Teraz jest 16 lis 2019, 02:09

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 cze 2003, 23:14 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2003, 21:54
Posty: 4
Lokalizacja: Lublin
Czy da się włączyć boty na Mulitiplayerze, lub przynajmniej na LANie? Jeśli tak to jaką komendą wkonsoli?

_________________
"Jeśli to co mówię jest nie prawdą, to tym gożej dla prawdy"

Jeden z "ministrów" Iraku.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2003, 23:39 
Offline

Dołączył(a): 21 sty 2003, 19:01
Posty: 291
Lokalizacja: SzczeciN
O ile to ja wiem to na multiplayerze mozesz ustawic sobie ilosc botow na poczatku kiedy ustawiasz server w ktrom chcesz grac z botami.

_________________
I love democracy....I love the Republic.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2003, 00:20 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Aby mieć boty w Multiplayerze musisz odpalić tryb COOP - będziesz mógł go wybrać w trakcie stawiania serwa. Wtedy pojawi się ustawienie co do ilości graczy na serwie - gra sama bedzie dopełniała botami do tej liczby - jak wejdzie człowiek jakiś bot zwolni mu miejsce. Ale jest jeden haczyk - COOP korzysta z map w wersji Single Player (aby na nich boty działały mapa musi mieć dla nich "ścieżki" - wskazówki co, jak, gdzie i dlaczego). Zwykle zmiany są kosmetyczne, ale niekiedy zdarzają sie powazniejsze różnice - np. W SP na Boccage nie ma B17, a w Multi jest. Dodatkowo niektóre mapy oficjalnie nie wystepuja w wersji SP - Aberdeen, Coral Sea (to z map Dice). Także mapy tworzone przez fanów rzadko mają wersje SP. No i boty pochłaniają troche mocy obliczeniowej procka - jak masz słaby gra będzie ci zwalniać...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2003, 11:43 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2003, 21:54
Posty: 4
Lokalizacja: Lublin
ok, teraz wszystko gra, dzięki bardzo:)

_________________
"Jeśli to co mówię jest nie prawdą, to tym gożej dla prawdy"

Jeden z "ministrów" Iraku.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2003, 15:12 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Jeszcze jedno - w Merciless 4.0 są Aberdeen i Coral Sea działające z botami (choć na Coral Sea boty raczej głupieją niż zazchowują się racjonalnie - latają w kółko).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2003, 23:01 
Offline

Dołączył(a): 16 cze 2003, 22:45
Posty: 7
Lokalizacja: Kraków
Poprostu włącz w multi tryb Co-op i jush

_________________
I am back from a world where
such words are meaningless. . .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2009, 02:52 
Offline

Dołączył(a): 24 gru 2008, 14:21
Posty: 4
Co trzeba zrobić by był ten tryb? Bo ja mam tylko ''Conquest''. Z góry dzięki za odpowiedź.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2009, 03:40 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Dzizas, po 5 (ponad) latach ktoś odkopał ten temat. Z zcasów gdy byłem active. Nawet powiadomienie dostałem... I zonka miałem co to...
Idę się upić... Hmmm... Grrr... Chyba jestem już pijany... Cholera...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL