!!!(trzask.....zZZZZZZ......szszszsz...)

03-10 AM Baza główna...

Pełno kurzu, słychac turkot smigieł...ruch wrzawa,gdzies z dala ,znad pól ryzwoych słychac dzwiek altyleri przeciwlotniczej,ląduja Heli...wychodza z nich ludzie,kilkunastu...dobrze odżywieni,patrza sie wokoło zdeterminowanym wzrokiem,zaciśnięte dłonie...
-wracajcie do Heli,lecimy z odsieczą....zmasakrowali nam alpha two nad ryżowiskiem...go go go!!

...........

Witajcie w piekle... Pretorianie ! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 09:09 

Cóż Wypadało by dopowiedzieć ALLELUJA BRACIA i I KICK YOUR ASS CHARLIE :twisted:

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 09:32 

no, no. tylko nie czarnuchami ;)
GL.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 10:43 

my zółci bracia nie damy sie zgniesc imperialistycznym bialym i czarnym swiniom z wielkiego smierdzacego kraju
bedziemy bronic naszych krzaczorow do ostaniej kropli krwi

DI AJ !!! :)
ONI dadza wam medal ale tylko po smierci
biedne czarnuchy.....

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 12:03 
Oldboy Battlefield.pl

Piękna mowa... :cry: :cry:
Więc karabin w dłoń i do hueya... cel Vietnam :!: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 13:07 

Amerykańskie psy nie będziecie stąpać po naszej ziemi. Każdy krzak, kamień i drzewo bedzie waszym wrogiem. Muzyka z mojego kałaszka ostudzi wasze imperialistyczne zapędy. Mój sokoli wzrok wymierzy karę. Tak więc strzeżcie się amerykańskie psy. Tak to ja wasza "V kolumna" :D czyli [SPQR]Zb0y :D.
Jak ja nienawidzę m60 :|

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 13:23 

Jakie piekło co wy pieprzycie? Ja już od paru miesięcy ze Szmaciakiem i Tzinczem siekam bronksy na ryżówce w wolnych chwilach odpierając ataki niezorganizowanych grupek partyzanckich...dobra dość pieprzenia Czinczu nalewaj bo się ciemno robi :!: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 13:28 

no tak, po krótkiej rekonwalescencji, wkrótce wracam do służby.
AVE SPQR!

Pozdrowienia,
Jester

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 15:34 

Precz z kapitalistycznymi łapami które sięgają po nasz kraj. Towarzysze do broni. Rzaden żołnierz amerykański nie może sie czuć bezpiecznie na naszej; poświęconej krwią naszych braci ziemi. Towarzysze rzucajcie sie pod czołgi; niech dzieci wasze biorą trotyl i wysadzają sie w amerykańskich bazach. Nasz przyjaciel ZSRR przysłał nam broń mamy MI 8, MIG 17, T 54, AK47. To wystarczy aby pokonać imperialistyczne świnie.
Do zobaczenia na polu walki :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 09:02 

Gorefest napisał(a):
Jakie piekło co wy pieprzycie? Ja już od paru miesięcy ze Szmaciakiem i Tzinczem siekam bronksy na ryżówce w wolnych chwilach odpierając ataki niezorganizowanych grupek partyzanckich...dobra dość pieprzenia Czinczu nalewaj bo się ciemno robi :!: 8)

Jak Szmata znów sie zżyga w domku na ryzowsku to na bagnety beja ! :P :wink:
Splinter wczoraj sie poślizgnął i mu "Beatka" w zębach eksplodowała... :x

Pretorianie !-patrzcie pod nogi :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2