Holman napisał(a):
co nie zmienia faktu ze LG jest liderem w rozwalaniu plyt, nie mozna wylacznie opierac wlasnych opinii na waskim polu sprzetu ktory sie posiada (choc sam montowalem spawarki LG w 2 kompach z mojego otoczenia i jak do tej pory nie ma z nimi problemow), ja rozmawiam z ludzmi o hardwarze i mam ogolny obraz sytuacji dlatego mam taka a nie inna opinie
Szanuję opinię, jednak jak piszesz sam zamontowałeś 2 spawarki omawianej tu marki i wszystko jest OK. Dalsze kwestie "robienia złej miny" opieramy na opiniach zasłyszanych, tudzież stwierdzę; zaczytanych. Sam niejednokrotnie na grupach poświęconych "hardware" widziałem żal i płacz posiadaczy owych emocji. Przyznam rację, że LG nie cieszy się dobrą opinią. Jednak nie można oceniać na podstawie słowa czytanego. Z dzisiejszym sprzętem jest różnie. Wszystko zależy od egzemplarza. Zdarzało mi się już niejednokrotnie doświadczyć reguły "nie wszystko złoto co się świeci". Możnaby jeszcze dopisać kilka nowych teorii Cyklistów, gdyż np. w moim rankingu niezawodnych marek potrafiły "dołować" jedne z najwyższych, spopularyzowanych swoją niezawodnością marek. Pokuszę się o dodanie tezy, że liczy się także jakość, a ... szczęście