Teraz jest 23 lis 2024, 23:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 mar 2007, 20:09 

Witam!
Nie znalazłem tego zagadnienia zatem piszę:
kupiłem świeżutkie BF Anthology problem z cd keyem do SW jest oczywiscie ale ja nie o tym, menu odpala mi sie w innej rozdzielczosci i niepelnie tzn mam fragment obrazka od czapy, nie wszystkie przyciski menu i wogoole cos jak inna rozdzielczosc. Tak samo wygladaja loga na poczatku i demko. gra wyglada pozniej normalnie w singlu ale do multi nie moge wybierac opcji tych z prawej czesci ekranu bo ich nie widze. Po przesunieciu ekranu w menu monitora okazuje sie, ze to jest zwyczajnie przyciete i dalej nic nie widac.
moj sprzet
proc 2,4 intel
512ram
radeon 9200
itd
aha mam uaktualnione stery do grafiki bo mi sie civ4 nie chcial odpalac
PS: sprawdzilem i menu wyswietla mi sie w trybie 800/600 bo jak odpale taki tryb na monitorze to tez mam wszystko jakos tak z boku

problem rozwiazany ale nie wiem jak usunac posta -
musialem wylaczyc telewizor jako drugi monitor i tryb 800/600 zaczal sie normalnie uruchamiac w takim prawie full screenie;>

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2