Teraz jest 12 kwi 2025, 14:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, 13:16 
Moderator forum

ynco - twój problem jest spowodowany na 1000 % źle skopiowanym binem - pirat THE BILL skopał wykonanie imagu. Można to obejść ale nie będę się rozpisywał jak. Wiem bo miałem to samo sciagałem BFa z 10 razy. I nie będę sciemniał że od razu miałem oryginał (podobnie jak 90 % ludzi którzy teraz tak krzyczą jakie to niemoralne i beee grać na piratach). Najpierw pograłem w singla potem na serverach które mnie wpuszczały ............. ale skończyło się na wycieczce do sklepu i naprawdę nie żałuję. Jeśli lubisz klimat gry zespołowej to ta gra na pewno Ci się spodoba i wciągnie na dłużej.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 22:29 

nie zastanawiaj sie nawet. pirata nie bedziesz mogl aktualizowac, a w najnowszym patchu dodali KREW :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 22:41 
Moderator forum

Można także zainstalować Mercillesa i jego pakiety tekstur - tam tesz jest KREW ( :twisted: ), dodatkowo (poza nowymi dźwiękami i teksturami) dodane jest kilka fajnych efektów - np po trafieniu z bazooki/panzershrecka okolice trafienia płoną przez pewien czas (trafisz w gracza to on bedzie palił się umierając) itp.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 23:44 

[Night]MaX napisał(a):
ynco - twój problem jest spowodowany na 1000 % źle skopiowanym binem - pirat THE BILL skopał wykonanie imagu. Można to obejść ale nie będę się rozpisywał jak. Wiem bo miałem to samo sciagałem BFa z 10 razy. I nie będę sciemniał że od razu miałem oryginał (podobnie jak 90 % ludzi którzy teraz tak krzyczą jakie to niemoralne i beee grać na piratach). Najpierw pograłem w singla potem na serverach które mnie wpuszczały ............. ale skończyło się na wycieczce do sklepu i naprawdę nie żałuję. Jeśli lubisz klimat gry zespołowej to ta gra na pewno Ci się spodoba i wciągnie na dłużej.

Nie zgodzil bym sie z toba poniewaz wiekszosc ludzi nie przekonal pirat lecz MULTIPLAYER DEMO na ktorym spotykalem duzo osob z ktorymi gram teraz na serwerach.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 23:57 
Moderator forum

może chochlik ale jak wybierałem żonę to też wolałem obejrzeć w całości a nie tylko do kolan. :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 23:58 
Moderator forum

Ch0hlik.pl napisał(a):

Nie zgodzil bym sie z toba poniewaz wiekszosc ludzi nie przekonal pirat lecz MULTIPLAYER DEMO na ktorym spotykalem duzo osob z ktorymi gram teraz na serwerach.

Je tesz zaczęłem od pirata - ale dlatego, że oryginał NIE BYŁ jeszcze dostępny. Ale to chyba nie istotne.
A tak przy okazjii - to jusz ponad rok - trzeba chyba będzie opić. ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2