Teraz jest 28 lis 2024, 10:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 15:17 

Moze kupil BFa na stadionie ,tam wszystkie gry są PL :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 15:45 

Płyty od SW są czarne, ale nie ma na nich znaczka PL :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 15:48 

Igor [PL] napisał(a):
Płyty od SW są czarne, ale nie ma na nich znaczka PL :lol:

A moze kupil samo SW :) bo chybha na to wychodzi :)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 17:25 

z tego co tutaj czytam to wszyscy któży paczują gre mają jakieś problemy.ja napewno swojego batlefielda nie bede patchował bo to sie nie opłaca. :!:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 17:31 

bano napisał(a):
z tego co tutaj czytam to wszyscy któży paczują gre mają jakieś problemy.ja napewno swojego batlefielda nie bede patchował bo to sie nie opłaca. :!:

To nie pograsz w sieci :roll:. Gra w sieci jest całą esencją tej gry, a nie gra z głupimi botami :roll:.

BTW.
Bossu coś się nie odzywa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 20:36 

bano napisał(a):

bueheheh tak piracie, to się nie opłaca :!: :!: to może już nie będzięsz nam tu więcej pierdział i pójdziesz do swoich przyjaciół- piratów :?: :evil:

SzAq, on nie ma SW, bo twierdzi że na jego płytkach jest znaczek PL, a na nich nie ma takiego znaczka :wink: :lol:

Tytuł: litośći
PostNapisane: 13 kwi 2004, 21:37 

poziom tego forum i jego uzytkownikow mnie przeraza. gdybym wiedzial ze do kazdego posta dajecie takie komentarze nie tracil bym na was czasu

a co do koleżki który tak wyzeka na piratów to niech nie ********* bo poza oryginalnym bf pewnie wszystkie gry ma pirackie, wogole nie rozumiem o co chodzi. kazdy kmini jak moze a to ze ty nie potrafisz sobie nic sam zalatwic tylko od razu lecisz do mamy po hajs na oryginal swiadczy samo o tobie

Tytuł: Re: litośći
PostNapisane: 13 kwi 2004, 21:40 

BIG BOSS napisał(a):
poziom tego forum i jego uzytkownikow mnie przeraza. gdybym wiedzial ze do kazdego posta dajecie takie komentarze nie tracil bym na was czasu

a co do koleżki który tak wyzeka na piratów to niech nie ********* bo poza oryginalnym bf pewnie wszystkie gry ma pirackie, wogole nie rozumiem o co chodzi. kazdy kmini jak moze a to ze ty nie potrafisz sobie nic sam zalatwic tylko od razu lecisz do mamy po hajs na oryginal swiadczy samo o tobie

Ahahahaha typ jest boski, chwali sie jaki jest biedny intelektualnie, a pozatymfajnie byc zlodziejem co nie ? bo mi sie wydaje ze oto nam chodzi nie lubimy tu zlodzieji ... ;o btw. zacznij lepiej kminic jak skolowac 40 zl i kupic org bo chyba nie jest to ash tak duzo ;o lamusie ;)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 21:43 
Moderator forum

>>BIG BOSS (masz małego czy co że taka ksywa?)

No to wyszedł z ciebie burak. Tak się składa że sporo ludzi tutaj gra tylko w BF42 i Vietnam. Nawet jeżeli ktoś idzie do rodziców po kesz na gierke to taka postawa jest ok. Ty kradniesz, złodzieju pier...

Cytuj:
kazdy kmini jak moze a to ze ty nie potrafisz sobie nic sam zalatwic...

A ty kupiłeś na bazarze lamko? Jak z sieci można za darmo ściągnąć? Nie dość że złodziej to jeszcze niedociupciany.

Cytuj:

Ciesz się że cie przeraża. Tacy jak ty powinni być ogólnie posrani. Od razu by się lepiej zrobiło.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 21:49 

a żebyś qrwa wiedział że nie mam zasranych piratów, w przeciwnieństwie do ciebie :!: :evil: zeskanować ci lamusie moje okładki?? a może jeszcze chcesz zobaczyć mojego windowsa lamusie :!: :evil:

lepiej sie zastanów nad swoim poziomem, a odemnie wara jak najdalej :!:

i z kąd lapsie wiesz, że kase na gry mam od mamy?? a może moja stara babcia mi je sponsoruje?? ee i co zagieło cie?

i przeczytaj tutejszy regulamin, bo właśnie go lamisz :evil: :x

do reszty, sorka za użyte słowa itp, ale kolo mnie na serio wnerwił :wink:

PostNapisane: 13 kwi 2004, 22:14 
Moderator forum

BIG BOSS napisał(a):
poziom tego forum i jego uzytkownikow mnie przeraza.

