Okota napisał(a):
RustyNail napisał(a):
co do pkt 2 związane z odświeżaniem to chyba by to nic nie dało bo i tak sprawdzałem wymuszając odświeżanie pzrez MultiRes, no ale sprawdzić można...
wlasnie wtedy da
bo w grze znikaja po takim wymyszeniu opcje ustawienia rozdzielczosci jesli parametr ten jest na 0 - ot tak sobie znikaja...
No nie wiem, ja przed chwilą sprawdzałem u siebie - "renderer.allowAllRefreshRates 0 miałem ustawione na 1, potem zmieniłem na 0, wymusiłem odświeżanie, odpaliłem BF1942 i było OK, następnie wogóle wykasowałem w całości ten wpis, wymusiłem odświeżanie i znowu było tak jak powinno czyli wszystko OK, roździelczości również pozostały bez zmian... z mojego małego eksperymentu wynika że owszem przy ustawieniu na 0 lub wogóle przy braku wpisu są zmiany... natomiast jak zastosuje się wymuszone odświeżanie to nie ma żadnych zmian jest tak jak powinno być "nic nie znika" jest wszystko OK. Czyli nawet jakby nie miał tego wpisu wogóle lub miał ustawione na 0 i przy
wymuszonym odświeżaniu nie powinno nic złego się dziać - tak było u mnie. Czyli to chyba nie od tego wpisu, bo MultiRes robi swoje nawet pomimu wpisu na 0 lub braku go wogóle...