Xaxa napisał(a):
Ok zmieńmy temat. Mam tera kolejny dylemat. Wywaliłem 2 dodatki do BF 1942 i mam nowego neta (od 128 do 512 kb/s a wcześniej było mniej niż 30kb/s) i zawsze gdy daje join na jakis serwer wyskakuje mi błąd :
http://img216.imageshack.us/my.php?image=errorho3.pngJak chcecie to mogę wam nawet tą całą książeczkę przepisać tylko help Xaxa
Ja ci pomogę bo coś mi się wydaje że masz oryginał
Ostatnimi czasy nie wiedzieć czemu ale powstało kilka popularnych i oblężonych serwerów na nieco starszym patchu 1.6. To jest komunikat jaki pojawia się, gdy posiadając zainstalowanego patcha 1.61b próbujemy się wbić na serwer 1.6
żeby sprawę wyjaśnić - instalując wielkiego patcha z serii 1.6x masz BF zaktualizowany do wersji 1.6, gdy próbujesz wbić się na serwer 1.61 otrzymujesz czytelny komunikat - WRONG VERSION, DO U WANT TO UPDATE ?
- instalując małego patchyka z serii 1.x masz BF zaktualizowany do wersji najnowszej czyli 1.61b. Wbijając się na serwer stojący w starszej wersji 1.6 otrzymujesz mało czytelny komunikat - taki jak masz na obrazku.
Aby uniknąć problemów z 1.6 i 1.61 po prostu zaprzyjaźnij się z PatchSwitcherem, to ustrojstwo pozwala ci na na łatwe przełączanie wersji BF ze starszej na nowszą i odwrotnie. I wtedy możesz grać na wszystkich serwerach
Acha - wersję serwera najłatwiej rozpoznać dzięki programowi All Seeing Eye z którym też polecam się zaprzyjaźnić.
PS Teraz przepisuj całą książeczkę - tylko to co masz na okładce na końcu - te smieszne ciągi literek i cyferek w białym prostokącie - prześlij do mnie na priv w celu weryfikacji