Teraz jest 11 mar 2025, 21:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: gra w sieci
PostNapisane: 25 paź 2005, 10:46 

pomóżcie poradzcie próbuje zagrac w sieci wubieram serwer powerzone i uruchamiam, gra sie ładuje wybieram miejsce spawn specjalnosc i po upływie ok 10 sekund zawiesza sie cały komputer czasami jest łaskawy ze zawiesi sie po 2 może 3 minutach. Gdzie szukac przyczyny ?????????!!!!!!!!!! :

Ostatnio edytowano 25 paź 2005, 11:29 przez remik30, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 11:03 

w komputerze lub w sieci :lol:

Tytuł: Re: gra w sieci
PostNapisane: 25 paź 2005, 11:08 

remik30 napisał(a):
wybieram miejsce spamu

Mam nadzieję, że to pomyłka :wink:

btw: może to wina głosu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 11:36 

dzieki myslałem ze na to nie wpadne może ktos ma bardziej trafne propozycje na rozwiazanie tego problemu

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 14:01 

remik, powiedz mi jakie dzialania przeprowadziles w celu identyfikacji wystepujacego problemu? lista mozliwych przyczyn jest bardzo dluga, a mam wrazenie ze Ty nie zrobiles nic (albo i tez nie raczyles opisac swoich dzialan), tyko przyleciales sie pozalic na forum ze 'nie abla'.
moje propozycje: sprawdz napiecia (idle i stres), sprawdz ram, sprawdz temp.proca, sprawdz hdd czy oby jakis bad block sie nie objawil, wirusy, robaki, zlosliwe oprogramowanie, przeinstaluj gre, a jak wszystko w porzadku to moze jedynym ratunkiem bedzie musiala byc nowa instalka windy, moze nowy bios do mobo (a co za sprzet masz w ogole? o_O), jak na innych serwach, jakie pingi, jakie pl, jaki dostawca netu etc. itp. itd.

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 19:05 

zrób formata....zainstaluj bf, ase i graj....

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 23:11 

opowiem co juz zrobiłem do pewnego momentu grałem na serwerze 209.123.8.69 ping około 40 do 100i nie było zadnych problemów mogłem grac godzinami, chcac zapisac sie do klanu musiałem zagrac na serwerze powerzone (polskkiim) i mnie wyrzucało poradzili mi abym zainstalował najnowszego punkbustera i od tego momentu sie ZACZEŁO ze nawet nie moge zagrac nigdzie wiec zacząłem od reinstalacji gry przeinstalowałem ja, nic , usunąłem i zainstalowałem ja od nowa, nowe patche, przeinstalowałem karte graficzna, karte sieciową (modemISDN) przeinstalowałem system przekładałem pamięci i NIC ping podczas gry to od 50 do max 140 i zawiesza sie cały komputer. W singlu gra bez problemu!!!!!!! komputer to amd 3000+, ram kingston 512MB połaczona w dualu, plyta gigabyte k8nf-9, karta gigabyte 6600 128MB, dysk sansung 120GB całosc nowa na gwarancji PO długiej nocy mogę dodac ze po zainstalowaniu gry poraz ponownie i tylko na wersji 1.6 działa bez zarzutu----- O CO TU CHODZI????????W sieci

Strefa czasowa: UTC + 2