Teraz jest 1 gru 2024, 09:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:45 

O.K I saw it. 1 gb ramu to o wiele za mało :( . Tyle miałem w 93 roku. A ten Pentium to gdzie kupiłeś, pewnie jakis ruski procesor. Ja polecam 10 Gb RAM'u i Zdrastwujcie 10 5.8 Ghz. Super, będzie ci chodzić, ale polecam jeszcze płytę główną Szmatech 100-250-K4 Socket 666.

Szczeże to kupuj oryginała, Jestem zazwyczaj wybredny, ale Bf przypadł mi do gustu. Dobre łącze, termos z herbatą i hulaj dusza:)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:46 
Oldboy Battlefield.pl

tak nawet w forgotten hope plynnie pograsz:D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:46 

beep beep uwazaj klecha bo cie przejade :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:50 

Czy mam to rozumiec jako zawieszenie broni? :lol: Gdzie kupie orginal? W Empikach i Media Markcie jest tylko SWofWWII i Road to Rome o podstawowej wersji dawno juz w sklepach zapomniano...(jestem z Lodzi)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:52 

Pastor napisał(a):
Czy mam to rozumiec jako zawieszenie broni? :lol: Gdzie kupie orginal? W Empikach i Media Markcie jest tylko SWofWWII i Road to Rome o podstawowej wersji dawno juz w sklepach zapomniano...(jestem z Lodzi)

1.zawieszenie broni ? przeciez nikt z tobą nie walczyl
2. kup przez neta http://www.wirtus.pl jest takze RTR (BF + RTR + SW = 200zł niecale)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:53 
Oldboy Battlefield.pl

pastor oryginal jest w Mediamarkt w lodzi w M1 za 109 zl...
ma byc jednak pack za 129 zl podstawka + dodatek RTR
za 59.90 kupisz swcret weapona w MM w galerii lodzkiej

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:53 

Noooo. Na wojnie nie ma zawieszenia broni, ale można zrobić mały wyjątek:). Słyszałem o modach do bf'a. Ponoć niezłe, można latac helikopsem itp. I czy właściwie fh jest lepsze od dc :?:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:55 

wiechol napisał(a):
Noooo. Na wojnie nie ma zawieszenia broni, ale można zrobić mały wyjątek:). Słyszałem o modach do bf'a. Ponoć niezłe, można latac helikopsem itp. I czy właściwie fh jest lepsze od dc :?:

fh ma duzo zwolennikow tak samo jak dc wiec lepiej sam sprawdz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:55 

OK za jakies 3 tyg bede mial stale w domu to kupie-zastanawia mnie tylko czy 128 Kbs/sek starczy do grania po sieci :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:56 
Oldboy Battlefield.pl

jest leprze a kto twierdzi inaczej mam muszki w oczach 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:56 

Pastor napisał(a):
legalnie od 18 lat-tak jak orginal BF...To napiszcie na zakopanie topora wojennego czemu to warto kupic ta gre juz wiem ze granie w nia single to nuda-moze wiec warto? (czemu jest fajna np w porownaniu do Counter strika) Ja jestem fanem OFP, Medal of Honor itp- BF wyglada dla mnie bardzo chaotycznie...Napiszcie cos!!!

Najprościej na świecie ściągnij demko, najlepiej do Secret Weapons, bo Hellendoorn to rewelacyjna mapka. I spróbuj pograć w Internecie. Jeżeli sam nie spróbujesz nikt cię nie przekonana, bo tak było ze mną.

Też jestem fanem OF, ale ten niestety nie umywa się w trybie multiplayer do bf1942 (z wyjątkiem trybu cooperative, który jest niezły). Po pierwsze nie musisz w odróżnieniu od OF, czekać na długotrwałe zainicjowanie sesji, możesz się podłączyć w każdym momencie gry, bez pytania kogokolwiek o zgodę (no chyba, że limit miejsc jest zapełniony). Kolejna sprawa to genialny tryb conquest. W odróżnieniu choćby od takiego (którego też lubię) America's Army śmierć nie jest końcem, po prostu respawnujesz się po kilkunastu sekundach i grasz dalej, a twojej drużynie zostaje zmniejszony jeden tzw. ticket. Dzięki temu grasz cały czas, nie musisz czekać na rozpoczęcie sesji od nowa. Następna sprawa to zdobywanie wielu baz, nie jednej jak to ma miejsce w różnych trybach Assault, ale wielu. Daje to możliwość na różne zagrania taktyczne. Potencjalnie wygrana gra przy odpowiedniej kontrofensywie przeciwnika może zmienić się nagle w pogrom. Wszystkie mapki są bardzo optymalnie rozwiązane, nie za małe (tak jak w AA) i nie za duże (jak w OF). Poza tym gra nie jest tak trudna w odróżnieniu od swoich konkurentów, można naprawdę szybko nauczyć się niezle grać. Może od razu nie pokonasz profesjonalisty w pojedynku face-to-face, ale dobre wyczucie mapy i sprytne zagrania taktyczne pozwolą ci taką znaleźć pozycję do oddania strzału, że nawet najlepszych można posłać do piachu, strzelając im ordynarnie w plecy. Tyle wystarczy. Już pominę takie fakty jak róźnorodność pojazdów, uzbrojenia, mnóstwo bardzo dobrze skonstruowanych map, rzesze graczy i serwerów.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:58 

Jeżeli wszystkie sklepy zawiodą (chociaż nie sądze, żeby w wirtusie nie było) to ratowac może tylko merlin, mimo tego, że liczba gier jest bardzo uboga... :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 20:16 

Okota napisał(a):
ma byc jednak pack za 129 zl podstawka + dodatek RTR
za 59.90 kupisz swcret weapona w MM w galerii lodzkiej

Okota z drzewa sandałowego masz te wieści ?? pakiet BF+RTR ma wyjsc 28 listopada i oficjalna cena EA Poland to 169.90 zł nawet MOHAA+SPEARHEAD jest po 149.90 (mówie o oficjalnych cenach EA)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 20:18 

tu tez bedzie za 129 zeta --> http://www.wirtus.pl/shop/produkt.php?KategoriaID=2&ProduktID=7569

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 20:37 

zobacz ze sugerowana cena to 159, a na cenniku z EA mam 169 :lol:

najbardziej mnie jednak smieszy ----->

Wymagania sprzętowe:
P III 500MHz, 256MB Ram, 16MB akcelerator 3D

:lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2