Teraz jest 12 kwi 2025, 14:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 maja 2003, 09:16 

Mam Celerona 2GHz, 512MB RAM, GF2MX 400, płyte z chipsetem INTELA
a gra jak tnie tak tnie :(

WinXP, Dx9.0 i wszystko tnie :(

ustawione 800x600x16 i dzięk 11KHz :(

POMOCY !!!! :(

Ostatnio edytowano 23 maja 2003, 09:48 przez tompinki, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 23 maja 2003, 09:38 

tompinki napisał(a):
Mam Celerona 2GHz, 512MB RAM, GF2MX 400, płyte z chipsetem INTELA
a gra jak tnie tak tnie :(

WinXP, Dx9.0 i wszystko tnie :(

POMOCY !!!! :(

Moze masz ustawiona rozdzielczosc 1024x768, a to na Twoja grafe zbyt duzo. Wylacz antialiasing i synchronizacje pionowa - w ustawieniach karty graficznej.

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2003, 10:53 

A może masz syf na dysku!!! Uporządkuj caly dysk, powywalaj zbędne rzeczy a moze wtedy zacznie szybciej dzialać. Rownież sprawdz jak masz ustawione textury bo jak masz powyżej 50 % to sie nie dziw ze ci sie tnie. Tez mialem kiedys GeForce 2 Mx i gralem na gora 20 % tekstur. Jeszcze do tego musialem zmniejszać widok. Ja mam athlona 1700+ 256 ramu DDR i radka 9100 i nadal mi lekko pocina z powodu malej ilosci ramu. No ale teraz po zmianie karty na lepsza moge grac na prawie max detalach :)
Warto pomyśleć o zmianie karty graficznej!!! Jak bys zmienil to nie mialo by prawa nic sie ciąć na max detalach. Nie wiem jak z ramami ale wydaje mi sie ze wystarczylo by ci te 512 :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2003, 11:28 

Warto też pomyśleć o kupnie oryginału, bo może to po części wina pirackiej skopanej wersji gry. :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2003, 11:58 
Moderator forum

Wiecie... może to offtopic, ale zaczynało mi brakować momentarzy ShaggY-ego o piratach ;) . Ale widze, że wszystko jest jusz w normie (nawet nieco lepiej się przez to poczułem ;) ).

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2003, 12:05 

ShaggY napisał(a):
Warto też pomyśleć o kupnie oryginału, bo może to po części wina pirackiej skopanej wersji gry. :)

ShaggY ale co ma prędkość gry do pirackiej wersji :?: :?: Ja wiem ze Ty przepuszczasz ze wszyscy nowi gracze na forum maja piraty no ale zawsze jest szansa ze ta osoba posiada orginalna versje...Nikła ale jest :lol: :lol: ....

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2003, 14:38 

eXar napisał(a):
ShaggY napisał(a):

ShaggY ale co ma prędkość gry do pirackiej wersji :?: :?: Ja wiem ze Ty przepuszczasz ze wszyscy nowi gracze na forum maja piraty no ale zawsze jest szansa ze ta osoba posiada orginalna versje...Nikła ale jest :lol: :lol: ....

Exar wierzysz w duchy :) A moj komentarz ma na celu tylko wyłonienie potencjalnego posiadacza oryginału. Jesli będzie odważny powie prawde. A co do cięcia gry i pirata, to trafia sie multum wzbogaconych piratów, np o polskie wersje językowe, które nie działaja normalnie :). A co do sedna sprawy to gf mx 2 nadaje się do worda i excela :) i to może byc główna przyczyna zacinania się gry. Ale to juz powiedzieli inni. A co do postów na temat pirackich wersji BF to od nastepnego tygodnia prawdopodobnie przejme moderowanie forum i takie praktyki będą likwidowane. Po to jest regulamin, żeby go przestrzegac, jesli komus ten regulamin nie pasuje nie jest tu potrzebny - proste logiczne :).

Strefa czasowa: UTC + 2