Teraz jest 26 lut 2025, 12:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 13:01 

[Night]MaX napisał(a):
Railman - Dowódca_Paweł jako miłosnik Billa codziennie całuje jego fotiografię. Wiesz co Paweł powiem ci krótko bo nielubię takich laików co głupio piszą

Podaj mi Max gdzie ja napisałem że całuje fotografie Billa? Szanujego go owszem bo jakby był takim kretynem i idiotom to jakby doszedł do tej pozycji?
Żaden system nie jest nie jest 100% bezpieczny. Linux może teraz nie jest celem ataku ale niedługo będzie. Zawsze na cel wirusów wybiera się popuralniejszy system i do póty do póki Windows będzie popuralniejszy do tego czsu będą postawać wirusy które będą go atakowały.
Mam łącze z kablówki i być może jestem mniej podatny na atak niż inni, a co do uaktualniej to je ściągam na bierząco chociarz ostatnio dałem sobie spokój bo niedługo formatuje dysk. Owszem Windows ma wiele usterek np. kliknięcie 5 razy lub przytrzymanie shift uruchamia jakieś bzdurne okienko :/ ale da się to wyłączyć.

Więc nie wiem dalczego Max na mnie tak napadasz. To że nie mam problemów z Windowsem robi ze mnie odmieńca?

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 13:13 
Moderator forum

nie nie napadam tylko nie uogólniaj bo problem virusów nie jest aż tak bardzo związany popularnoscią - raczej z niechlujnością kodu.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 13:18 

[Night]MaX napisał(a):
nie nie napadam tylko nie uogólniaj bo problem virusów nie jest aż tak bardzo związany popularnoscią - raczej z niechlujnością kodu.

Nie bardzo sie zgadzam, poniewaz jak to zwykle bywa nikt nie lubi najwiekszych najbogatszych, monopolistow, a szczegolnie jest to widoczne w informatyce i na przykladzie MS. Co do niechlujnosci kodu, to bardzo to sprzyja temu, ale i linux nie jest wolny od bledow, przeciez jest pisany przez ludzi tak jak i windows.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 13:18 

Ale mnie w pewnym sensie obrażasz :/ gadanie że jestem człowiekiem który wzdycha d fotek ( :D ) troszkę mnie uraziło ;)
Może i nie znam super się na bezpieczeństwie i wiem że bardzo uogólniłem problem. Ale wszyskiego się naucze :P boże mam 13 lat i na wszyskim nie będe się znał :) więc po co b yła ta odzywka że całuje Billa?

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 13:30 

Moim zdaniem to bylo troche ironiczne i wesole, ale zeby az obrazliwe, ja caluje fotke Billa w nadziei, ze bede chociaz w polowie tak bogaty jak On :D .

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 13:30 
Moderator forum

nie no nie bierz tego od razu do siebie (jezusicku jaką mamy teraz delikatną młodzież) :) - PEACE

Cytuj:
Nie bardzo sie zgadzam, poniewaz jak to zwykle bywa nikt nie lubi najwiekszych najbogatszych, monopolistow, a szczegolnie jest to widoczne w informatyce i na przykladzie MS. Co do niechlujnosci kodu, to bardzo to sprzyja temu, ale i linux nie jest wolny od bledow, przeciez jest pisany przez ludzi tak jak i windows.

rzecz w tym ze kazda dystrubucja ma troszkę inaczej rozmieszczane pliki (nie wszystkie oczywiście) i jest to pewne utrudnienie, druga sprawa to że linux ma dziury - no cóż tylko ludzie go pisali :) ale błędy linuxa są bardzo szybko poprawiane przez samo środowisko. zresztą o czym ja tu dyskutuję :) instalowałem win2003 i na dzień dobry wersja "bezpiecznego" systemu MS jest dziurawa jak sito :D. Nie ma co tu kruszyć kopii bez sensu :) ja nie przekonam was a wy mnie co do bezpieczeństwa i niezawodności windy.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 13:33 

Spoko Max ja Ciebie nie przekonuje i nie mam zamiaru, winda dziala jak dziala i jak sam wspomniales musisz uzywac do grania (zreszta wszyscy z nas).

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 13:41 
Moderator forum

hehe :) a powiem wam ze kiedys kochałem windowsa :D jak był w wersji 3.0 :D to było coś :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 14:08 

[Night]MaX napisał(a):
hehe :) a powiem wam ze kiedys kochałem windowsa :D jak był w wersji 3.0 :D to było coś :twisted:

A mowia, ze stara milosc nie rdzewieje :D .

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2003, 14:55 

TA :] A ja kocham swojego starego Win 95 :] hehe i jakoś moja miłość trwa. Więc tak Win Xp jest dziurawy ale jak się ściągnie 1 GB łatek to będzie jak kurtka z 1 dziruką na 10 cm kwadratowych :P.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2