Teraz jest 28 lis 2024, 17:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 13:52 

hehehehe no no. chodzący dresiarski steryd. huehuehue pewnie bf ma od drugiego idioty z siłowni który załatwia mu też anaboliki huehue stąd ta agrecha u dresika. pewnie jak pakuje na osiedlowej pakerni dla osiedlowych drechów to zapuszcza sobie w tle liroja. a do tego jest parszywym złodziejem

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 13:56 

a w dodatku nie ma kasy i go nie stać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 16:39 

Ale na siłownie i sterydy ma?? Niech odstawi na tydzień, albo nie kupi sobie w tym miesiącu nowego dresu adidosa :) , to na BF uzbiera :) :)
I na zdrowie mu wyjdzie :) :) a przez miesiąc nie będzie wychodził z domu bo go BF wciągnie to ten dres mu się nie przyda :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 17:33 

co ty, znudzi mu sie bf po 2 godzinach, za duzo przycisków do zapamiętania :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 21:15 

hehe tak czytam i czytam patrze a tu sie zaczyna masowe szczucie myslicie ze jak przeklnme pare razy odrazu dress? najepsza jest najlatwiejsza droga czyli jest gorszy bo nie ma kasy a jak nie ma kasy to na pewno jest dresem zgolonym na lyso, proste chlopki jestescie oczywiscie nie mowie tu o dpowiedziach ludzi na poziomie jakim kolwiek.bylem ciekawy jacy ludzie tu sa, battlefielda dawno nie mam na dysku chcialem zobaczyc jaki poziom reprezentujecie i nie ma co pokazaliscie na co was stac.przeklenstwa zastosowalem zebty zobaczyc jak zareagujecie i prosze efekty takie jak mysalem.brawo panowie

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 21:37 

otoz nie chodzi o przeklinanie ale o obelżywe wypowiedzi w stosunku do innych. ale widocznie jestes zbyt tepy aby to pojąć, wiec wskakuj w dresik i smaruj na pakernie. btw. mowilem ze mu sie bf znudzi ?

hasta:nie jestem na tyle zalosny huju jedne zeby na jakism tragu kupowac gry i sie ***** nie odzwywaj - tym tekstem chciales zapewne sprawdzic, czy reprezentujemy twoj poziom.

to mowi samo za siebie
wiec nie sil sie na jakies tlumaczenia, zalosny dresie.
bij na dyske.

Ostatnio edytowano 18 paź 2003, 22:14 przez ater, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 21:59 

Poluzujcie z tymi dresiarzami bo sie zygac chce...please...
czy wszyscy muszą chodzic z wlosami do kolan ,w czarnych obcislych spodniach,i w glanach z metalowym przodem....i 666 wytatuowanym na czole????
Ja tam lubie czasem sobie wyskoczyc na sportowo...i wcale nie po to zeby kogos po lbie walnąc,tylko do kinka np. gdy chce sie czuc wygodnie podczas filmiku,albo jak ide po cos do sklepu...i jak mi wmawia ze jestem dresem to mnie qrwica strzela,a są tacy na tym swiecie niestety.

Tak samo mozna by mówic o kazdym faciu z dlugimi wlosami,ze po kablach daje bo ma dlugie wlosy jak jakis punk.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 22:10 

huehuehue spoko :wink: , dresik w tym kontekscie oznacza pewien typ czlowieka. wiadomo o co chodzi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 22:29 

Dokonam tu porównania: chleb - gra komputerowa :D

Kradzież chleba no to jeszcze rozumiem ale kradzież gry komputerowej to co innego. Bo bez chleba to ciężko żyć ale bez gry jak najbardziej tak więc: "Niemasz kasy - niegraj" bo w inaczej kradniesz. Ot co!

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2003, 23:05 

qubix napisał(a):
Poluzujcie z tymi dresiarzami bo sie zygac chce...please...
czy wszyscy muszą chodzic z wlosami do kolan ,w czarnych obcislych spodniach,i w glanach z metalowym przodem....i 666 wytatuowanym na czole????

