Teraz jest 5 kwi 2025, 00:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 13:17 

Leszcz napisał(a):
Ge Force nie jest gowniany partaczu :D przyszla moda na radka i juz oczywiscie najlepszy...........najlepszy ale chyba w cenie :x
co do image - zgadzam sie

No chyba zartujesz :D . Radek bije Ge Force na wszystkie strony, mialem prze dlugi czas GeForce (poczawszy od GF2) i jak przesiadlem sie na Radka :shock: . I jesli moda nazywasz swietne osiagi w stosunku do ceny to sorry przyleciales z innej plantey :wink: .

A tak powaznie to kazdy ma swoje ulubione zabawki i niech tak pozostanie.

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 15:30 

A ja bym tak bardzo chciał, żeby wszystkie marudy poszły pograć w coś innego... ileż można słuchać o tym, że patch jest do niczego, bosz. Nie chcecie - nie grajcie. Dla mnie granie w 1.4 jest o niebo przyjemniejsze niż w dowolną z poprzednich wersji. Uważam, że to dzięki efektowi nowości, odkrywam grę na nowo i bardzo mi się podoba. Jakby mi się NIE podobała, to bym sobie poszedł pograć w coś innego.

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 21:19 

Wypoor PL napisał(a):
Nie mam żadnych problemów technicznych, ale mam za to inny problem. Gram w BF1942 od wersji 1.1 czyli od listopada 2003 i żaden patch nie był taką katastrofą grywalną jak 1.4. Od czasu kiedy gram na tej wersji nie gram. Jestem gorszy od noob'ów. Ciekawe są też zmiany. Jeep: rozjeżdża cię ruszjąc, czyli na żadnej prędkości, jeep nadjeżdżając od czoła Panzera może go zniszczyć. Czołgi: czołg ma mniejsze szanse od piechura gdyż strzelając z KM zadaje mu śladowe uszkodzenia, KM w czołgu służył między innymi do obrony przed samoltami, teraz to może je połaskotać po chłodnicy... Piechota: BAR i Thomson nie mają szans z nowym japonskim Assult Rifle, zabija góra trzema pociskami trafiając byle gdzie opponenta, odniosłem również wrażenie że ogon RPG zabija, a granaty to czołg zniszczą ale z piechotą to już inna sprawa... Możecie myśleć, że marudzę, ale gram już ponad pół roku raczej codziennie i nie byłem tak daremny. Wydaje mi się, że dźgnę tą całą grę bagnetem bo to jedyna rzecz która mi się podoba w 1.4 (zabija jedno dźgnięcie :) ) Z drugiej strony zastanawiam się czy to już nie zabiegi marketingowe na następną produkcję jaką ma być Battlefield Vietnam... w końcu musi być lepsza bo przecież wszyscy kochamy amerykę... i musimy ją sponsorować :wink: . Wszystkie opisane przeze mnie dziwy doświadczyłem w grze, często nie jednokrotnie. I na prawdę jak gram tak długo nigdy nie miałem ochoty zmienić zajęcia jak teraz.(nigdy nie miałem wogóle ochoty :( ) Zapomniałem o jednej wykrytej przeze mnie wadzie technicznej: ping na modemie - ok. 20 ( :?: ) a ping kicker pokazuje, że mam ponad 400.
Szkoda, ale Battlefield 1942 się już chyba dla mnie kończy. :(

Witam.
Zgadzam się w zupełności z Tobą, uważam że patch 1.31 był najlepszy, gram w BF od początku i jeszcze nigdy nie grało mi się tak fatalnie jak teraz tzn. odkąd zainstalowałem 1.4.Wtedy gra była bardziej realna.

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2003, 00:48 

Cubituss napisał(a):
A ja bym tak bardzo chciał, żeby wszystkie marudy poszły pograć w coś innego... ileż można słuchać o tym, że patch jest do niczego, bosz. Nie chcecie - nie grajcie. Dla mnie granie w 1.4 jest o niebo przyjemniejsze niż w dowolną z poprzednich wersji. Uważam, że to dzięki efektowi nowości, odkrywam grę na nowo i bardzo mi się podoba. Jakby mi się NIE podobała, to bym sobie poszedł pograć w coś innego.
OK Cubituss, ale mnie cieszy BF1942 od początku taki jak jest nie chce nic nowego, wogóle nie lubię zmian, jak chcę coś nowego to chwytam np. IGI2, a sam BF1942 każda gra to coś nowego, nowe doznania, ale nie jak odwrócili zasady do góry nogami. Takie jest moje zdanie. ;) Koczham battla za nowe doznania każdego razu! :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2003, 11:49 

nie wiem co zrobic - , Gra chodzila dobrze (mam oryginal) a jak zainstaowalem patch. 1.4 to jak chce grac i plansza jes tjuz prawie zaladowana to mnie do WINDOZY wchodzi...

