Teraz jest 28 lis 2024, 16:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 00:20 

Być nie mieć to odwieczny dylemat :(

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 00:27 

Dowhook napisał(a):
To, że kogoś nie stać na oryginały to od razu mu jeżdżą. Uważacie się za lepszych, bo macie kase i kupujecie sobie gry po 100zł. Mnie nie stać na takie rzeczy. Nawet komputera nie mam własnego tylko pożyczony :(

Chciałem Ci lamo powiedziec ze wielu z Nas tez musi ciułac na gry i za net chociarzby.Jestesmy wdzięczni EA za wypuszczenie tej mistrzowskiej gry i kupno jej oryginalnej wersji jest swojego rodzaju podziekowaniem,to jest komercyjna firma i jesli nie będzie dochodów ,moga zostac zawieszone prace nad kolejnymi BFami-I TO JEST POWÓD DLA KTÓREGO TAKIE CWANIACZKI JAK TY SA RÓWNANE Z ZIEMIĄ!!!!!!!Wiec sie nie uzalaj tylko zarób kase,jak nie potrafisz ,a masz dostęp do sieci to znaczy ze albo nie chcesz tej gry,albo jestes lamą z prawdziwego zdarzenia.
Dowhook napisał(a):
Być nie mieć to odwieczny dylemat :(

Na pewno uda Ci sie skombinowac kase jak bardzo będziesz tego chciał.
pozatym nikt nie mówił ze będzie lekko-takie jest zycie,im wczesniej nauczysz sie spełnieac swoje potrzeby tym lepiej dla Ciebie :wink: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 00:35 

qubix uspokuj sie bo może byc jak na forum moej firmy dostarczajacej net że jak ktos kogos poniży to ma jeszcze 2 szanse za 3 razem BAN na stałe i nie ma zlituj się

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 00:37 

qubix uspokuj sie bo może byc jak na forum moej firmy dostarczajacej net że jak ktos kogos poniży to ma jeszcze 2 szanse za 3 razem BAN na stałe i nie ma zlituj się

widzisz koles ma kompa pożyczonego i jak ma problem i ma nawet pirata to tż mu trzeba pomóc i łagodnie mu powiedziec że pirat nie popłaca

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 00:50 

Wiesz Tołdi...szkoda ze Cie na forum "Twojej firmy dostarczającej Ci net" nie nauczyli edytowac postów :lol: :wink:

BTW-spójrz na post ponizej :D :D

Ostatnio edytowano 20 gru 2003, 00:53 przez qubix, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 00:51 

Ile kosztuje BF oryginalny?

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 01:01 

http://www.maxgame.pl/x_C_I__P_1110077-1110001.html

Tu naprzykład 109,00 - ale trzeba dodac koszty wysyłki.
Chyba nie ma taniej w sklepach internetowych....ale moge sie mylic.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 04:31 

Tołdi jak będziemy tak każdemu pobłażać to się tu zlecą piraty z całej Polski, a tak przynajmniej mają pewien respect (Ali G RESPECTA!!!! :) )do tego forum i mamy spokój z pytaniami, które rozwiązuje posiadanie instrukcji, zresztą nie po to płaciłem za zajefajną gierę żeby jakiś oszczędzający lol pytał mnie o sprawy które i tak ma wyjaśnione tylko rodzice go leniem zrobili :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 04:36 
Moderator forum

Dowhook napisał(a):
To, że kogoś nie stać na oryginały to od razu mu jeżdżą. Uważacie się za lepszych, bo macie kase i kupujecie sobie gry po 100zł. Mnie nie stać na takie rzeczy. Nawet komputera nie mam własnego tylko pożyczony :(

chcialem powiedziec ze: "tak :!: uwazam sie za lepszego" :) kompa tez mam lepszego i to takiego demona predkosci z las vegas o ktorym w najgorszym koszmarze nie sniles, i musze przyznac ze super sie czuje z tym uczuciem hehehehe 8) mozesz sie zwrocic z protestem do rzecznika praw obywatelskich, chcesz miec kase to sobie zarob

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 05:00 
Moderator forum

ehhh oki moze inaczej zanim cię zabiją od ręki

1. chłopak się zapytał normalnie ile kosztuje - przedział cenowy od 99 do 149 zależy jak trafisz.

2. może zróbmy podział na tych co chcą się poprawić (tym troszkę łagodniej odpowiadamy) oraz na takich co wpadają i mówią "jesteście frajerami ja mam pirata i jestem dumny" (tych zabijamy od ręki)

Na koniec dodam że patch i tak ci nic nie da bo nie zagrasz po necie gra wymaga oryginalnego SERIALA (CD-KEY'a) i żaden server cię nie wpuści bez niego.

I jeszcze jedno - WARTO kupić BF1942.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 08:11 

[Night]MaX napisał(a):
2. może zróbmy podział na tych co chcą się poprawić (tym troszkę łagodniej odpowiadamy) oraz na takich co wpadają i mówią "jesteście frajerami ja mam pirata i jestem dumny" (tych zabijamy od ręki)

Było by trochę zamieszania np. "wal się na ryj - ups sorki, zapomniałem, że się nawróciłeś i masz oryginała" lub "nie martw się miszczu, bedzie dobrze - o cholera ty piracie, zapomniałem, że jestes scierwo" itp.

P.S Czy wy w ogóle śpicie? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 11:11 

Na pewno kilku z was ma jakiegoś pirata. Tzn. kiedyś kupowaliście i się nawróciliście. Albo macie tylko BF'a oryginalnego. Tak mi się wydaje, ale zapewne się myle...

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 13:33 

Dowhook napisał(a):
Na pewno kilku z was ma jakiegoś pirata. Tzn. kiedyś kupowaliście i się nawróciliście. Albo macie tylko BF'a oryginalnego. Tak mi się wydaje, ale zapewne się myle...

tak, ja mialem pirata ale nie bylem glupi i nie darlem sie "jade na piracie" :lol: i jak tak sobie poczytalem kilka dni forum to mysle "co ja qrwa robie" i wchodze http://www.wirtus.pl, rejestracja, do koszyka, i BFek przyjechal mi do domu :D i jestem DUMNY z tego

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 14:11 

Ja sie nie darlem "jade na piracie". Też już zamówiłem oryginała. I sobie czekam :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 14:14 
Moderator forum

nie jedzcie tak po nim ...chlopak ma moze malo lat i nie moze zarobic na to co chce...zaloze sie ze wiekszosc z was sponsoruja rodzice , oczywisice poza tymi ktorzy ciezko pracuja ...wiecej wyrozumialosci ludzie...zycie jest ciezkie i nie utrudniajcie go jeszcze bardziej...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2