Teraz jest 24 lis 2024, 17:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 kwi 2004, 12:53 
Moderator forum

Cytuj:
kazdy z was jest takim kozakiem na tym forum. rzecz w tym ze ja sie zupelnie nie przejmuje tym co pisza o mnie jakies zfrustrowane paly.
Z tego co widać to się jednak przejmujesz.

Cytuj:
Co by powiedzialy wasze mamy
Kill da bastard!
Cytuj:
Zabraly by wam kieszonkowe i skąd byscie wzieli hajs na oryginaly?
Z pracy łomku. Jak się ma 28 lat to się pracuje.
Cytuj:
a jezeli mowa juz o pieniadzach to ja nimi nie sram i moi starzy tez nie.
To wyłącz Neo na miesiąc i będziesz sobie mógł kupić 3 oryginały. A co do tego że nie masz kasy więc wolno ci kraść.... Nie będe kolejny raz tłumaczył - jest topic "dlaczego nie pirat".
Cytuj:
Jak nie masz pojecia o czym mowisz to lepiej sie nie odzywaj.
święte słowa
Cytuj:
a co do shaq'a i hynola to ciekawe czy jak bys stana przede mna tez byłbys taki odważny
Tak gówniarzu, byłbym. Za to tobie by pewnie rura zmiekła.

PostNapisane: 14 kwi 2004, 12:59 

hoho co ja widze, szef mafii podwórkowej przmówił. powiem ci tylko jedno, prawdziwe zycie to nie jakiestam zasrane forum. Tutaj sobie mozesz medrkowac i zbierac hołdy uwielbienia od smarkaczy, ale zaden normalny czlowiek nie pozwoli sie obrazac. plyte pozyczylem od kolezki i wyglagala mi na oryginal, wybacz ze nie jetem guru zasranej gry komputerowej. a jezeli kazdego nowego forumowicza traktujecie tak jak ja zostalem potrktowany to krzyzyk na droge

hynol : 28 lat i grasz w durną gre komputerową a na forum komentujesz kazdy post i wdajesz sie w dyskusje z dziecmi. pewnie nie masz zony, mieszkasz z rodzicami, pracujesz w mediamarkcie skad w ramach premi dostajesz oryginaly. heh zalosne "UWAGA!!!! drogie dzieci kto nie chce skonczyc jak hynol, proszony jest o jak najszybsze odejscie od komputera"

widze ze wszyscy solidarnie bronicie sie przed faktem ze jestescie ktos ma inne zdanie niz wy i nie boi sie tego pokazac

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2004, 13:10 

Powinieneś chyba zostać psychologiem. Weterynaryjnym oczywiście.
Buractwo.
A twoje prawdziwe zycie to co? poza studiowaniem psychologii oczywiscie. chyba przechodzisz właśnie okres młodzieńczego buntu i myslisz, ze jestes powazny, najsilniejszy, madry i tylko ty masz racje. stad moze problemy z kieszonkowym.
Na drzewo buraku. EOT z mojej strony, bo nie zwykłem dyskutować z takimi typkami. dorosnij.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2