Cytuj:
Używaj "All seing Eye" - dodasz tam do Favorite polskie serwy i nie bedziesz czekał aż ci odświerzt 1500 serwów tylko te 4-6 istotne. Naprawde warto - Browser z gry jest cienki.
Czołem,
1. mam pytanie do wypowiedzi Xena, w jakim sensie browser z gry jest cienki?
2. chyba znalazłem w All seeing Eye te polskie serwery, tylko poza jednym (2 osoby) to nikoga na nich nie było, czy to normalne? czy też może coś mi się żle wyświetla

, serwery były chyba te o których piszecie na forum, ten jedyny na którym ktoś był to o ile pamiętam PWRGK (chyba że przekręciłem nazwe).
To tak na gorąco.
A teraz na chłodno:
Jestem nowy, gra mi się bardzo podoba, wręcz nie mogę doczekać się wolnej chwili wieczorem kiedy będę mógł zagrać. Jednak wcześniej w tego typu gry nie grałem. W związku z tym mam całą masę problemów i pytań, ale ich nie zadaję...bo wiem, że zadawane na gorąco wzbudzają ogromną niechęć. Niemniej jednak dochodzenie do wszystkiego czasami trochę na ślepo wcale nie musi przynieść sukcesu, a problem pozostaje i okazuje się nie do przeskoczenia, wtedy trzeba zadać pytanie, które mimo, iż przemyślane okazuje się dla doświadczonych pytaniem banalnym i na dodatek powtórzonym. Cóż zdarza sie tak, sam po przestudiowaniu materiału na tym forum to zauważyłem.
Chciałbym jednak spytać, czy ci co się przy takich pytaniach strasznie denerwują zastanawiają się choć czasem, że zadaje je osoba, która np. wcześniej z danym rodzajem gry nie miała nic wspólnego i ma problem żeby zrozumieć niektóre posty pisane bardzo "zaawansowanym" językiem. Wielu z doświadczonych graczy pisze żeby używać wyszukiwarki, na pewno warto, ale jest też i tak, że znalezionych postów jest bardzo dużo i 80-90% z nich nie zawiera żadnej rzeczowej informacji, przeszukiwanie wtedy tego wcale nie zabiera 2-3 godzin, o których ktoś pisał tylko znacznie więcej (zależy czego się szuka).
W sumie to jestem ciekaw, czy świat "zaawansowanych" graczy pojawiających się tu na forum jest zainteresowany dołączaniem nowych? Piszecie o nich strasznie pogardliwie niekiedy? Chodzi o to by ich zniechęcić? Może zniechęcić do polskich serwerów? Może jednak nie...przecież "świeże mięso" na froncie grające do tego honorowo może być dostarczycielem niezłej rozrywki.
Mam nadzieję, że nie będziecie mnie zniechęcać do grania
Pozdrawiam,
zwłaszcza tych którym wystarcza sił i energii by odpowiadać na męczące pytania,
Jark