CHOLERNIE przesadzasz, metale NIE SĄ SATANISTAMI, wiesz wogóle co ty gadasz? spotkałeś takich? co jak co ale ten tekst z 666 na czole mnie wkurwił doszczędnie, przemyśl to lepiej co nieco :x .

poza tym "ciężcy" ludzie nie noszą już obcisłych spodni, te lata już minęły, coraz mnie ludzi takie nosi...

a długie włosy są charakterystyczne...

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2003, 00:57 

Sluchaj w kwestii dresów padaly bardzo skrajne porównania,mnie tez to wqrwilo,i odpisalem czyms podobnym...sam widzisz bez sensu wrzucac wszystkich do jednego worka.
Co do satanistycznych metali to oczywiscie ze widzialem...no moze bez 666 na czole :)
Aczkolwiek rozumiem wasza niechęc do typków w dresach....tyle ze bez przesady...

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2003, 01:43 
Moderator forum

Tzeentch napisał(a):
a długie włosy są charakterystyczne...

Nie dla wszystkich, przynajmniej od przymusowego ścięcia :( Nie chce mi się znowu zapuszczać :wink:

ps. nie ubiór świadczy o słuchanej muzyce...

:twisted: :twisted: :twisted: Tak czy inaczej: "6 razy 6 - 66. Z serdecznymi przekleństwami. Ja." (AFAIR - "Agent Dołu") :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2003, 01:54 
Moderator forum

qubix napisał(a):
Co do satanistycznych metali to oczywiscie ze widzialem...no moze bez 666 na czole :)
Aczkolwiek rozumiem wasza niechęc do typków w dresach....tyle ze bez przesady...

Wiesz, określenie "dresiarz" odwołuje się do kretyna klasy: łysy łeb, brak mózgu i adidasy (sorry za niestrawne rymy :wink: ). W większości przypadków 'kolesie' w dresach spotykani na mieście / w ciemniejszych miejscach to banda (wulg.). Poza tym, to jak się ubierasz wpływa na to, jak Cię postrzegają ludzie. Iść do kina w dresie to lekkie nieporozumienie (dobrze, że nie do teatru). Kwestia dobrego smaku. W dresie możesz sobie iść pobiegać / na rower / na kort.

Natomiast czarny strój pasuje prawie zawsze i wszędzie :D Poza tym te mity o metalach - satanistach wymyślane są głównie przez Radyjo Z Ryjem, starsze babcie i dresików oraz tą Głęboko Wierzącą Wielbiącą Papę The Second część Naszego (i nie tylko) Wspaniałego 'Naroda'. Pamiętam, jak kiedyś mówiono, że płyty z metalem odtwarzane od tyłu zawierają w sobie fragmenty Czarnej Biblii (czy jak to się tam nazywa) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2003, 02:35 
Moderator forum

hastla napisał(a):
hehe tak czytam i czytam patrze a tu sie zaczyna masowe szczucie myslicie ze jak przeklnme pare razy odrazu dress? najepsza jest najlatwiejsza droga czyli jest gorszy bo nie ma kasy a jak nie ma kasy to na pewno jest dresem zgolonym na lyso, proste chlopki jestescie oczywiscie nie mowie tu o dpowiedziach ludzi na poziomie jakim kolwiek.bylem ciekawy jacy ludzie tu sa, battlefielda dawno nie mam na dysku chcialem zobaczyc jaki poziom reprezentujecie i nie ma co pokazaliscie na co was stac.przeklenstwa zastosowalem zebty zobaczyc jak zareagujecie i prosze efekty takie jak mysalem.brawo panowie

lol nie dosc ze mentalnosc bitego przez rodzicow 13 latka to jeszcze umysl psychoanalityka, zenada, proponuje udac sie na czat wp (moze choc jave masz na dysku), tam na pewno udziela ci wyczerpujacej odpowiedzi na twoj problem

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2003, 12:50 

Holman napisał(a):
hastla napisał(a):

lol nie dosc ze mentalnosc bitego przez rodzicow 13 latka to jeszcze umysl psychoanalityka, zenada, proponuje udac sie na czat wp (moze choc jave masz na dysku), tam na pewno udziela ci wyczerpujacej odpowiedzi na twoj problem

Holoman nie porównuj tu tak 13-latków bo mnie to troche denerwuje :x :D Jednak gość jest niezbyt inteligentny, więc radze mu rozwiązać test dzisiaj o 17:15 na TVN-ie i podać nam wynik

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2