Teraz jest 24 lis 2024, 20:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 03:58 

Zestaw jest mojej własnej konstrukcji! Trochę przewodów ,mała chłodnica, zbiornik z pompką kupioną w sklepie zoologicznym :D Aha blok wodny na procka kupiłem w firmie CPC. Do tego stosuję antyglon,płyn przeciw utlenianu sie miedzi. Nie zauważyłem by po 1,5roku mój zestaw stracił na wydajności! To,że w wodzie destylowanej po pewnym czasie przybędzie trochę pierwiastków nie zmieni jej (najważniejszych do chłodzenia) właściwości termoprzewodzących. Obecnie używam bartona 2500+ podkręconego na 3200+ i temperatura utrzymuje sie na poziomie 42 stopni(podczas długiego grania np w battle) Nie potrzeba kupować super zestawów za poważne pieniądze!!! Za pompkę w sklepie zoologicznym dałem 30zł :D,blok wodny 30zł,do tego trochę przewodów i stara chłodnica-radiator chyba od jakiegoś agregatu(dodam,że nie jest dużych rozmiarów) :D Przynajmniej mam satysfakcję z własnej pracy! Komp jest dobrze chłodzony i nie musze słuchać odgłosu wyjącego wentylatora od procka! Pozdrawiam!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2