Teraz jest 5 kwi 2025, 00:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2003, 23:42 
Moderator forum

BoBo napisał(a):
Ludzie co wy gadacie - TPSA po prostu zwiekszyla nieco transfer ( moze jeszcze nie we wszystkich miastach) a ma to zwiazek z przesunieciem kanalu synchronizacji - ja mam modemik lucenta i max transfer przy downloadzie mam 64 KBps ( wczesniej bylo 56 KB )

racja, ale nie wszedzie jescze to jest wlaczone

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2003, 11:00 

A dodtyczy to tesh modemow do SDI ??? Bo ostatnio cos moje SDI gubi synchronizacje na krotki czas co podowduje natychmiastowe rozlaczanie mnie. Dzwonilem juz do TPSY dziesiatki razy a oni mowia ze nic nie jest, poniewaz kiedy robia u siebie jakies tam testy to u nich nic sie nie dzieje. Teraz mam big problem bo TPSA nie potrafi mi tego naprawic!!! Najgorsze jest to ze rozlacza mnie czasami w czasie klanowek :arrow: strasznie mnie to wkurza. Nie wiem teraz co zrobic, poniewaz nie mam kasy na jakiegos innego neta. Mam pytanie co Wy byscie zrobili na moim miejscu :?: :arrow: Jedynie co mi przychodzie teraz na mysl to wpasc do ich biura i powystrzelac z jakiegos Thompsona. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2003, 00:27 

zanim przesiadlem sie na neo+ mialem SDI i raczej wiekszych problemow z nim nie mialem ( 2 razy tylko padla polka na centrali ale chlopcy z TPSA sie postarali i w obu przypadkach wymienili je w przeciagu 24 godzin - oczywiscie po mojej interwencji) - na twoim miejscu troszke bym pomolestowal chlopcow z TPsy zeby "cos" z ty zrobili bo sami od siebie to nawet palcem nie kiwna...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2