Teraz jest 6 sie 2025, 16:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Neostrada 512
PostNapisane: 31 paź 2004, 18:00 

No wiec jestem okrutnie wqr... na neta.
Nie moge pograc, pełno straconych paketow i skaczace pingi i .....przeklinac zaczynam...... :x :roll:

no i stad pytanko do was czy neostrda 512 sie opłaca?? Z tergo co wyliczylem z limitem 15GB moge sobie dziennie siedziec po 8h, a poza tym gdzies przeczytalem, ze nawet na ograniczeniu do 32k/b tez mozna "jakoś grac"... :roll:

ps. pisze to tu, bo chodzi mi o granie w Bf oczywiscie....... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2004, 18:44 

Napewno ci sie opłaca tez sobie bede zmieniał na neostrade zaniedługo poczekam se tylko na jakąs swiąteczną promocje

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2004, 18:54 

Ja juz po 4 dniach mialbym przekroczony limit :wink: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2004, 19:00 

a cholera jasna te limity w końcu są czy ich nie ma??? bo jakoś nic nie czuje....a wydaje mi się, że w necie dużo siedze....

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2004, 19:02 

Limity sa dla nowych posiadaczy Neo oraz dla posiadaczy dawnych opciji 128 i 320

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2004, 21:34 

dokładnie dla "nowych" na początku tych chamskich ograniczeń były do 5GB dla kazdej opcji, a teraz zwiekszyli kolejno do: 7GB, 15GB, 25GB i świetna promocja mozna dokupic po 9.98 2GB limitu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2004, 00:41 

moze by ktos z posiadaczy tej opcji nEostady sie wypowiedzial..... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2004, 01:19 

Nie mam neo ale mam inna siec z limitem 18GB i powiem Ci ze grajac nawet codziennie po kilka godzin i korzystajac normalnie z netu, czasem sciagajac jakies wieksze programy, wykorzystuje maksymalnie okolo 20% limitu. A co do 32 kb to raczej ciezko bedzie sie gralo jesli w ogole sie da :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2004, 12:11 

no juz jestem zdecydown tylko jeszcze czekam na info o promocjach (moze no wy MoH wpadnie) :wink:
Hmm co do grania z ograiczeniem to z tego co wyczytalem to zmniejszaja predkosc ale o przepustowosci łącza chyba nic nie było :roll: , a do grania wazniejsze jest to drugie..... (chyba) :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2004, 14:42 

To ja tak sie zapytam będąc przy temacie neostrady. Czy wam też (mówie do tych co nie dostawali rachunków za neo) przysłali rachunki i faktury za te miesoąc co nie przysyłali ich? Bo mnie to niestety spotkało kilka dni temu.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2004, 15:40 

Krwawy Feliks napisał(a):
Nie mam neo ale mam inna siec z limitem 18GB i powiem Ci ze grajac nawet codziennie po kilka godzin i korzystajac normalnie z netu, czasem sciagajac jakies wieksze programy, wykorzystuje maksymalnie okolo 20% limitu. A co do 32 kb to raczej ciezko bedzie sie gralo jesli w ogole sie da :)

jesli mowa o 32 kbit to tak nie da sie pograc ale jeśli mowa o 32 KB to spokojnie sie da grać

wszystko zalezy od ustawień gry

w grze 56 - jest równe 2-4 KB/s transferu _z tak sie gra na modemie
isdn 112k - 6 -8 KB/s - spojnie sie gra
adsl 256 - 15 -20 KB/s
lan t1 -t3 30 kb/s

mniejwiecej takie wymagania ma gra bo oznaczenia mówią co innego o szybkosci tych łacz więc coż... inna strona że szybkosc nie ma znaczenia ale jakosc połaczeń czyli inaczej mówiąć lepiej posprawdzac ustawienia w grze a potem grac niz na odwrót :)

co do neo to nawet z ta najtańsza sobie pograsz

tylko w grze musisz ustawic isdn
wtedy spokojnie pograsz :)

no u mnie mam ina sytuałacjie poniewaz mam 3 Mbit dla mojej sieci ale jakość połaczeń jest zła i ping w granicach 200 ms
to troche dużo

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2004, 17:00 

metek napisał(a):
no juz jestem zdecydown tylko jeszcze czekam na info o promocjach...