Nom, neandertali, takich jak Ty na pewno :roll:

PostNapisane: 13 kwi 2004, 22:29 

BIG BOSS napisał(a):

Nie tolerujemy tu oryginalnych inaczej, i też nie mamy zamiaru tracić czasu na pomoc typom z kopią gry z bazaru. Każdy z nas posiada oryginał i to gwarantuje nam, że gra chodzi bez problemu, wielu gra w nią już więcej niż rok i czerpie z tego dużą przyjemność. Zanim coś mądrego napiszesz przeczytaj regulamin forum. Czy normalnie też podpisujesz wszystko zanim przeczytasz? Jeśli tak to współczuje. Regulamin jest po to aby się z nim zapoznać i twoja akceptacja równa jest z podpisem. Więc zaakceptowałeś brak rozmów na temat pirackich wersji, więc pretensje możesz mieć tylko do siebie. Sprawnie eliminujemy element z lewymi kopiami gry, i o dziwo jest nas ogromna ilość, znamy się i doskonale się bawimy we własnym dojrzałym gronie.

Ostatnio edytowano 14 kwi 2004, 08:11 przez ShaggY, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 23:08 

Brawo Shaggy to bylo piekne az lezka sie zakrecila a teraz BANA MU!!!

Tytuł: hahahaha łebki
PostNapisane: 14 kwi 2004, 11:19 

kazdy z was jest takim kozakiem na tym forum. rzecz w tym ze ja sie zupelnie nie przejmuje tym co pisza o mnie jakies zfrustrowane paly. wasz problem tkwi w tym ze za duzo ruszacie myszką a za malo kutasami i wam sie we lbach poprzekręcalo *mama zabroniła mi przeklinać* komputerowcy. wasze wypowiedzi swiadcza o was - ja swoim postem nikogo nie obrazilem ani nie prowokowalem. ale teraz to mnie wkurwiliscie. co by powiedzialy wasze mamy, zabraly by wam kieszonkowe i skąd byscie wzieli hajs na oryginaly?
a jezeli mowa juz o pieniadzach to ja nimi nie sram i moi starzy tez nie. Jak nie masz pojecia o czym mowisz to lepiej sie nie odzywaj.

a co do shaq'a i hynola to ciekawe czy jak bys stana przede mna tez byłbys taki odważny, jezeli myslisz ze uda ci sie mnie obrazic na jakims zasranym forum to sie grubo mylisz. gdybym sie przeja tym co o mnie napisales sam bym sobie ublizył.

wszystkim zapryszczonym cwaniakom jak hynol albo igor zycze powodzenia na przyszlosc. w koncu trafisz na kogos kto potraktuje cie powaznie i tak obije ci morde ze nie bedziesz mogl spojrzec na komputer.
przypomnij sobie wtedy co napisałem

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2004, 11:49 

Big Boss.
Po pierwsze takie są tu zasady i chcesz albo nie - musisz się podporządkować.
Po drugie dla wielu z nas kieszonkowe od mamy to stare wspomnienia.
Po trzecie jak już nie stać cię na kupno gry, bo byłeś niegrzeczny i musisz koniecznie isc na bazarek, to przynajmniej nie afiszuj sie z tym tutaj. Radź sobie sam, skoro cie nie stać - proste. 39 zeta. chyba naprawdę coś poważnego zmalowałeś. Żałosne.
Po czwarte smutne to dość, że nie potrafisz odróżnić orginała od pirata. Chyba, że kłamałeś, co jest jeszcze bardziej żałosne.
Po piąte jak widzę, kiedy argumenciki się konczą, to wychodzi słoma z butów.
Po szóste ban, co cie chyba nie zmartwi.
Po siodme tez sie nie przejmuje twoja opinia o nas.
Po osme
Big Asshole napisał(a):
a co do shaq'a i hynola to ciekawe czy jak bys stana przede mna tez byłbys taki odważny
i
Big Asshole napisał(a):
tak obije ci morde ze nie bedziesz mogl spojrzec na komputer.
- ROTFL, filozof z blokowiska widzę.
Po dziewiąte piszemy do abuse@tpsa.pl, zeby ci ta neostrade wylaczyli?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2