Teraz jest 28 lis 2024, 16:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 01:02 
Oldboy Battlefield.pl

dysleksja nie daje zadnych kozysi a jest zrodlem wielu problemow!!!
pancho nie stwierdzaj czegos ot tak nie wiesz jak wielka jest skala tego zjawiska zreszta zalatwic papierka tak ot u lekarza sie nieda! tu sie przechodzi spcjalne badania i to nie u lekarza... mowisz tak ajkbys stwierdzal ze lekarze sa sprzedajnie a takie stwierdzenie - oskarzajace bezpodstawinie kogokolwiek na bank nie znalazlo sie w podreczniku krory tak namietnie czytales...
moze ujme to inaczej, czytac a rozumiec to 2 rozne zeczy... a jeszcze dochodzi tu uzywanie tego czego sie nauczyles, poznales czytajac...
mam strasznie kijowy humor a szczegolnie jesli chodzi o dysleksje, to mnie poprostu roznosi jak slysze idealistow ignorantow zazdroszczacych bog wie czego.. tego ze on nie dostal 2 na dyktandzie a tamten tak mimo iz zakuwal regolki 2 tyg...
jeszcze troche i zaczniesz nagonke na dyslektykow co?

Legion... nieda sie tak... tam sa specjalne testy okreslajace delikwenta, musisz je znac, rozgrysc zeby przejsc przez sito... samo walenie bykow nic nieda!! -
regolki:
wlasnie jednym z testow jest test na znajomosc regol ortograficznych!
oblanie go .. a co ja sie bede wysilal... i tak macie swoje szufladki

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 01:14 

yacub napisał(a):
:arrow: Pisz ze słownikiem, albo, jeśli masz, to przepuszczaj ten shit przez Word'a...

buahhaha :lol: huahauhau :lol: uahuaha

Pancho Ty sie strasznie wczuwasz w swoje wypowiedzi a co do tych dys---
ludzi to mi to tam wisi, jesli takimi sie uwazaja i maja papiery na to, to zadna szanujaca sie firma ich nie przyjmie bo nie beda potrafili napisac prostej oferty czy umowy (ktore nie sa juz takie proste)!

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 02:30 

Okota napisał(a):
dysleksja nie daje zadnych kozysi a jest zrodlem wielu problemow!!!
pancho nie stwierdzaj czegos ot tak nie wiesz jak wielka jest skala tego zjawiska
[CIACH]

Z tą zazdrością to akurat trafiłeś jak kulą w płot, ale zakończmy ten temat, bo jedynie pokłócimy się na dobre. Swoje powiedziałem, przy jakimś przyszłym spotkaniu przy browaku możemy kontynuować polemikę. W cywilizowanej atmosferze :)

Pinky napisał(a):
Pancho Ty sie strasznie wczuwasz w swoje wypowiedzi

A co to znaczy? :)

Pinky napisał(a):
a co do tych dys---
ludzi to mi to tam wisi, jesli takimi sie uwazaja i maja papiery na to, to zadna szanujaca sie firma ich nie przyjmie bo nie beda potrafili napisac prostej oferty czy umowy (ktore nie sa juz takie proste)!

Eeee tam. Ale w innych dziedzinach to mogą być orły. Choć już wspominana informatyka. Programistów czy adminów nikt nie sprawdza pod względem ortografii, przede wszystkim liczą się ich umiejętności zawodowe.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 09:54 

Chodzi o to ze piszesz bardzo powaznie na kazdy temat (ja mam takie wrazenie a jesli sie myle to sorki ale tak Cie odbieram).

Moga byc informatykami i nie wiadomo kim tylko powiedz mi jak oni te studia pokonczli albo skoncza (chociaz WORD im bledy poprawi :lol: ).

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 10:22 

Ho Ho Ho Widze ze doszla nowa dostawa Troli.Chyba na Mikolaja :D Ciekawe co dostaniemy pod Choinke :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 12:07 

Dobra koniec tej kłótni...
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 16:57 

Okota --> powiem czy szczerze ze nie wiem dokladnie jak wygladaja te testy , moim koledzy jezdzili (w Warszawie bodajze Weterenaryjna) ale z tego co mowili to duzo zachodu z tym nie bylo.

opisze sytuacje ktora znam:
w liceum (przynjmniej moim) aby zostac dysklektykiem nalezy napisac test (pol godzinny) ktory trwa w trakcie lekcji a cala reszta badan ma podono (aby udgodnic to uczniom) rowniez odbyc sie w szkole.
korzysci plynace z tego to: nie zwracanie uwagi na ortografie na jezyku polskim i dluzszy czas na napisanie egzaminow.
niedogodnosci z tego plynacych narazie nie zauwazylem- sam myslalem ze licea beda z niechecia przyjmowac deslektykow ale widze ze nic takiego nie ma miejsca.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2