Teraz jest 5 kwi 2025, 00:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2003, 22:01 

ja tam nie mam problemow
powiem wam to co by powiedzial wam SHAGGY : KUPCIE SE ORYGINAL

Ravenelle Renouveau...

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2003, 22:42 

Oj jaki mondry , oczywiscie ze kazdy ma tu orginal jak bys bynajmniej wszystkie Koment przeczytal dokladnie , to bys wiedzial o co chodzi .
Napewno masz tylko czystom gre BF1942 i dlatego nie masz problemow :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2003, 22:52 

Ja mam pirata i wszystko chodzi :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 00:39 

Precel napisał(a):
Ja mam pirata i wszystko chodzi :twisted:

piraci i ryby glosu nie maja wiec GET LOST

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 01:06 

Pepsee - mam dokladnie to samo lecz jestem bardziej rozwiniety i mi sie odcina po chwili :D To sie nazywa Technika :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 07:43 

ja tez mam WIELKI problem z paczem 1.4 gra mi zajebiscie działa i nie moge . . .. sie od niej oderwać.. :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 07:49 
Moderator forum

Pepsee napisał(a):
Piasek sie madrzy ze to wina radeona :(

Żadnych tego typu kłopotów od czasu kiedy poprawnie wykonałem imag-e płytek CD (celem oszczędzania nośnika). Żadne ESC i inne kombinacje wykorzystane podczas gry nie powodują kłopotów z zawieszaniem.
Opisany przypadek zdarzał mi się dosyć często kiedy wykorzystywałem obraz ze źle złamanym SD 2.6

Także; katalizatory 3.4 i nie stwierdzam żadnych kłopotów z zanikającymi texturami i wszelkimi artefaktami podczas gry.
Hmn .. jednym słowem pocieszę .. wszystko pełne "miodzio" :)

BTW: jeśli posiadacze Radeonów (wszelkiej maści) mają kłopoty z przekłamywaniem grafiki, a do tego wspierają się popularnym Rage3D Tweakerem .. proponuję spróbować bez tego "wspomagacza".
Wyłączyć także Alternate Pixel Center oraz W-buffor. O AA i Anizo nie wspomnę, które w tym przypadku nijak jest wykorzystywane przez BF-a.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 11:04 

jednym powodem, dlaczego wam gierka sie blokuje, albo wyskauje do windowsa jest:

zly CRA**.

Jak macie ORGINALA i niechce wam sie zawsze plytki wkladac to daje sie oczywiscie NO CD FIX.
U mnie byly takie same problemiki. Za jakis czas wyszedl nowszy FIX i teraz dziala (BF1942 v1.4 SP/MP [ENGLISH] Fixed EXE albo BF1942 v1.4 [ENGLISH] gimpsRus ServerFix)

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 11:34 

Ja tez latam na radku i jest okej, a braciak zadrosci mi widokow, ma gownianego geforca. Co do nocd to lepiej zrobic sobie imaga cd1 i po sprawie.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 18:31 

Ge Force nie jest gowniany partaczu :D przyszla moda na radka i juz oczywiscie najlepszy...........najlepszy ale chyba w cenie :x
co do image - zgadzam sie

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 20:19 

bl@de napisał(a):
ja tez mam WIELKI problem z paczem 1.4 gra mi zajebiscie działa i nie moge . . .. sie od niej oderwać.. :lol: :lol: :lol:

Ja mam ta samą chorobe najgorsze jest to ze wcale nie chce sie z niej wyleczyć :lol:

ps. żadnych problemów nie odnotowałem, wszystko śmiga prześlicznie :!:

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 04:49 

Nie mam żadnych problemów technicznych, ale mam za to inny problem. Gram w BF1942 od wersji 1.1 czyli od listopada 2003 i żaden patch nie był taką katastrofą grywalną jak 1.4. Od czasu kiedy gram na tej wersji nie gram. Jestem gorszy od noob'ów. Ciekawe są też zmiany. Jeep: rozjeżdża cię ruszjąc, czyli na żadnej prędkości, jeep nadjeżdżając od czoła Panzera może go zniszczyć. Czołgi: czołg ma mniejsze szanse od piechura gdyż strzelając z KM zadaje mu śladowe uszkodzenia, KM w czołgu służył między innymi do obrony przed samoltami, teraz to może je połaskotać po chłodnicy... Piechota: BAR i Thomson nie mają szans z nowym japonskim Assult Rifle, zabija góra trzema pociskami trafiając byle gdzie opponenta, odniosłem również wrażenie że ogon RPG zabija, a granaty to czołg zniszczą ale z piechotą to już inna sprawa... Możecie myśleć, że marudzę, ale gram już ponad pół roku raczej codziennie i nie byłem tak daremny. Wydaje mi się, że dźgnę tą całą grę bagnetem bo to jedyna rzecz która mi się podoba w 1.4 (zabija jedno dźgnięcie :) ) Z drugiej strony zastanawiam się czy to już nie zabiegi marketingowe na następną produkcję jaką ma być Battlefield Vietnam... w końcu musi być lepsza bo przecież wszyscy kochamy amerykę... i musimy ją sponsorować :wink: . Wszystkie opisane przeze mnie dziwy doświadczyłem w grze, często nie jednokrotnie. I na prawdę jak gram tak długo nigdy nie miałem ochoty zmienić zajęcia jak teraz.(nigdy nie miałem wogóle ochoty :( ) Zapomniałem o jednej wykrytej przeze mnie wadzie technicznej: ping na modemie - ok. 20 ( :?: ) a ping kicker pokazuje, że mam ponad 400.
Szkoda, ale Battlefield 1942 się już chyba dla mnie kończy. :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 08:37 

no ja mam to samo w grze mi pokazuje 22 a tabela koncowa 400 :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 10:23 

Niestety w 1.4 zmienili sporo na 'lepsze' niepotrzebnie i gra się ogólnie gorzej. Dźwięki są lepsze to fakt ale pewne przesunięcia damag'u w te i drugą strone to już przegięcia.
ALE wiem jaki jest ich cel :!: Powiedzą, że wszystkie błędy będą poprawione w Bf Vietnam :evil:
1.4 SUCKS :!:

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 13:09 
Moderator forum

kamikaze_boski_wiatr napisał(a):
Niestety w 1.4 zmienili sporo na 'lepsze' niepotrzebnie i gra się ogólnie gorzej. Dźwięki są lepsze to fakt ale pewne przesunięcia damag'u w te i drugą strone to już przegięcia.
ALE wiem jaki jest ich cel :!: Powiedzą, że wszystkie błędy będą poprawione w Bf Vietnam :evil:
1.4 SUCKS :!:

Czasem mam pragnienie, aby polskie serwerki znowu stały na 1.31 do czasu poprawienia tych wszystkich zbędnych bajerów w patchu o nr 1.5 :D
Tylko żeby twórcom patcha nie przyszło do głowy dodanie "smart-bombs" ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2