Teraz jest 17 lut 2025, 19:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 18:14 

Ja też jestem wzruszony :wink: , życie jest za krótkie żeby sie zacietrzewiać z byle powodu . Moje piękne plany co do grania a classica wzieły dzis w łeb ,czeka mnie ponowna instalacja vietnama i wszystkich patchy :cry: . Btw też gram (lamie) pod innym nickiem :twisted: .Ten był jak NEON .

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 20:08 
Moderator forum

Zgadza się. :). A ty Grubasku oświeć nas pod jakim nickiem grasz, bo burd w twoim wydaniu na forum juz pare widziałem, ale fraga żadnego.

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 20:16 

Hynol napisał(a):
Zgadza się. :). A ty Grubasku oświeć nas pod jakim nickiem grasz, bo burd w twoim wydaniu na forum juz pare widziałem, ale fraga żadnego.

no, podaj nicka, ja gram pod 'vietnamowym' 8) i sie nie wstydze ze jestem lamka :) :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 20:29 

haha:) dzieki za pomoc. kazdemu w jakis sposob dziekuje, heh. mam nadzieje, ze sie spotkamy w walce:D oj nick to DoomDoom, hehe

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 20:56 

hmm.. sciagnalem po raz drugi patcha 1.6 i nic. nie moge go zainstalowac. pojawia sie jakis blad. poza tym nie wiem jak sie wlacza punkbastera czy jak mu tam... walcze z ta gra od jakiegos czasu i nic... chyba nici z gra w sieci... kurcze... wylaczylem nawet firewalla i nic.

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 21:34 

cholera:) czyzbym byl "skazany na sukces" lol ??

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 21:46 

NorbertPP napisał(a):
cholera:) czyzbym byl "skazany na sukces" lol ??

No to masz i grasz ? Przyznaj sie bez bicia :wink: . A nick masz troche przydługi za bardzo będzie Cie widać .
Ja lamie pod cWc , UzA pod swoim :wink: , kolega , Który słucha Toy Dolls i innej "szlachetnej " muzy ? A Grubasek ?

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 23:13 

Wasili Czapajew napisał(a):
A Grubasek ?

kotlecik :?: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 23:49 

UzA napisał(a):
Wasili Czapajew napisał(a):
A Grubasek ?

kotlecik :?: :lol:

:shock: :D :) :lol: Jeśli to prawda to pare minut temu narzekał na ..... lagi :roll: :wink: :shock: :D , a pono źle sie gra bez procka i płyt głównej :wink:
No chyba , że sprostuje :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 01:33 

Ja chyba tez zaczne lamic, denciu jakoś nie pasuje ( moim zdaniem) na liście graczy...D.C.Bell chyba bedzie gut :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 03:23 
Moderator forum

Doradzili ci chyba dosyć jasno, ale widać trza bardziej łopatologicznie.

1. Musisz ściagnąć i zainstalować patcha 1.6.19. Waży on około 270 MB i MUSI być zainstalowany. Bez tego zapomnij o grze na jakimkolwiek serwerze i o włączaniu PB. O czymkolwiek. Żeby więc była jasność. Najpierw ściągasz patcha 1.6.19 i instalujesz, potem gadamy dalej. Jeżeli wyskoczy ci błąd, możesz go ewentualnie zacytować. I jeszcze jedno. Gwarantuję ci, że nie wyskakuje "jakiś" błąd, tylko błąd, który opisany jest bardzo szczegółowo przez odpowiedni komunikat. No ale jeśli się nie czyta komunikatów błędów to nawet tak banalna sprawa jak instalacja Battlefielda i pogrywanie w niego na sieci może okazać się zbyt skomplikowane.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 14:04 

ok, sciagnalem sobie wersje 1.6.19, potem 1.6.1b. obie udalo mi sie zainstalowac. gra wykryla obie. jednak po wlaczeniu gry, obraz stal mi sie jakis jajowaty na brzegach (cos sie spiepszylo z odswiezaniem). nic to. wlaczylem punkbustera i nic. po nacisnieciu refresh nie pojawia mi sie zaden serwer. jak mialem wersje 1.0 to nie bylo z tym problemu. zaznaczam, ze gram z wlaczonym firewallem, ale, mowiac trywialnie, mam wlaczone pewne porty dla tej gry. z reszta dla innych gier robilem tak samo i chodza jak burza.
teraz jednakl nie wiem o co chodzi. niby mam terazniejsza wersje, a grac dalej nie moge. no i ten obraz. przestawianie w grze odswiezania nic nie pomaga...

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 14:35 
Moderator forum

No i widzisz... Od razu lepiej...

Teraz ściągnij sobie ASE. To taka przeglądarka do serwerów gry, m.in do serwerów Battlefielda. Instaluje się ją podobnie jak Kazaa, czyli pobierasz fragment instalki z sieci, a resztę program instalacyjny musi dociągnąć z netu. Zatem instalka może troche potrwać, czym się zbyt mocno nie martw... Możesz ją pobrać stąd.
http://www.udpsoft.com/eye2/index.html

Jak już zainstalujesz to daj znak, co dalej...

Przede wszystkim spróbuj za jej pomocą wyszukać serwery do Beefa.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 16:30 

zainstalowalem sobie ten programik, ale czy jest jakies spolszczenie do niego? jakos udalo mi sie pobrac liste serwerow (jest ich sporo). jednak jest w tym programie tyle opcji, ze moze mozna go jakos "usprawnic". co w nim jest najwazniejsze w ustawieniach?

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 18:36 
Moderator forum

Nie spotkałęm się ze spolszczeniem. Jednak nie o to chodzi. Jeśli wykrywa ci serwery do Battlefielda, to już coś.

W lewym górnym okienku (takim pionowym) otwórz teraz zakładkę (przypomina to drzewo katalogów w Exploratorze Windows) Modifiers a później Country - jak pewnie zauważysz, można teraz filtrować serwery według kraju z którego pochodzą.

F5 (taki klawisz) służy do odświeżania ich listy.

Po podwójnym kliknięciu na dany serwer Battlefield powinien połączyć się z tym serwerem.

Spróbuj i opisz wrażenia ;)

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2