Teraz jest 24 lis 2024, 00:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lip 2006, 12:19 

jak już wspomniałem tak nie może być :PP
wiec ma problem strasznie mi laguje gra. To nie jest wina internetu bo mam łącze 2mb/s DSL ping jest piekny. Dzwiek mam przestawiony na 11mh bo mam zintegrowanom karte dzwiekawom gra działa mi na "low" czyli najnizych parametrach jak mi radził kumpel, ale gra mi ciagle laguje ja już ne wiem mam 448 ramu Geforce 2 i 900 procek (nie śmiać się szcunek dla zabutków :P )

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2006, 12:32 

Zbyt zabytkowy komputer i naucz sie poprawnej ortografii (nawet jak jestes w anglii)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2006, 12:38 

Grałem w miarę dobrze na podobnym, z tym, że GF2 był w wersji 128 bit. Twój prawdopodobnie ma tylko 64 bity.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2006, 15:00 

E tam na tym zabytku powinno śmigać :) tylko kwestia czy masz syf na systemie czy nie :) formata zrób i powiedz co sie dzieje ? :) BTW na Gf 256 gralem Rok i na low pieknie smigało :) przy Athlonie 2000xp+ 256ramu :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 12:00 

Szymas^PL napisał(a):
E tam na tym zabytku powinno śmigać :) tylko kwestia czy masz syf na systemie czy nie :) formata zrób i powiedz co sie dzieje ? :) BTW na Gf 256 gralem Rok i na low pieknie smigało :) przy Athlonie 2000xp+ 256ramu :)

Szymas jak na ten zabytek śmiga ostro grałem na nim 2 lata w Wolfemsteien E.T i płynnie się grało w Cs’a tak samo (chociaż nie wymaga zbyt dużo od sprzętu) Soldier of Fortune tak samo się śmiga płynnie a wymaga chyba tylko o 100 mhz mniej
A teraz opisze co się dzieje wpadam na serwer gra na nim około 30 ludzi wybieram team miejsce zioma którym chce grac i zaczynam idę w kierunku (dowolnym) i mi strasznie teleportuje ruszam myszkom to mi przycina strasznie.(oczywiście jak mam szczęście to czasami nie laguje i się gra ok.)
Patrzcie nawet jak wchodze na serwer ładuje mi mapę dosyć długo a nawet czasami bardzo długo mam łacze 2mb/s co jest nie możliwe żeby mi wchodziło tak długo jak gram w Soldier of Fortune to maksymalnie 10 sekund na mapę i pykam z pingiem poniżej 70.
Na kompie absolutnie syfu nie mam w czym może tkwić problem ???

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 12:25 

Mr YO napisał(a):
wpadam na serwer gra na nim około 30 ludzi
Nie dziw się ,że jak wpadasz na server 30 osobowy to ci zacina procek nie daje rady przy takiej ilości graczy na tym kompie nie pograsz bez ścinek niestety :roll: proponuje zainwestować w ram a jeśli masz tak jak dulek wcześniej pisał 64 bitową karte zapewne z 64 mb to radzę ją jak najpredzej wymienić :!:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 12:26 

Ej, człowieku, na takim procesorze to się nie ładuj na serwery z 30 graczami. Do 10 nie powinno Ci się ciąć, ale już przy 20 na takim sprzęcie problemy są normalne.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 13:58 

dzięki za pomoc wszystkim
można zamknąć :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 16:06 

No tu ewidentnie Proc nie wyrabia :). Ja jak wpadam na servy 50 osobowe to tez mam teleporty :|

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2