JANOSIK napisał(a):
Gościu napisz za co mnie zbanowano naprawdę nie mam pojęci, bo jeśli chodziło o nick to bym go zmienił gdyby admin mnie upomniał. Ta kwestia nie podlega dyskusji. Więc bądź dorosły i pisz. Ja mam czyste sumienie. Nie kampowałe , nie klołem ani FF z wyjątkiem jednego przypadku jak pisałem na początku. Więc nie wiem za co mam przepraszać? Jeśli był inny powód bana uzasadnij, jak zrobiłem to świadomie, to przeproszę na forum admina bez konieczności amnestji na której mi nie zależy. Więc podaj ten powód i zakończmy tą jałową dyskusję.
Komutując mój nick podaj swój abym mógł ocenić twój wybór. Jeśli nie obawiasz się krytyki......

To może tak: Wake - strona axis - lotniskowiec stoi przy skraju mapy (nie ja go tam postawiłam). Pan 5uckMyD1ck wsiada do wspomnianego lotniskowca i wpływa nim na wyspę. Lotniskowiec stoi na mieliźnie, zaraz pod defgunem - kick (w logach są teksty typu: "co ty robisz z tym lotniskowcem?" "stop the carrier" "lol korki na mozu"). Po chwili Pan 5uckMyD1ck wraca na serwer (w tym momencie mam juz na niego oko), nawet nie pyta za co był kick, rozwala swoich - żadnego "sorry" na ekranie nie widzę (dodam, że w logach także nic nie ma), klikam w Tab i widzę, że gościu jest na minusie (dowod?
http://bf1942.gametrack.org/player.php?id=2045106) - dla mnie to recydywa i myślę: to kolejny zabawopsuj, który nie przyszedł grać a robić wiochę... sorry, ale w tym momencie na serwie było 36 graczy, nie mam ani ochoty, ani chęci tłumaczyć się z każdego kicka czy bana, którego daję (a czasem leci ich całkiem sporo). Reguły na serwie są jasne: nie umiesz się bawić wspólnie z innymi - do widzenia.
A propos nicków... zabawne, że o tym wspomniałeś... tak z ciekawości sobie zajrzałam...
KLIK ehelion - kolekcja zabawnych nicków...
Dla mnie temat banów na powerZONE jest wyczerpany. To są ostatnie moje wyjaśnienia na forum. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi (zwłaszcza topicotwórca) co do tego bana, proszę wysyłać na PM. Nie ukrywam się, od czasu do czasu loguję, na pewno przeczytam, odpowiedzi nie gwarantuję.
W przypadku skarg i zażaleń na inne "bezpodstawne" bany i kicki proszę się zwracać bezpośrednio do Deeca -
ddeecc@gmail.com (o ile dobrze pamiętam adres)
Nieodmiennie pozdrawiam,
mcda