Teraz jest 19 lut 2025, 22:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Takie pytańko.
PostNapisane: 17 sie 2004, 12:16 

Ponieważ BF:V to fajna gierka zastanawiam sie nad zakupem (podajcie mi cene najtansza jaka znajdziecie) ale mam problem bo mój BF:1942 chodzi troszke wolno nie wiem jak bedzie chodzić BF:V i czy da sie jakoś tam pograć. Dlatego mam pytańko dlatego nie ma demka nie moge sprawdzic czy bedzie chodzić(znaczy chodzić bedzie ale czy biegać)... TO CO MAM ROBIĆ!

Mój komp:
AMD Athlon 2200+ (pracuje jak 1800)
256 MB RAM /400
GeForce 4 MX 400
No i to własciwie wszystko.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 12:19 
Moderator forum

Będzie chodzić ale co to będzie przyjemnośc z grania :?. Pójdzie ale będzie skakać jak kangur :wink:
256 MB ramu to stanowczo za mało, min. to 512 MB DDR.
Moja rada: chcesz troszkę więcej klatek dokup 256 MB ramu i wtedy 512 MB bedziesz i miał swobodnie grać ale nie będzie ci płynnie działać.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 14:54 

w media kolo 110zl......empik...to samo...115... nigdzie indziej nie bylem..... 8) :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 15:55 
Moderator forum

oj Piospi Piospi :) bardziej na zdrowie by mu wyszło gdyby zmienił grafę bo ta co ma to staroć z epoki lodowcowej. Ram swoją drogą ale bez zmiany karty to będzie miał nawet z 1 GB poklatkowość.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 16:15 

Macie w sumie racje oboje, ram mu pomoze tak samo jak zmiana grafy, a najlepiej jakbys zrobil jedno i drugie. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 19:40 
Oldboy Battlefield.pl

niestety ale z w/w konfiguracja nie zalecamy kupna bf:v :?

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 21:10 

Polecam Ci tą gre jako poczatkujacemu i ze nigdy w nia nie grales - sprobowac trzeba... :)

... ale tak naprawde gra powoli wychodzi mi juz bokiem patrzac jak EA (i tu wyrazenie) spiep...la gre jakimis patchami, ktore niby wprowadzaja poprawki a jeszcze bardziej ja psuja. Juz sie nagralem od zakupu gry (a jest to juz jakies 3 miechy) i dopiero teraz zauwazam mase bledow, naprawde mase bledow nawet bardzo znaczacych, a jak jeszcze doszedl ten patch 1.1 z poprzednikami to juz w ogole gra zostala popsuta przez wydawce calkowicie. Niekiedy to nawet grac sie nie da online, tylko Quit i czekac az pulpit oczom sie pokaze. Jak EA bedzie z ludzi robila kroliki doswiadczalne jak teraz wydajac bzdetne poprawki do gry, a potem nastepnie czekajac na komentarze i opinie od uzytkownikow; to juz napewno nie kupie od nich zadnego produktu, bo na lipe nie mam zamiaru wydawac az takich duzych pieniedzy... (taka moja opinia)

...bo powiedzmy sobie szczerze: gra w kilku momentach staje sie naprawde niegrywalna :x

pzd.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 23:01 

Nie zgadam się z Tobą Special.. Gra ma bugi, czego nei da się ukryć, ale EA wyraźnie pracuje nad tym stanem rzeczy. Wystarczy spojrzeć na BF1942. Co prawda nie wystarczyło im czasu, aby wszystko poprawić, ale gra w wersji 1.6 pokazuje naprawdę wysoki poziom.

A z drugiej strony, nie lubię, jeżeli ktoś wydaję grę, po czym daje 1 czasem 2 patche i jest zadowolony, bo im gra się podoba, a graczy mają w dupie:/

Vietnam ma kilka bardzo rażących błędów, co jednak w moim odczuciu nie odbiera mu miodności. Mam nadzieję, że EA szybko sobie z tym poradzi :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 23:26 
Moderator forum

Special napisał(a):
Niekiedy to nawet grac sie nie da online, tylko Quit i czekac az pulpit oczom sie pokaze. Jak EA bedzie z ludzi robila kroliki doswiadczalne jak teraz wydajac bzdetne poprawki do gry, a potem nastepnie czekajac na komentarze i opinie od uzytkownikow; to juz napewno nie kupie od nich zadnego produktu, bo na lipe nie mam zamiaru wydawac az takich duzych pieniedzy... (taka moja opinia)

...bo powiedzmy sobie szczerze: gra w kilku momentach staje sie naprawde niegrywalna :x

buhahahahahah lubie takie posty, duzo bzdetow i narzekania i ZERO konkretow tylko stekanie jak to bardzo EA gre zniszczyla, reasumujac: niezle glupoty, ja to nie nie wiedzialem ze gram w "calkowicie popsuta gre" ale dzieki za info, moja rada: nie umiesz grac to nie graj, nie stac cie na sprzet to nie graj ale nie rob wody z mozgu innym ludziom

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 23:56 

a ty co taki obronca ?? od tego jest forum i mam prawo wypowiadac sie coi mi sie zywinie podoba...

nie kazdego stac na dobry sprzet i oby twoj sie w najblizszym czasie nie popsul, uwazaj lepiej... :evil: bo jeszcze wine moze zwalisz na EA :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 07:18 

Vietnam tani jak barszcz :arrow: TUTAJ
Koleś wydaje się być uczciwy i wogóle ale ja bym go jeszcze sprawdził przed zakupem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 17:04 
Oldboy Battlefield.pl

zalozenie folii na pudelko to chwila czasu.. i nawet nie potrzebujesz do tego znajomych, kiedys poszedlem do empiku i powiedzialem ze chce dac gre na urodziny tyle ze sobie wczesniej w nia pogralem i czy nie mogliby mi jej zafoliowac... i zafoliowali

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2004, 21:28 

Najniższa cena Vietnama jaką widziałem to 109 zł w krakowskim empiku ( co przy 139 zł w katowickim jest sporą różnicą ) .

Strefa czasowa: UTC + 2