Teraz jest 1 gru 2024, 08:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 01:18 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
Las Vegas pomieszane z Wenecją :lol: :lol: :lol:

jakbys zgadl :lol:

Obrazek

Obrazek

Ostatnio edytowano 20 lis 2003, 01:23 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 01:23 

Okota napisał(a):
woda+komputer=klopoty

Zabobony. Znam wiele osób z WC w kompie (które również mam u siebie) i jakoś żadnych rozszczelnień nie było.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 01:25 
Moderator forum

PhoeniX napisał(a):
Okota napisał(a):
woda+komputer=klopoty

Zabobony. Znam wiele osób z WC w kompie (które również mam u siebie) i jakoś żadnych rozszczelnień nie było.

tylko ludzie nieumiejetni maja problemy z zalaniami kompa z wc, ja juz mam wc 2 lata prawie, to juz 3 uklad, rozbieralem go z 10 razy, ZADNYCH PRZECIEKOW, to po prosty trzeba dobrze zrobic i korzystac z dobrych komponentow

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 01:34 
Oldboy Battlefield.pl

pamietaj: ostatni raz jest zawsze najgorszy w skutkach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 02:37 

Okota to ty pewnie po schodach też nie chodzisz bo można się potknąć i zabić ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 02:48 
Oldboy Battlefield.pl

chodze chodze... to nie znaczy ze mam je oblane woda aby lepiej sie chlodzily:D:D:D: sorry:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 02:48 
Oldboy Battlefield.pl

2x to samo poszlo niech ktos usunie... ten

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 02:50 

Holman napisał(a):
jakbys zgadl :lol:

Matko! Holman! To Twój komp? Jaki ładny. :shock:
Mój szczęściem stoi pod stołem, to się nie spalił ze wstydu i zazdrości :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 02:54 
Moderator forum

boby7[PL] napisał(a):
Matko! Holman! To Twój komp? Jaki ładny. :shock:
Mój szczęściem stoi pod stołem, to się nie spalił ze wstydu i zazdrości :oops:

a dziekuje :) nie martw sie mozesz go jescze uratowac, jakies dyskretne podswietlenie i okienko z jakims ladnym wzorem na szybie i juz masz spersonalizowanego kompa :), o na przyklad zielony tez jest mily dla oka :)

Obrazek

a na tym zdjeciu widzimy jak pracuje reaktor ;) tylko znaczek radiacji zle dalem bo oficjalnie jest obrocony o 60 stopnij jeszcze :( za pozno sie zorientowalem ale i tak konkret jest

Obrazek

a to jedna z moich zabawek ;)

Obrazek

nastepne fotki beda jak zapodam UV-reactive do wody i bede mial zielonego gluta w rurkach :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 03:29 
Oldboy Battlefield.pl

szmery bajery a ja lubie cisze i spokoj... wielkanocna choinka starcza mi na caly rok...
a wogole to smiesza mnie ludzie co wzucaja w swiecidelka rurki katodki i inne zeczy kupe kasy a w kompie trzeszczy im np duron 700 a za to co wzucili mog by byc A 3200+ :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 03:34 
Moderator forum

Okota napisał(a):
szmery bajery a ja lubie cisze i spokoj... wielkanocna choinka starcza mi na caly rok...
a wogole to smiesza mnie ludzie co wzucaja w swiecidelka rurki katodki i inne zeczy kupe kasy a w kompie trzeszczy im np duron 700 a za to co wzucili mog by byc A 3200+ :lol: :lol: :lol:

stary ale ty pieprzysz czasem od rzeczy wiesz o tym? (rozszczelnienia, co by mogli itp.) ja wlasnie mam athlona 3200+, 2365 mhz robocze a max oc 2590, a wiesz z czegoto zrobilem misiaczku?, z axp 1700+ 1466mhz za 280 zeta... i to juz pol roku temu jak jescze nie bylo prockow xp 3000 + nawet w sprzedazy, no to sobie teraz policz ile mozna zyskac $ na takiej akcji i smiej sie dalej jesli smiech nie zamrze ci na ustach, budujesz swoje opinie na bazie jakichs amatorskich i sensacyjnych informacji o rozszczelnieniach i innych duronach ktore maja jakies lamki, poza tym WC z zalozenia jest ciche (a nawet bezglosne jak jest dobra pompa i sie o nia dba) i nie szumi jak opetancze wiatraczki u niektorych ktorzy lubia "cisze i spokoj", tak wiec zamilcz jak nie wiesz pliz

a tak btw ubierasz choinke na wielkanoc ? to ciekawe LOL

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 04:34 

Holman napisał(a):
Okota napisał(a):

stary ale ty pieprzysz czasem od rzeczy wiesz o tym? (rozszczelnienia, co by mogli itp.) ja wlasnie mam athlona 3200+, 2365 mhz robocze a max oc 2590, a wiesz z czegoto zrobilem misiaczku?, z axp 1700+ 1466mhz za 280 zeta... i to juz pol roku temu jak jescze nie bylo prockow xp 3000 + nawet w sprzedazy, no to sobie teraz policz ile mozna zyskac $ na takiej akcji i smiej sie dalej jesli smiech nie zamrze ci na ustach, budujesz swoje opinie na bazie jakichs amatorskich i sensacyjnych informacji o rozszczelnieniach i innych duronach ktore maja jakies lamki, poza tym WC z zalozenia jest ciche (a nawet bezglosne jak jest dobra pompa i sie o nia dba) i nie szumi jak opetancze wiatraczki u niektorych ktorzy lubia "cisze i spokoj", tak wiec zamilcz jak nie wiesz pliz

a tak btw ubierasz choinke na wielkanoc ? to ciekawe LOL

popieram Holmana - moj komp tez przypomina troszke choinke ( obudowa Lian Li PC-0716W http://www.systemcooling.com/modules.php?name=News&file=article&sid=920 - mam dokladnie ta ktora jest na tych zdieciach- na koncu artykulu sa fotki na ktorych widac dlaczego to choinka :D ) i wcale na takie "bajerki" nie trzeba wydawac majatku. Katody i jakies neon fan rowniez nie sa drogie - a jak ladnie to wyglada :D
Moj procek to tez nie jakis brzeczacy duron tylko P4 2,53 chodzacy na 3GHz...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 07:36 

IMPRESSIVE :shock: :shock: :shock:

PS.1,7>3200...spoko i to wszystko chodzi stabilnie?

PS.Okota chyba pomylił lifting z tuningiem:)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 08:20 

Holman ----> mam prosbe jak bys mogl zamiescic tu rysunek Twojego bloku wodnego - chodzi mi o schemat, bo sam od jakiegos czasu mysle o WC i chcialem zobaczyc czego uzywa osoba ktora ma juz jakies doswiadczenie w tej zabawie :)

UPDATE
ale co ja widze :shock: mostek polnocny tylko z radiatorem :?: to nie przystoi na takiego hardcore'owca :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 10:34 
Moderator forum

Rydz Śmigły napisał(a):
ale co ja widze :shock: mostek polnocny tylko z radiatorem :?: to nie przystoi na takiego hardcore'owca :lol:

buehehehe to sie przyjrzyj dokladnie ;), z radia jest akurat poludniowy :), woda jest na CPU, NB i GPU

nie mam dostepu do schematow bo to sa bloki mojego znajomego ktore on sprzedaje @ http://www.heh.pl, te bloki co na fotkach sa teraz do testow, sam jade na nukleonie aktualnie a bede zmienial na nukleona 2 (tak btw jak ktos by byl zainteresowany zakupem bloku wodnego Nukleon to zapraszam na priv)

@qubix: jak najbardziej stabilnie :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2