Teraz jest 17 lut 2025, 19:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 20:02 

a wogole po co Ci boty skoro majac oryginalna gre mozesz grac po sieci z normalnymi graczami? :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 20:08 

no coz, wiele watpliwosci ale co tam, kolega przynajmniej stara sie sciemniac :lol: kartonowe pudelko looooool :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 20:24 

Thx za pomoc ,niech wam bedzie ze pudelko jest plastikowe ,ja tam niepamietam przecierz jest gdzies w koncie :D , napisalem juz dlaczego nie gram w bf'a z ludzmi poniewaz mam od tego starszego brata :D.
Rozumiem ze jesli postawie serwer na np. 20 playerow to pojawi sie tam 19 botow oraz ja ,gdy bedzie chcial wejsc jakis player wtedy losowo wybrany bot zostanie kickniety czy bede musial dawac znaki bratu kidy ma sie podlaczyc ,w ktorym momencie kicknalem bota aby mogl szybko wejsc zanim bot zostanie dodany :P :P :P.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 20:27 
Moderator forum

Bluesky napisał(a):
A pudełko do tej gry jest plastikowe :D . No chyba ze masz jakas bardzo stara edycje która chyba była kartonowa (ja nie pamietam bo wtedy tej gry nie znałem) ale wtedy bys sie jush zarejestrował na forum i napisał cos.

Nie było w ogóle kartonów, nad czym ubolewałem w moim pierwszym poście na tym forum :D A szkoda, bo pudełka z co lepszych gier stoją teraz nad komputerem (m.in. HoMM3, wszystkie Warcrafty, Starcraft - ściągnięty z Kanady, Dark Forces, Jedi Knight 1 i 2, SWG i wiele innych :wink: ).

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 20:31 

yacub napisał(a):
Bluesky napisał(a):
Starcraft - ściągnięty z Kanady

z p2p czy torrenta?

(joke :P :twisted: )

:lol:

czyta to jakis moderator, tu sie pomaga kolesiowi ktory ewidetnie ma pirata, zamknac topic :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 20:36 
Moderator forum

UzA napisał(a):
yacub napisał(a):
Starcraft - ściągnięty z Kanady

z p2p czy torrenta?

Bit Torrent to program p2p ;) To tak dla ścisłości :D A Starcraft dlatego z tak daleka, ponieważ tamto wydanie bardzo mi się spodobało (dawno temu, dzieciak byłem :P Poza tym kolega tam mieszka od dawna, więc miałem support :wink: ) - bajeranckie pudełko kartonowe, czapeczka i mouse'pad Blizzard'a, koszulka SC, książeczka dużo bardziej rozbudowana od tego, co dotarło do Polski oraz pachnące płytki, wkładane do napędu w białych rękawiczkach 8) To były czasy...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 20:51 

Jesli chcecie to zamknijcie temata bo szczerze to niemam pirata a zarejestrowalem sie na tym forum praktycznie by zadac tylko to pytanie ,watpie bym musial jeszcze go do czegos uzywac :D.
A pozatym sie tak na forum nie rzadzcie ,co z tego ze macie po 500 ,700 postow jak nie dacie dojsc do slowa komus kto sie dopiero zajerestrowal i sami nabijacie posty offtopicami !

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 20:54 

polos napisał(a):
Jesli chcecie to zamknijcie temata bo szczerze to niemam pirata a zarejestrowalem sie na tym forum praktycznie by zadac tylko to pytanie ,watpie bym musial jeszcze go do czegos uzywac :D.
A pozatym sie tak na forum nie rzadzcie ,co z tego ze macie po 500 ,700 postow jak nie dacie dojsc do slowa komus kto sie dopiero zajerestrowal i sami nabijacie posty offtopicami !

stary my nie nabijamy postow, czasem troche humoru sie przyda. My tylko walczymy z takimi co skapia te 40 zł za gre w ktora beda grac i grac i grac i ktora im sie nie znudzi mimo ze wyjda juz nowsze i 'lepsze'.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 21:29 

UzA wiesz ? AAAAle mnie korci :wink: :twisted: .

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 01:05 

Może teraz kosztuje 40 zł ale kiedyś kosztowała około 100 zł i za tyle ją kupiłem...
Ale humor gadanie za przeproszeniem o dupy maryni jak to sie sprowadza z kanady gry ,to jest forum o bfie a nie o starze!
Jak chcecie wspominac stare czasy to zalozcie osobny topic od tego to jest a nie piszcie offtopicow na moim !
Wasili ciebie to moze korcic zeby posmyrac sie ze starym i zachowaj swoje moderatorskie texty dla siebie...
Prosilbym rowniez o zamkniecie tematu i kontakt jak mozna sie wyrejestrowac...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 01:29 
Oldboy Battlefield.pl

a ja bym prosil o spokoj i o zaznajomienie sie ze zwyczjami panujacymi na forum a PRZEDEWSZYSTKIM O NIE OBRAZANIE INNYCH I O PRZECZYTANIE TEMATU NA FORUM OGOLNYMPrzyklejony: JESTEŚ NOWY? MASZ PYTANIE lub PROBLEM? ZAJRZYJ TUTAJ !!!
a nie o zakladanie tematow bez uzywania opcji SZUKAJ

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 15:20 

Niektorzy po prostu nie potrafia czytac...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 17:50 

polos napisał(a):
Niektorzy po prostu nie potrafia czytac...

polos a czy w zbiorze tych niektorych zostales zaliczony przez samego siebie ? Chyba nie...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2