Teraz jest 17 lut 2025, 18:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Witam
PostNapisane: 6 sty 2005, 21:28 

KZI napisał(a):
Na BF może się znacie, ale na grafach nie bardzo ;)
Na tą chwilę kompletną głupotą byłoby kupowanie Radeona 9800 (pro,xt) za kwotę ~850-900zł !!!! Za tę kasę dostaniemy GF6600GT...

Za kwotę 850- 900 zł tak ale jest jeszcze coś takiego jak allegro itp. wtedy Radka 9800 PRO kupisz już za ok 600 zł 8)

Ostatnio edytowano 6 sty 2005, 21:30 przez Hokahey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 21:29 

IHAAAAAAA !!
XENA WITAJ !
Heh, szok że się tu pojawiłeś :) W sumie pewnie jak u Ciebie gdy mnie zobaczyłeś ;)
Odcięli mi neta za.... niezapłącone miesiące, teraz się przeprowadziłem do Piekar Śląskich i mam NET24 z Netii - 640/160 - suuuper :)
Wybacz, że się tyle nieodzywałem - cóż, to jest moja wada - lenistwo :(
Przez przypadek wszedłem na tę stronę - zobaczyłem topic o grafach, przeczytałe, i mi się żal zrobiło chłopaka, gdyby tyle dał za radka :)
Xemka, Ty grasz w tylu klanach na raz ? Zwariowałeś :)
Parę razy pyknąłem na BF, ale zapomniałem już jak się gra... pozatym, masa nowych twarzy i ... nie traktują mnie poważnie, kogoś tam wywaliłem przypadkiem granatem i mnie z serwa wywalili :( Cóż, jestem dla nich "nowy"... Kto tam pamięta, że kiedyś byłem najlepszy hahahha ;)
Btw, fajną masz grafę, 1,5tyś Cię szwierzbiło w kabzie ? Żona by mnie na księżyc wywaliła :)
Pytałęm na serwie kolesi z PRGK czy grasz jeszcze, ale nie wiedzieli o kogo chodzi - mówię Ci, załamka.... Teraz szarpię sobie na CS-Source, ale nie lubię tej gry.... 3maj sie !!!!!
Sorka za ot :) POZDRO !

PS - KUPUJ GF6600GT !!! (jedna wersja Leadteka ma pamięć 900 zamiast 1000, pamiętaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 21:32 

Hokahej :)
Napisałem (tam skąd cytujesz) "A Radka 9800 to może za 650 opłacałoby się, ale pamiętajcie o wersji 250bit."
A z allegro masz używane :) Może przegrzane, i pojawią Ci się błędy w grafie :)
Koleś chcę dać 900zł, a nie 600, więc GF6600 będzie optymalnym wyborem. Poza tym, jeżeli ja to chcę, to to jest dobre :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 21:45 

KZI napisał(a):
Hokahej :)
Napisałem (tam skąd cytujesz) "A Radka 9800 to może za 650 opłacałoby się, ale pamiętajcie o wersji 250bit."
A z allegro masz używane :) Może przegrzane, i pojawią Ci się błędy w grafie :)
Koleś chcę dać 900zł, a nie 600, więc GF6600 będzie optymalnym wyborem. Poza tym, jeżeli ja to chcę, to to jest dobre :)

No jak chce naprawdę dać tyle kasy to spoko (proponując mu R350 nie myślałem o sklepowych cenach :wink: ) a więc źle mu nie poleciłem :wink: a co do używanych części to sam mam trochę i nienarzekam 8)

P.S. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia hehe

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 22:00 

Spoko, wiadomo, że jeżeli ktoś szanował, to sprzęt używany może być super ;) Przykłądem może być Fabia mojego Ojca - 4letnia, a ma 3tyś km przejechane, garażowany i czyściuteńka - wszyscy mówią, że dba więcej o auto niż rodzinę ;) Taką jak ktoś kiedyś kupi, to będzie mega okazja :)
Sam mam grafę od kumpla (no używana, nie ;) ), ale to pewno źródło :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 22:07 

KZI napisał(a):
...Fabia mojego Ojca - 4letnia, a ma 3tyś km przejechane, garażowany i czyściuteńka - wszyscy mówią, że dba więcej o auto niż rodzinę ;)...

No ładnie, to Wy chyba jeździcie nią tylko do kościoła i na zakupy :lol: :wink: ciekawe czy powiedznie "jaki ojciec taki syn" się sprawdzi w tym przypadku bo jeśli tak to można śmiało brać od ciebie używane części 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2005, 22:11 

Tatusiek jest na zasiłku przedemerytalnym, więc siedzi w domu, a ja bujałem się CC700 (kapa, w życiu tego nie kupujcie) potem http://kupsamochod.pl/tuning/pokaz_tuning.php?id=17 , ale sprzedałem, a teraz bujam się malczanem (2ga kapa, właśnie buja się w serwisie, jak co tydzień). Także ja jego woza nie używam wiec stoi w garażu ;)
A do kościoła mam 10 metrów, bo mieszkam vizavi (eee - naprzeciwko) niego P.
Eh, w sumie mieszkałem, bo się od rodziców wyniosłem :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2005, 00:33 
Moderator forum

Gram w PRGK - różne dywizje, jednak głównie BFV. Chłopaki z 1942 mnie mało pamiętają, bo mało z nimi grywam - obowiązki w PRGK-V nie pozwalają.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2005, 01:59 

No ładnie, czyli teraz po dżungli się wozisz :) Oja, ja mam tylko BFa oryginała, więc nie pogram na V :) Właśnie skończyłem grać na Source, znów skopałem tyłki :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2005, 02:05 

lol, moze pogadajcie se na privie bo ktos (PekTenk) jeszcze telenowele nakreci :lol: :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2005, 02:40 

OMg chodzi mi o dobra grafike do 900 zloty, thatsall, pogadam z innym znajomym a'propos GF'a6600gt

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2005, 11:44 

Storm, jasne, tylko tego 6600GT łykaj :) I nie zapomnij wpisać go do creditsów na końcu telenoweli :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2005, 00:16 

Nie chcem zakładać nowego tematu, więc piszę tutaj. Niegdyś znakomicie mi poradziliście w kwestii wyboru karty graficznej przy przedstawionej przez mnie możliwej sumie do wydania, dlatego zwracam się z kolejną prośbą. Mój znajomy zamierza wydać na kartę 200-300 zł. To niewiele, jednak marzy mu sie delikatny upgrade komputera, aby móc pograć w gry typu Battlefield czy Fifa 2005. Jaką polecacie najwydajniejszą kartę graficzną, według was, na rynku w tym przedziale cenowym? Z góry dziękuję.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2005, 08:22 
Moderator forum

Okolo tej ceny jest Radeon 9550 128bit, wiec w te karte powinien twoj kolo celowac :) Calkiem szybka, obslugujaca dx9 karta, predkosciowo porownywalna do Radeona 9600 ale tansza :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2005, 22:02 

A czy nie lepiej by było kupić coś z nvidii? Z doświadczenia wiem, że gry EA bardziej preferują karty właśnie tej firmy, a przynajmniej kolejne serie Fify. I mam jeszcze jedno pytanko. Czy karta w tym przedziele cenowym pozwoli mu pograć w Battlefield Vietnam na najniższych detalach? Dzięki z góry.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2