No dobra, sorki za to co napisalem o tej prezerwatywie, ale myslalem ze zartujemy Mohammad. No i sorka za tego TKilla na servie, ale zwykle nie TKilluje berz powodu, z tego co pamietam to zaraz jak sie wbilem na serva(o ile dobrze pamietam to wtedy gralismy na Gazali) to zaczeales cos o mnie mowic chyba nie milego, a ja jestem z natury troszku nerwowy i jak wsiadles do spite'a to chyba oddalem do niego pare strzalow z bara, ale jeszcze nie zaczal nawe dymic,a ty wysiadles i mnie zabiles, wiec pozniej ci oddalem. W poscie "Zobaczcie kto chce wrocic na forum" (czy jakos tak)
obiecalem, ze nie bede nikogo przezywac, chociazby mnie mieszali z blotem, bo wiem z doswiadczenia, ze predzej czy pozniej bym wylecial, jescze raz WIELKA SORKA dla ciebie Mohammad.
A wracajac do tematu, to skompresowalem sobie za pomoca Irfanview pliki .tga na .bmp, ale i tak wygladaja o wiele gorzej niz te wklejone po prostu do painta

wiem, ze dalo sie te screeny zrobic za pomoca "print screen", alt+tab,start/programy/akcesoria/paint, ctrl+v, ale wtedy musialem antyaliasowanie wlaczyc juz podczas grania w bf'a a n ie przed odpaleniem gry, probowalem ostatnio tak zrobic, ale juz mi nie wychodzi i dlatego zalozylem ten nieszczesliwy post