Teraz jest 11 mar 2025, 21:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 11:33 

O widzę na fotce gdzie tatuś pracuje :). To tłumaczy agresje i dyscyplinę.
Gościu napisz za co mnie zbanowano naprawdę nie mam pojęci, bo jeśli chodziło o nick to bym go zmienił gdyby admin mnie upomniał. Ta kwestia nie podlega dyskusji. Więc bądź dorosły i pisz. Ja mam czyste sumienie. Nie kampowałe , nie klołem ani FF z wyjątkiem jednego przypadku jak pisałem na początku. Więc nie wiem za co mam przepraszać? Jeśli był inny powód bana uzasadnij, jak zrobiłem to świadomie, to przeproszę na forum admina bez konieczności amnestji na której mi nie zależy. Więc podaj ten powód i zakończmy tą jałową dyskusję.
Komutując mój nick podaj swój abym mógł ocenić twój wybór. Jeśli nie obawiasz się krytyki...... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 12:00 
Moderator forum

Domysl sie jaki mam nick. Nawet nie wiesz co to jest na fotce to prosze nic nie pisz bo sie blaznisz. Powiem ci tak miedzy nami, mam tyle lat , ze gdyby mi wyszlo za pierwszym razem bys byl moim synem. A powiem ci za co poleciales, ukrytym na skraju mapy lotniskowcem wplynales na mielizne. Wg mnie wystarczajacy powod na stalego bana, a nie czasowego.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 13:19 

Na fotce jest fragment z MISIA, a jeśli się urodziłeś się za gierka to mamy +/- tyle samo. A jednak boisz się krytyki, albo wstydzisz nicka(na pewno coś z kartoflami -FRYTKA?). A co do błaźnienia to to jest chyba najgłupszy powód zbanowania o jakim słyszałem i kolejny dowód na nietolerancję na tym servie.Niech pomyślą o haśle będą tylko same asy. Za taką głupotę nikogo nie będę przepraszać ,a tego bana możesz mu lub jej na HDD wyskrobać.
P.S.
Pewnie w wojsku nie byłeś, że po klanach się włóczysz. No cóż kogoś na wymianą jeńców też armia potrzebuje. Kto wie może się przydasz.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 13:40 
Moderator forum

Jesli to ze wplynales lotniskowcem na wyspe to nie jest powod do bana to gratuluje inteligencji szympansa...Z tego co piszesz to wnioskuje ze w wojsku byles, i wnioskuje tez ze nie byles na tyle madry by byc np. w Wojskowej Akademii Technicznej , Wyższej Szkole Oficersiej Sił Powietrznych w Dęblinie ani w Akademii Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni. Tylko byles takim miesem armatnim jaki widzi sie na dworcach z glupim wyrazem twarzy, i chodziles w debilnych chustach, mam znajomych po WAT i wiem jak wyglada wojsko i uzeranie sie z takimi polglowkami...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 14:02 

Wow ,sory ale do dyskusji z trepem się nie poniże.

Tak do pozostałych to uważam wątek za zamknięty. Wiem już wszystko a taktykę palenia mostów za plecami uważam za równie dobrą jak każda inna.Stosowało ją wielu dowódców. Zanim mnie zbanowało przyczółek po przeciwnej stronie był umocniony, a większość aliantów pilnowała lotniskowca. Niestety admin uznał że jego taktyka jest jedyną słuszną .Szkoda
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 14:05 
Moderator forum

Czytaj to co napisalem i pomysl nad tym zanim cos napiszesz. O co chodzi z ta taktyka i z generałami? :D Lotniskowcem chciales zrobic desant?

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 14:24 

Wojtas napisał(a):
Lotniskowcem chciales zrobic desant?

:lol:

Ach te dzieci :P(joke)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 16:06 

JANOSIK napisał(a):
Gościu napisz za co mnie zbanowano naprawdę nie mam pojęci, bo jeśli chodziło o nick to bym go zmienił gdyby admin mnie upomniał. Ta kwestia nie podlega dyskusji. Więc bądź dorosły i pisz. Ja mam czyste sumienie. Nie kampowałe , nie klołem ani FF z wyjątkiem jednego przypadku jak pisałem na początku. Więc nie wiem za co mam przepraszać? Jeśli był inny powód bana uzasadnij, jak zrobiłem to świadomie, to przeproszę na forum admina bez konieczności amnestji na której mi nie zależy. Więc podaj ten powód i zakończmy tą jałową dyskusję.
Komutując mój nick podaj swój abym mógł ocenić twój wybór. Jeśli nie obawiasz się krytyki...... :twisted:

