Generalnie CB Vietnam jest zarzadzana przez kretynow
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
, najpierw byl s0ul ktory kompletnie nie znal sie na robocie, rozpoczal NC gdzie ja wpisalem sie jako co-sup, niestety w praktyce wygladalo to tak ze s0ul nie mial bladego pojecia jak prowadzic turniej, wiec ja odwalalem cala robote. Pozniej s0ul odszedl gdyz puchar go przerastal.
Na poczatku turnieju s0ul podal zle cid druzyny Szwajcarskiej, Sui prosilo o zmiane cid ale s0ul nie reagowal na ich prosby, wiec ja to cid zmienilem zeby sui mogla normalnie grac, niestety w tym czasie mieli juz pare meczy zaaranzowanych i jeden przegrany przez no show z winy admin'a cb a konkretnie s0ula bo podal zly cid.
Po zmiane cid'a mecz zostal anulowany i nalezalo go rozegrac w innym terminie ktory zostal zaproponowany przez sui gdzies na pazdziernik. Holandia jednak stwarzala problemy i mecz musialem wymusic na styczen, wowczas stawila sie Szwajcaria, a kapitan NED zarzucil mi ze dobieram terminy pod Sui, gdyz gracze NED grali mecze w WT. Niestety zgodnie z regulaminem CB zadna ze stron nie podala konkretnych dat ani tez nie protestowala przeciwko dacie ktora ja zaproponowalem.
Na meczu byl admin fastdias, NED sie nie stawila i wygrala druzyna Sui 1:0.
Potem przylazl stx, zmienil wynik na 1:0 mimo ze mu mowilem jak sie sprawa miala od poczatku i mimo tego dal 1:0 dla NED.
Ja sie z jego decyzja nie zgodzilem, nagadalem mu na ircu po czym powiedzialem ze nie bede prowadzil pucharu jesli on bedzie ingerowac i kwestionowac moje decyzje.
ThE END