Gooooooooooooooooooooooood Mooooooooooooooooorniiiiiiiiiiiiin VIETNAM!!! Tu Radio NAM oddajemy głos wielebnemu B.J. Marshallowi, z Afroamerykańskiego Kościoła Dzieciątka Jezus.
Klnę się na Boga jak ten dzień nie przejdzie do historii!!! Niech stracę dom, rodzinę, gablotę, psa, kota, rybki, niech mnie ziemia pochłonie, niech moje truchło zeżrą myszy, szczury, pchły, robaki, kleszcze, węże, żmije, dżydżownice, piranie, karaluchy, wijce, pająki, skolopendry, nóżeńce, z cholernym mysikrólikiem na koniec - jeżeli moje słowa, nie okaża się prorocze!!! Dziś zmieniamy losy wojny w Wietnamie!!! Dziś mówimy komunistycznym Żółtkom NIE!!! Dziś wielka ręka amerykańskiej sprawiedliwości formuuje pięść i strzela prosto w mordę niewiernym Wietnamcom z Północy. Tak samo jak Muhammad Ali w pojedynku z Georgem Foremanem, lewy prosty, garda, prawy prosty, seria w brzuch i po twardzielu z Detroit. Nie jutro, nie pojutrze, nie popojutrze, ale właśnie DZIŚ zacny klan SPQR stworzył elitarną jednostkę do walki w Wietnamie! Ramię w ramię z czarnuchami z ejw będziemy gnębić Żółków w dżungli, na wzgórzach i w dolinach, na polach ryżowych i miastach, w powietrzu, w wodzie, na ziemi i pod ziemią. Gdziekolwiek ta szarańcza wystąpi tam poślemy swoich chłopaków. Jak Archanioł Gabriel staniemy naprzeciw komunistycznym legionom piekielnym i płonącym mieczem sprawiedliwości będzie siać zamęt w ich grzesznych żywotach. Klnę się na Boga!!!
Tak, więc jeśli jesteś pracowitym i uczciwym kolorowym młodzieńcem, który chce bronić swojej Ojczyzny WSTĄP DO NAS! Jeśli jesteś dojrzałym i statecznym ojcem kolorowej rodziny i chcesz zatrzymać komunistyczną plagę WSTĄP DO NAS! Co ja mówię!! Jak jesteś nawet niegrzecznym chłopakiem z przedmieść, nawet z Harlemu i chcesz zmienić swój grzeszny żywot w gangach WSTĄP DO NAS!!! A niech mnie piekło pochłopnie!!! Pojdę dalej!!! Jeżeli jesteś smierdzącym Portorykańczykiem, zasranym Latynosem lub kurduplowatym Chińczykiem to WSTĄP DO NAS!!! Ludzie wariuję!!! Ludzie oszalałem!!! Ale jak jesteś podłym Białasem, dziś nasze podowoje się dla ciebie też otwierają. Nawet jak jesteś sukinsynem z Południa, odpokutuj swój nędzny żywot gdy znęcałeś się i mordowałeś naszych dziadów oraz pradziadów i WSTĄP DO NAS!!!
To tyle kochane dziatki, niech Miłosierny Bóg ma was w swej opiece. A teraz moje piękne łanie z Jesus Christ Gospel Band zaśpiewają co tygodniową pieśń miłości. Tak, więc CHWALMY PANA!!!
[Jesus Christ Gospel Band] Yeeeeeeeeaaaaah Yeeeeeeeaaaah Aaaaaaahhhhhaaaaaaa...
Tu Radio NAM. Dziękujemy wielebnemu za tak porusząjącą wypowiedź. Cóż dodać.. pozostaje tylko podsumować. Klan SPQR ma dywizje BF:V, mocno już obsadzoną, ale nadal z chęcią przyjmie zdolnych żołnierzy, którzy będą chcieli reprezentować jego barwy. To tyle wiadomości. Czas na muzykę...
(text by pancho)
Nasza stronka jest w trakcje "remontu"
Contact przez GG albo email....
GG [SPQR] CaRLoS: 1095624
Email:
c00lcarlos@yahoo.de
AVE