Teraz jest 24 lis 2024, 01:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 16:34 

1.
Ak-47 napisał(a):
dulek000 napisał(a):
W opcjach dźwięku - kanał to channel.

Hmm tylko ze ja w opcjach dźwięku nie mam czegoś takiego albo źle szukam :oops:

Wchdozisz w TE opcje dźwięku i masz na dole taka strzałkę i takie 1/2 obok to tą strzałkę i 2ga strona opcji Ci sie wyswietla i tam masz Channels i daj na 16 ;) ja tak zrobilem w ,,Problemie 2'' i juz jest git...

2.
yacub napisał(a):
Doprawdy? Jak nam wszystkim przykro, jak w ogóle ktoś może kazać CI czekać? Chamstwo prze państwa! Przecież każdy powinien od razu udzielić odpowiedzi na pytanie jak wrzucić syf do BF'a. Opuszczacie się normalnie... Jak rozumiem z układu zdań, oraz "włańczania" (wtf?) na giertychowską amnestię się szykujesz, czy już po? Swoją drogą, to skorzystaj jeszcze raz z caps-lock'a z złapiesz gratisowego bana.

Ale co z tego że ,,Badziew'' to jest forum a nie miejsce do komciów!
Dobra już sobie nie róbcie kłopotów bo jeszcze się połamiecie albo coś odpowiadając na (wg. mnie banalne choć ja tego nie umiem:) )takie pytanie...dziękuję bardzo

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 18:15 

Tondrom napisał(a):
Dzi@du napisał(a):
pomódz.

:lol: pomóc kochany :)

och;) przepraszam kochany;P (...)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 21:39 

problemator;) napisał(a):
1.Jak wgrac pliki do BF 1942 z neta

To znaczy z czym dokładnie masz problem? Nie wiesz jak wypakowac archiwum .zip? Do tego sluza odpowiednie programy. Ja uzywam 7-Zip. Obsługa jest intuicyjna a w razie problemów słownik angielsko-polski powinien pomóc.

btw, co to "komcie" ? :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 22:26 

Od któregoś patcha (chyba 1.4 albo 1.5) pojawiło się coś takiego jak "Pure"(tak odszedł Mercilles). Czyli nie można wgrywać sobie tekstur, skinów, niczego do gry pod czystego BF'42, chyba że będzie to już mod, a więc wszyscy będą mieli to samo.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2006, 16:51 

Narazie koncertuję się na SP ;) a wypakowac to umiem wgralem garanda bo bylo automatycznie mozna wgrac. Ale jak sam musze zastąpić czy coś pliki - o to mi chdozi. Tzn. jak je podmienic np teksture broni...

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2006, 18:52 

Kaser napisał(a):
Od któregoś patcha (chyba 1.4 albo 1.5) pojawiło się coś takiego jak "Pure"(tak odszedł Mercilles). Czyli nie można wgrywać sobie tekstur, skinów, niczego do gry pod czystego BF'42, chyba że będzie to już mod, a więc wszyscy będą mieli to samo.

Problemator umiesz czytać ? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2006, 19:22 

Narazie koncertuję się na SP ;) a wypakowac to umiem wgralem garanda bo bylo automatycznie mozna wgrac. Ale jak sam musze zastąpić czy coś pliki - o to mi chdozi. Tzn. jak je podmienic np teksture broni...

M1 Garand był dodatkiem z patcha. A patche (oficjalne) czasami coś dodają, zmieniają, a zarazem są konieczne do gry. Wszelkie tekstury są niemożliwe do dodania, nawet w SP (żebyś nie mógł zrobić jaskrawozielonych głów dla przeciwników).
Załapałeś czy narysować?

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2006, 20:25 

to po co sa rozne tekstury na masie stron :]? narazie zadnego patcha nie mam wiec pure nie wchdozi w gre:P to jak wspomnialem sa tak zeby tylko sciganac to? zoacbzcie na http://www.filefront.com z tamtad sciagalem rozne giwery to jak je wgrac:)?

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2006, 20:47 

to po co sa rozne tekstury na masie stron :]? narazie zadnego patcha nie mam wiec pure nie wchdozi w gre:P to jak wspomnialem sa tak zeby tylko sciganac to? zoacbzcie na http://www.filefront.com z tamtad sciagalem rozne giwery to jak je wgrac:)?

i co z botami będziesz sobie grał ? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2006, 23:46 

Kaser napisał(a):
Masz problemy z pisownią? Zanim wyślesz posta - sprawdź http://orangoo.com/spell/

He he tam też sa błędy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2006, 18:14 

To zamiast kupywac bf powinien kupić słownik J polskiego

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2006, 19:04 

Tak swoją droga to polskie community BF jest bardzo kulturalne, jakby ktoś taki post ułożył na przykład na mmorpg.pl, to by go zmieszali z błotem na maksa (nie, żeby sie nie należało).

Ale przechodząc do rzeczy, nikt nie wymaga żeby ludzie tu pisali prozą wysokich lotów. Ot wystarczy zwykła sensowna wypowiedź i przecinek od czasu do czasu z odrobiną szacunku dla ortografii :)

Na zadane na poczatku pytanie odpowiedzi nie znam, bo raczej się w mody nie bawiłem. Jednak coś mi mówi, że opis każdej większej modyfikacji można znaleźć w necie i prawdopodobnie łopatologiczne wyjaśnienie, jak co zainstalować i gdzie.

Ostatecznie jesli nie możesz tego znaleźć a pościągałeś rózne pliki, to sprawdź czy nie ma w nich pliku 'readme' albo 'info' i tam znajdziesz wszystkie konieczne informacje.

Tak swoją drogą to pomijając zupełnie Twoje braki w oprtografii i gramatyce języka polskiego, to ludzie nie odpowiadli Ci na pytanie nie z powodu jakiejś złośliwości. Twój post został napisany zwyczajnie jakimś ciężkim kodem, który jest trudny do zrozumienia.

Naprawde szczerzę Ci radze popracowac troche nad wyrażaniem mysli. Nikt nie ma nic przeciwko jednemu błędowi tu czy tam, jak zauwazyłeś to nie dyktando. Na Boga jednak! Niech ta wypowiedz ma jakiś sens...

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2006, 19:18 

Dobra jest instrukcja i wysłałem jedną z nich w 1wszym czy 2gimpoście. Nie każdy jest dobry z J.angielskiego więc o to was proszę - przeczytajcie ją a potem mi wytłumaczcie... :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2006, 08:01 

Dwutlenek napisał(a):

Ostatecznie jesli nie możesz tego znaleźć a pościągałeś rózne pliki, to sprawdź czy nie ma w nich pliku 'readme' albo 'info' i tam znajdziesz wszystkie konieczne informacje.

Kolega problemator jak sam nick wskazuje szuka problemów :D Myśle że jakby głębiej poszukał na forum to wszystkie odpowiedzi by uzyskał nie pisząc zadnych postów, poprostu czytając ze zrozumieniem tekst ktory na forum juz dawno jest... Pozdrawiam ..

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2006, 16:10 

ale wiem ze Ci chyba chodzi o opcję szukaj więc szukam szuakm i znaleźć nie mogę;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2