prosze o pomoc - nowicjusz w BF jestem

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2003, 12:40 

1. Nie mam zadnych problemow z patchem 1,4. Jest on moim zdaniem najlepszym, jest duzo bardziej rzeczywisty niz jego poprzedniki (w poprzednych patchach brown byl mocniejszy niz dzialo aa, teraz jest juz normalnie). Co do bledow to zadnych nie zauwazylem, oczywiscie nie mowie ze ich nie ma, ale zmieniajac imie podczas gry nigdy mnie nie wywalalo. Co do czolgow to w rzeczywistosci jezeli jeepem wjedziesz w jego bok przod lub tyl, to czolg nie bedzie mogl sie dalej poruszac (gdyz z tylu naruszysz silnik, z boku gasiennice a z przodu mozesz zabic kierowce).
WASZYM PROBLEMEM MOZE BYC SLABY PCET, NISKA PAMIEC W KOMPIE (ja mam 512 mb i czasem mi sie wiesza) LUB BRAK ORYGINALU!!
2. Co do kart ATI radeon. Ladujac plansze tez mam problem z tekstura, lecz mi ubywa czasami ziemi (jest przezroczysta :lol: ) ale po jakims czasie sie laduje.

PS mam ATI radeon 9200 128 mb

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2003, 13:02 

Kiepski PC : mam ATHLONA XP 2100+ 384 MB RAMU ( ELXIXIR - kosci NANYA - wyczynowe) Karta Grafiki GF3 ti 200 Gainward...Power Pack
dysk Seagate Barracuda V 60 GB...

a co do gry ti nie czaje oco chodzi , bo wczesnie chodzilo dobrze

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2003, 13:22 
Moderator forum

swirek napisał(a):
Kiepski PC : mam ATHLONA XP 2100+ 384 MB RAMU ( ELXIXIR - kosci NANYA - wyczynowe) Karta Grafiki GF3 ti 200 Gainward...Power Pack
dysk Seagate Barracuda V 60 GB...

no jak dla mnie to kiepski ;), nie powiedzialbym zeby elixiry na kosciach nanya byly wyczynowe, one sa raczej w srodku peletonu, wyczynowe to sa na przyklad corsair pc3700 8) , no ale nie robmy OT

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2003, 15:55 

no ni do końca- ma mna nich zaciski ThermalTake...kiespki rozumiem, ale ja na nowe czesci naarzie nie mam kapuchy.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 06:27 

gra jest jak masełko zwłaszcza v1.4 z crakiem poprawiającym błędy i noCD w jednym,płynnie chodzi nawet na GF2MX32MB a v1.1 musi mieć podmieniony plik lexiconAll z patcha LLMBodyStay i wtedy też jest płynnie w WinME.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 08:42 

DarthPrivate napisał(a):
1. Nie mam zadnych problemow z patchem 1,4.

2. Co do kart ATI radeon. Ladujac plansze tez mam problem z tekstura, lecz mi ubywa czasami ziemi (jest przezroczysta :lol: ) ale po jakims czasie sie laduje.

zgadzam sie z toba w 100% :twisted:
co do problemu z ATI na mapkach gdzie ci znikaja textur (kharkov) wejdz do opcji wideo i wlacz/wylacz zalezy czy masz wlaczone ALTERNATIVE SPAWN INTERFACE mi pomoglo i odrazu obraz staje sie bardziej przejzysty
a i zaciagnij nowe OMEGI :)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 11:32 
Moderator forum

Ja mam GF4 Ti4200 i tesz raz mi się zdarzył brak teksturek - 80% płaszczyzn było przeźroczystych. Czołgi dziwnie wygladały przez to - widać było na przykład wewnętrzne powierzchnie gąsienic i lufe. Co ciekawsze zbebiło sie nie przy ładowaniu, ale po 20 minutach grania - wygladało jakby po prostu część tekstur nagle zniknęła. Jednak restart gry (kompa nie restartowałem) załatwił sprawe. Więcej cos takiego mi się nie zdarzyło więc chyba to był incydentalny wypadek.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 12:10 

A ja mam GeForce FX 5800 i wszystko slicznie bzyka na high detail

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 14:34 
Moderator forum

Mi tesz ogólnie śmiga na High - to co opisałem byłi wypadkiem incydentalnym. Ale myślę, że warto pomysleć, czy nie ma coś wspólnego z opistwanymi kłopotami.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 19:50 

Jeden bug wystarczająco kwalifikuje patcha'a 1.4, po za tym już się przyzwyczaiłem, wojna to wojna :) ale to już nie ten sam BF42. :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2