cityman napisał(a):
cinek napisał(a):
z kad moge sciagnac pozadnego cracka i patcha 1.31 zebym se mogl grac PLEASE

Crack najszybciej z Empiku ok. 129 zł a patch mozna z forum.
To się racze niezgodzić. Mam ORYGINAŁ i spotkałem się z tym samym problemem. Na jednym kompie (na szczęście słabszym) mam ten komunikat, a na 2-gim nie (gra działa). Warto dodać, że BF instalowany jest IDENTYCZNIE (ta sama kolejność patchy, dodatków itp..) - czyli teoretycznie nie powinno być kłopotu - więc problem jest raczej sprzętowy (na obu kompach mam podobnie instalowanego tego samego Win98 - są niewielkie różnice, ale raczej one nie powinnybyć istotne). Dodatkowo po instalacji NO CD cracka (oszczędzam CD - szybko się rysują). Niec nie ulega zmianie. Aha jeszcze jeden drobiazg - na jednym kompie stawiam serwa z botami - na drugim próbuje się podłączyć i co? DATA DIF....... Robie na odwrót.. to samo.
Tak więc problem jest moim zdaniem poważny i warto się nad nim zastanowić. Może ktoś z was na prawde wie o co chodzi?
Acha jeszcze jedna uwaga do poszukiwaczy piratów - jakby koleś miał pirata to wystąpiłyby kłopoty z CD-keyem a nie z niezgodnością samej gry z serwerem - więc ta złosliwa uwaga jest deko nie na miejscu.