Teraz jest 28 lis 2024, 16:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2003, 20:35 

Scorpion napisał(a):
Jeśli już rozprawiacie o kartach graficznych to mam do Was pytanie. Mam do wydania 400 zł na nową kartę graficzną. Zależy mi na najwydajniejszej w tej cenie, najlepiej 128 mb żebym mógł podziwiać grafikę w battlefieldzie i w przyszłości w Vietnamie. Macie jakiś pomysł?

Przewin sobie do gory i lokni poprzednie strony..

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 00:00 

hehe a ja sie wam tutaj wtrace :) Ja mam Gf4-ti i jest milo :) bf na maxa i dziala :) ale nawet sie nie rwie wiecie jaki to skok miec w ciagu 4 miesicecy 5 krat graficznych od riva tnt2-gf4-ti ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 00:17 

Ja tez mam do Was pytanko(tzn.do tej częsci siedzącej na bierząco w hardware)....czy warto czekac do marca na spadek cen,czy nie ma sensu i lepiej kupic teraz or w najblizszym czasie????
Zauwazyłem ze tanieją najbardziej procki i pamieci(zeszły rok ...)ale karty graficzne leca w dół baaardzo powoli...

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 01:06 

qubix napisał(a):
..czy warto czekac do marca na spadek cen,czy nie ma sensu i lepiej kupic teraz or w najblizszym czasie????

Warto, warto :D W marcu wyjdzie kolejna generacja kart graficznych i sie bedziesz zastanawial, czy moze poczekac do lipca az stanieje bo tego badziewia sie juz nie bedzie oplacalo :lol: :lol:

A tak zupelnie serio: ja na swoim GF3 Ti 200 dzialajacym jak 500 latam w BF'ie, NFS:U America's Army, Call of Duty na MAX i sie prawie nic nie krzaczy (czasem jak wlacze naprawde wszystkie opcje i to tylko w Call of Duty).

W 3d Mareczku 2001 SE pokazuje mi 10 tys pktow :twisted: Ale niedlugo zmieniam na razie na GF 4 Ti 4200 Gainward 8) Wole malymi skokami, ale czesto zmieniac. Chyba tak sie najbardziej oplaca...

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 01:07 
Moderator forum

qubix napisał(a):
Ja tez mam do Was pytanko(tzn.do tej częsci siedzącej na bierząco w hardware)....czy warto czekac do marca na spadek cen,czy nie ma sensu i lepiej kupic teraz or w najblizszym czasie????
Zauwazyłem ze tanieją najbardziej procki i pamieci(zeszły rok ...)ale karty graficzne leca w dół baaardzo powoli...

Grafy stanieją jak wyjdzie "nowa" ich generacja, a to jest zapowiadane (przynajmiej w przypadku nVidii) na wiosnę.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 13:26 

HEHE MILO ALE I TAK UWAZAM ZE POCZEKAJCIE LEPIEJ DO LIPCA NASTEPNEGO ROKU :) OOO SORRKA CAPS LOCK SORRKA

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 14:24 

Rorciu napisał(a):
qubix napisał(a):
..czy warto czekac do marca na spadek cen,czy nie ma sensu i lepiej kupic teraz or w najblizszym czasie????

Warto, warto :D W marcu wyjdzie kolejna generacja kart graficznych i sie bedziesz zastanawial, czy moze poczekac do lipca az stanieje bo tego badziewia sie juz nie bedzie oplacalo :lol: :lol:

A tak zupelnie serio: ja na swoim GF3 Ti 200 dzialajacym jak 500 latam w BF'ie, NFS:U America's Army, Call of Duty na MAX i sie prawie nic nie krzaczy (czasem jak wlacze naprawde wszystkie opcje i to tylko w Call of Duty).

W 3d Mareczku 2001 SE pokazuje mi 10 tys pktow :twisted: Ale niedlugo zmieniam na razie na GF 4 Ti 4200 Gainward 8) Wole malymi skokami, ale czesto zmieniac. Chyba tak sie najbardziej oplaca...

10000 :?: Jaka reszta kompa ja mam antka 2000@2100 256ddr Kingstone 333 karte taka jak ty i w defaltowych ustawieniach w 3d2k1 mam 8700pt powyzej 10000pt tylko w 800na 600

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2