Teraz jest 24 lis 2024, 01:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 21:28 
Moderator forum

Xaxa napisał(a):
Ok zmieńmy temat. Mam tera kolejny dylemat. Wywaliłem 2 dodatki do BF 1942 i mam nowego neta (od 128 do 512 kb/s a wcześniej było mniej niż 30kb/s) i zawsze gdy daje join na jakis serwer wyskakuje mi błąd :
http://img216.imageshack.us/my.php?image=errorho3.png

Jak chcecie to mogę wam nawet tą całą książeczkę przepisać tylko help Xaxa

Ja ci pomogę bo coś mi się wydaje że masz oryginał :D

Ostatnimi czasy nie wiedzieć czemu ale powstało kilka popularnych i oblężonych serwerów na nieco starszym patchu 1.6. To jest komunikat jaki pojawia się, gdy posiadając zainstalowanego patcha 1.61b próbujemy się wbić na serwer 1.6

żeby sprawę wyjaśnić - instalując wielkiego patcha z serii 1.6x masz BF zaktualizowany do wersji 1.6, gdy próbujesz wbić się na serwer 1.61 otrzymujesz czytelny komunikat - WRONG VERSION, DO U WANT TO UPDATE ?

- instalując małego patchyka z serii 1.x masz BF zaktualizowany do wersji najnowszej czyli 1.61b. Wbijając się na serwer stojący w starszej wersji 1.6 otrzymujesz mało czytelny komunikat - taki jak masz na obrazku.

Aby uniknąć problemów z 1.6 i 1.61 po prostu zaprzyjaźnij się z PatchSwitcherem, to ustrojstwo pozwala ci na na łatwe przełączanie wersji BF ze starszej na nowszą i odwrotnie. I wtedy możesz grać na wszystkich serwerach :)

Acha - wersję serwera najłatwiej rozpoznać dzięki programowi All Seeing Eye z którym też polecam się zaprzyjaźnić.

PS Teraz przepisuj całą książeczkę - tylko to co masz na okładce na końcu - te smieszne ciągi literek i cyferek w białym prostokącie - prześlij do mnie na priv w celu weryfikacji :D :P

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2006, 17:36 

Zweryfikujesz i mój :?: :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2