Promocje już się zaczynają:

"Od 1 listopada br. Telekomunikacja Polska proponuje nowym klientom możliwość korzystania z neostrady tp nawet przez trzy miesiące za 3 zł + VAT. Świąteczna promocja będzie trwać do końca tego roku. Wzależności od opcji neostrady tp, którą zamówi klient zależy czaskorzystania z usługi za 1 zł + VAT miesięcznie. Dla opcji 128 kb/sjest to miesiąc, 512 kb/s - dwa miesiące, a 1024 kb/s - trzy miesiące.Okres promocyjny rozpoczyna się z dniem rejestracji usługi. Z ofertymogą skorzystać wszyscy klienci, którzy zamówią neostradę na czasokreślony 12 miesięcy.

Dla dotychczasowych klientów neostrady tp, również od 1 listopada br.,rozpoczyna się inna promocja - ,,Więcej za mniej". Skorzystają z nie wszyscy, którzy w okresie promocyjnym zmienią dotychczasową opcjęneostrady na wyższą.

Jeśli np. klient korzystający do tej pory z neostrady tp 128 wybierze opcję 512, przez pierwsze trzydzieści dni będzie płacił jak za opcję 128 - czyli 59 zł. Podobnie będzie w przypadku zmiany usługi z opcji 512 na 1024 (tu pierwsze trzydzieści dni będzie kosztowało 99 zł -czyli tyle ile kosztuje wersja 512). Z promocji będą mogli skorzystaćklienci, podpisujący aneksy do umów na czas określony tj. 12 miesięcy.Promocja zakończy się 31 grudnia 2004 r.

Klienci mogą połączyć świąteczną promocję neostrady tp ze specjalną ofertą Canal +. Polega ona na m.in. przekazywaniu klientom TP kuponówpromocyjnych, upoważniających do promocyjnego skorzystania z usług, świadczonych przez Canal+ Cyfrowy Sp. z o.o. (m.in. aktywacjaabonamentu CYFRA+ za 1 zł brutto, antena satelitarna gratis, Canal + Multipleks i HBO MaxPack - gratis do dwóch miesięcy."

Źródło: http://www.wirtualnemedia.pl

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2004, 17:43 

Lepiej nie rób tego. Mój kolega ma 640kb/s i mu straaasznie laguje!! Najlepiej, jeśli masz kase, to weź 1028kb/s. Nie ma w ogóle lagów. Przynajmniej u mnie. Takie jest moje zdanie... Albo Chello, ale droższe chyba trochę jest.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2004, 18:22 

strasznie laguje na neo+ 640 ? chyba jak sobie p2p odpali to wtedy albo juz mu sie limit wyczerpal albo TEPSA zje*ala cos z routingiem ale wtedy to nawet 1024 nie pomoze. ja dodam tylko ze mam neo od 1.5 roku i nie narzekam poza poczatkowymi problemami, ale dzisiaj ich nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2004, 18:26 

Cytuj:
Lepiej nie rób tego. Mój kolega ma 640kb/s i mu straaasznie laguje!! Najlepiej, jeśli masz kase, to weź 1028kb/s. Nie ma w ogóle lagów. Przynajmniej u mnie. Takie jest moje zdanie... Albo Chello, ale droższe chyba trochę jest.

:shock: a czy twoj kolega ma sam tą neostrade, albo limit mu sie skonczył :shock: , bo cos trudno mi uwierzyc ze laguje mu strasznie na 512/128 wkoncu to do niedawna była najwyszza Neostrada i napewno nie lagowało o ile tepsa czegos nie "kręci..."

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2