To może tak: Wake - strona axis - lotniskowiec stoi przy skraju mapy (nie ja go tam postawiłam). Pan 5uckMyD1ck wsiada do wspomnianego lotniskowca i wpływa nim na wyspę. Lotniskowiec stoi na mieliźnie, zaraz pod defgunem - kick (w logach są teksty typu: "co ty robisz z tym lotniskowcem?" "stop the carrier" "lol korki na mozu"). Po chwili Pan 5uckMyD1ck wraca na serwer (w tym momencie mam juz na niego oko), nawet nie pyta za co był kick, rozwala swoich - żadnego "sorry" na ekranie nie widzę (dodam, że w logach także nic nie ma), klikam w Tab i widzę, że gościu jest na minusie (dowod? :arrow: http://bf1942.gametrack.org/player.php?id=2045106) - dla mnie to recydywa i myślę: to kolejny zabawopsuj, który nie przyszedł grać a robić wiochę... sorry, ale w tym momencie na serwie było 36 graczy, nie mam ani ochoty, ani chęci tłumaczyć się z każdego kicka czy bana, którego daję (a czasem leci ich całkiem sporo). Reguły na serwie są jasne: nie umiesz się bawić wspólnie z innymi - do widzenia.
A propos nicków... zabawne, że o tym wspomniałeś... tak z ciekawości sobie zajrzałam... :arrow: KLIK ehelion - kolekcja zabawnych nicków...

Dla mnie temat banów na powerZONE jest wyczerpany. To są ostatnie moje wyjaśnienia na forum. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi (zwłaszcza topicotwórca) co do tego bana, proszę wysyłać na PM. Nie ukrywam się, od czasu do czasu loguję, na pewno przeczytam, odpowiedzi nie gwarantuję.

W przypadku skarg i zażaleń na inne "bezpodstawne" bany i kicki proszę się zwracać bezpośrednio do Deeca - ddeecc@gmail.com (o ile dobrze pamiętam adres)

Nieodmiennie pozdrawiam,
mcda

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 17:09 

Nick Cioty z Powerzone mnie rozbroił ;d Wiesz Graja tam Noobki ale nie raz graja naprawde gracze na poziomie i zapewniam cie ze nie mialbys z nimi szans Pozdro Nikutas Nipojebajtis 8) :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 17:10 
Moderator forum

Janosik ty to masz tupet baranie.mcda proponuje ban dla tego goscia permanentny, zaraz zagadam z reszta adminow na serwerach bys dostal bana.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 10:51 

1 Postawienie lotniskowca na mieliźnie nie było z mojej strony złośliwością czy sabotowaniem rozgrywki. Nie podejrzewałem że to może być przyczyną kicka. Ale wynika to wyłącznie z mojej niewiedzy. Co do uzasadnienia zaparkowania go tam to nie będę tego roztrząsał . Stało się i kropka.
2 Post mcda zmienił faktycznie mój punkt widzenia na to co się stało koło bunkra. Gdyby nie ten link nadal byłbym przekonany o swojej niewinności. Zapewniam że świadomie nie odstrzeliłem swoich, i miałem zapytać o powód wykopania. Kiedy podszedłem do bunkra by poklikać zaczęła się jadka. Chwile potem miałem już bana. Zapewniam że jeśli zdarzało mi się FF i to zauważałem puszczałem sorę.

Więc z mojego punktu widzenia wyglądało to na złośliwość. Jak widać myliłem się. Poniosły mnie nerwy i wtedy zrobiłem coś naprawdę chamskiego o czym przypomniał mi Szymas. Ten głupkowaty nick którym obraziłem pewnie sporo niewinnych osób. Z tego powodu czuje się naprawdę podle i jedyne co mogę zrobić to przeprosić. Przepraszam wszystkie osoby które poczuły się dotknięte tym nickiem i przepraszam administratorów serwera Powerzone za powstanie tego postu. Nie pisze tego tylko dlatego że wojtas funduje mi krucjatę, ale że naprawdę przegiołem. Nie próbuję tu niczego odkręcić i poniosę konsekwencję swojej głupoty i porywczego charakteru. Mam nadzieje że tym postem zakończę ten wątek a wy powstrzymacie się od komentarzy w stylu .......... w d.. se wsadź swoje przepraszam.

Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 14:16 

A jeszcze pare dni temu pisales ze nic nie zrobiles i to byl ban tylko za nick ... amnezje wtedy miales.
TAk swoja droga do dobre mialem przeczucie to chyba norma ze 95% osob co narzekaja na bana w PZ ma cos za skora i predziej czy pozniejj to wychodzi.
Btw nie lepiej bylo sie wczesniej przyznac przeprosic i bylo by pewnie po sprawie ?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 19:28 

a nie lepiej by bylo tego nie robic :D ??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2