Mi prawie (z akcentem na PRAWIE) znosnie chodzi na P3 550@666 i GF 2MX z 256Mb pamieci i Win 98 - ogólnie podobny sprzęcior jak twój tylko nieco słabszy. Tobie powninno chodzić nieco lepiej - znośnie (bez PRAWIE

) - na tym kompie zapewne jusz się do framerate rzędu 25 -30 w nowych gierkach przyzwyczaiłes (takie czasy). Zabawę powinieneś mieć, tylko jakość grafiki będzie słaba - ale mimo to radze kupić. Ale zapewne niedługo zmienisz kompa (albo przynajmiej procka) -wakacje to wymażony okres na takie działania (ceny są wtedy optymalne) i wtedy bedziesz miał jusz BF-a i bedziesz się nim cieszył w pełni. Ja kupiłem BF-a jeszcze zanim dorobiłem się SDI (profilaktycznie

).
Twoje problemy z grą mogą mieć 2 przyczyny: próbujesz odpalić gre w trybie 16 bpp - mnie tesz w 16 się tak wywalał (ustaw na 32), albo coś NOCD crack ci wali (na to lekarstwem jest jusz tylko oryginał). Najlepiej looknij w archiwum - na pewno znajdziesz tam sporo porad jak cos takiego zwalczyć (często zdarzają się tu takie problemy - na pewno więcej niz 1 tygodniowo).