Witam wszystkich użytkowników tego forum. Śledzę polską scenę BF'a od początku 2003 roku ( czyli jeszcze za panowania maciejka i irkaw) niemyslałem nigdy że bede miał jakies problemy z bf'em no ale cóż kiedys sie to musiało stać. Pytanie które tu zadam padało tu wielokrotnie i wielo krotnie tez były udzielane odpowiedzi ( mniej lub bardziej przydatne ) mozna powiedziedż że jest to pytanie z gatunku czym się otwiera barkę. Ale przechodze do sedna sprawy niedawno robiłem forma i oczywiście wykasowałem wszystko z trzewi kompa, nastepnie instaluje bf'a wszystko bez problemu , te zaczęły się z patchem 1.6.19. Patch ściągałem z wielu róznych stron ( miedzy innymi z ea.com, fileplanet.com, filefront.com, battlefield1942.pl i wielu innych ) za kazdym razem pojawiał się komunikat że archiwum jest uszkodzone. Działa mi jedynie patch 1.45 który był na płycie z Secret Weapons robiłem wszystko co pisaliście ale już kompletnie nie mam pomysłów co by to mogło być. Ostatni raz grałem w bf'a jakieś 4 miesiące temu i nigdy nie miałem problemów z niczym a tu nagle taki zonk jestem przekonany że nie jest to wina komputera , gruntownie robie formaty od czasu do czasu, zawsze mam włączony Nortonantyvir 2004 itp. Nasuwa mi sie jedna myśl patch który ściągam jest zawsze jako jeden plik exe ( który nie działa ), natomiast patch na płycie secret weapons jest jak by to powiedziedż rozpakowany i on działa ( no ale bez sensu jest granie ze starym patchem ) gre mam oczywiście oryginalną jak ktos nie wierzy niech poprosi o jakąć linijke z instrukcji , moge nawet pokazac partagon. Obecnie studiuję w rzeszowie także jakby ktos z rzeszowa miał rozwiązanie tego problemu to chetnie bym go wysłuchał.Pozdrawiam.
|