Teraz jest 5 kwi 2025, 01:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 cze 2003, 10:56 

pod koniec ladowania gdy ma wejsc do gry wywala na pulpit, mam orginalnego battlefielda i windowsa98, zadnych patchow nic:(

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2003, 15:05 

Ten topic juz byl, uzyj najpierw Szukaj (pomiedzy FAQ a Uzytkownicy), a dopiero tworz nowy. Za kwile bedziemy mieli tylko i wylacznie tematy o wywalaniu do wina podczas ladowania mapy :twisted: :twisted: :twisted: .

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2003, 00:16 

marcinek napisał(a):
Ten topic juz byl, uzyj najpierw Szukaj (pomiedzy FAQ a Uzytkownicy), a dopiero tworz nowy. Za kwile bedziemy mieli tylko i wylacznie tematy o wywalaniu do wina podczas ladowania mapy :twisted: :twisted: :twisted: .

Aleś Ty mądrala

Zamiast pomóc koledze, to się z Niego wyśmiewasz.

Jak jesteś taki przemądrzały to może podasz słowa kluczowe do wyszukiwania albo podaj Mu link.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2003, 00:27 

moim zdaniem jest to wina detonatorów musisz reinstalke systemy zobić i nie instaluj Servis packów

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2003, 02:52 
Moderator forum

marcinek napisał(a):

Wiesz - dział "Problemy" na forum jest od pomagania w podobnych sytuacjach. Może ty dajesz sobie radę ze znajdywaniem tego wszystkiego w archiwum - widać jednak tu wyraźnie, że niektórzy nie są jednak tak "obcykani". Miło by było, jakbyc ich tolerował - nic złego ci nie zrobili. Jak nie chcesz pomagać - nie rób tego - nikt cię nie zmusza. Jednak powstrzymaj sie od podobnych komentarzy - nic one nie wnosza do dyskusji...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2003, 17:09 

Wychodząc z takiego założenia można odpowiadać po 100x na te same pytania powtarzające się co pare dni. Czy trzeba być naprawde dobrze "obcykanym" aby wybrać SZUKAJ, wpisać np. "na pulpit" i szukać w forum "problemy" ???

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2003, 21:08 

PhoeniX napisał(a):
Wychodząc z takiego założenia można odpowiadać po 100x na te same pytania powtarzające się co pare dni. Czy trzeba być naprawde dobrze "obcykanym" aby wybrać SZUKAJ, wpisać np. "na pulpit" i szukać w forum "problemy" ???

Phoenix i inni

Ja miałem ten sam problem -> przejrzałem całe forum i nie znalazłem ani jednej odpowiedzi

Tylko same pytania -> jednak nikt nie potrafił rozwiązać tego węzełka

P.S. Mi pomógł reinstall -> a czasem jak mnie wywala raz za razem w trakcie ładowania to pomaga tylko reset

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2003, 18:29 

Mnie wywalalo do windowsa jak brakowalo mi mapy,albo jakiegos dodatku ktory wszyscy mieli..Ogolnie wywala mnie 2 razy w ciagu 5 godz.Ale najbardziej wko...a mnie to ze komp mi sie zacina i z glosnikow wydobywa sie piskliwy glos i koniec.Musze wylonczyc kompa. :? Tak naprawde nie wiem czemu tak sie dzieje.Trzeba napisac pisemko do Billa by rozwiazal ten problem :P slyszalem ze sie na tym zna :D .POZDROWIONKA

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2003, 02:54 

Lepiej napisz do EA albo Dice bo z ich grą jest problem a nie z Windowsami :) Jak nie zna się powodu problemu to zawsze najłatwiej zwalić na Billa, Microsoft i Windowsy.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2003, 03:46 
Moderator forum

PhoeniX napisał(a):
Lepiej napisz do EA albo Dice bo z ich grą jest problem a nie z Windowsami :) Jak nie zna się powodu problemu to zawsze najłatwiej zwalić na Billa, Microsoft i Windowsy.

Może on po prostu nie wierzy, że Dice jest w stanie ten problem rozwiązać i dlatego liczy na pomoc z Micro$oftu - jak zniknie resztka nadziei - pisać do Bila Bramy...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2003, 10:22 

Swiete slowa Xena Swiete SLOWA :o

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 17:43 

mnie też wywala do windowsa jak mam 98, a w XP mnie nie wywala. pomóżcie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 19:14 

Chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie przyklejenie topicu "Wywala mnie do windowsa" z kilkoma radami, co nalezy probowac robic. Jesli jest jakis moderator, to poprosze, bo mnie krew zalewa czytajac po kilkanascie razy dziennie ze kogos wywala a kogos nie, ze pomozcie itd. rozumiem to, ze to problem, ale zrozumcie tez tych, ktorzy w kolko musza czytac to.

ok, anyway dla tych co maja problemy proponuje sprobowac:

1. upewnic sie ze karta graficzna obsluguje T&L
2. sciagnac nowe sterowniki do karty garficznej, przeinstalowac je i zobaczyc czy jest ok.
3. upewnic sie ze ma sie wersje bf'a z patchem 1.4, jak nie -> sciagnac
4. upewnic sie, ze nie jest sie w posiadaniu zadnych modow/cheatow, gdyz wiekszosc serwerow nie wpuszcza delikwentow z zainstalowanymi "dopalaczami" (tzw. "pure servers"). czasem konieczne m,oze sie stac odinstalowanie gry wraz z wyczyszczeniem katalogu
5. zapytac sie administratorta sieci/providera, czy jest odblokowany port 14567 na firewallu.

o czyms zapomnialem? dopiszcie uwagi i prosba do moderatora o przyklejenie tego posta/threada. wtedy raz na zawsze odetchniemy z ulga. amen.

Strefa czasowa: UTC + 2