Teraz jest 17 lut 2025, 12:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: a wiec ...
PostNapisane: 5 mar 2003, 15:52 

muzyke raczej bym wykluczyl,
sprobuj zrobic tak jak mowie - nalozyc patcha 1.2 i sprawdzic ... jesli wszystko bedzie ok to jestesmy w domu - patch. Pozniej znowu instalujesz patcha 1.3 (swietny dzwiek i jest troche szybciej). DirectX 9 zostaw, on tu nie jest winien.
jesli nie to nie mam na razie innych typow, moze troche pokombinowac z jakoscia dzwieku.

W kazdym razie mialem tak jak ty na win2k gdy na "swieza" gre nalozylem od razu patcha 1.3, ale powyzsza procedura pomogla. Co nie oznacza ze takie crashe do pulpitu nie zdarzaja mi sie ale zdecydowanie bardzo rzadko.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2003, 16:25 

WOW! od wczoraj mam taki sam problem (TYLKO i WYLACZNIE podczas gry w sieci!) a wlasnie w dniu wczorajszym zakupilem joy-a LOGITECH WINGMAN ATTACK 2 ktory jest podlaczony pod USB (plug&play - bez sterow- system XP Prof). Gram krotko w BF-a ale wczesniej nigdy mi sie to nie przytrafilo! Moze to wina joy-a ?
Jak znajde antidotum do skrobne pare slow.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2003, 16:59 

kurde a ja ostatnio wymieniłem klawiaturę na model USB :shock: i używam Win XP Pro
może z tym cholernym USB są problemy ? ale myszke na USB mam już dawno i wcześniej nic sie nie działo...

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2003, 18:11 

postaraj sie wylaczyc programy dzialajace w tle TE TWOJE a nie systemowe
moze pomoże a SWAP faktycznie duży

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2