Teraz jest 24 lis 2024, 20:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Gdzie grać?
PostNapisane: 13 mar 2004, 14:57 

Witam. Jestem świerzo upieczonym posiadaczem BF1942.
Moglibyście polecić jakieś serwery na których można sobie pograć w przyjemnej i kulturalnej atmosferze i na niewielkich pingach?
Z listy serwerów dostępnej na tej stronie działa tylko .pl 4web.pl-<IRS> Clan Server, ale nie mogę się do niego połączyć z braku odpowiedniej mapy (zainstalowalem pacza z 1.6.19 afair), zresztą ping w granicach 150-200 chyba nie jest najprzyjemniejszy.
Z listy serwerów dostępnej po kliknięciu update wszystkie mają pingi >100.
Mam neostradę i np. w CSa mogę dosyć swobodnie grać na wielu serwerach przy pingach ~40.

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2004, 15:07 

Ello! Dzisaj mam w miare dobry dzień, więc grzecznie i kulturalnie Ci odpowiem. Najpierw sciągnij sobie program The All Seeing Eye (Wszystko widzące oko :wink: ), powinien być do sciągniecia w dziale "Pliki". Tam bedziesz mógł łatwo zaznaczyc, aby wyswietlało Ci servery z kazdego, dowolnego kraju i kazdej dowolnej wersji - IMHO jest to najlepszy program. Jeśli bedziesz miał jakies problemy, wal smiało do mnie na gg, postaram Ci się wyjasnic najprostsze sprawy :wink: . IMO IP nie ma sensu podawac, bo i tak bedziesz mogl sobie zaznaczyc "wyszukaj servery tylko z Polski" i bedziesz kaczał "jak mały Kazio" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 00:45 
Oldboy Battlefield.pl

http://www.udpsoft.com/eye

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2