Teraz jest 11 mar 2025, 21:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 lis 2005, 14:43 

Ciekawi mnie czy wielu z was dostało bana na tym żałosnym serwie. Grałem tam ostatnio pod dwuznacznym nickiem: 5uckMyD1ck(pięć nie "S"i jeden nie "i") i po kilkunastu minutach wykopało mnie na minutę bez uzasadnienia decyzji. Kilku gości zatłukłem w tym przypadkowo jednego swojego. Puściłem mu sorke, odklikał „np” więc to nie było powodem pauzy. Po ponownym wejściu znowu zatłukłem kilku i sru BAN. Bez ujemnego fraga, bez FF i obrażania. Chciałem pograć a nie pyszczyć. Domyślam się że jedynym powodem tego był mój nick. W takim wypadku wypadało by aby koleś bawiący się w admina puścił najpierw pościk o tym że mu się to nie podoba.Ale co tam niech żyje anarchia.
Osobiści olewam polskie serwery i polecam to początkującym. Totalny brak kultury, wyrozumiałości, zarozumialstwo i sporadyczne przypadki koleżeństwa.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, 16:19 

Zapewniam cie, że brak kultury, to dopiero jest na niemieckich serwerach.

Chociaż popieram np servery RBK, na których za nicki tego typu, a szczególnie Stalin, Hitler itp od razu dostajesz bana. Mnie osobiście (szczególnie nicki typu SS i Hitler) obrazają i godzą w moją nie jaką Polskość :? :? :? :? :?

Sorry, jeżeli komuś sie nie podoba mój punkt widzenia, ale to przecie wolny kraj :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, 20:09 

IMO powinny być blokowane takie "orginalne" ksywy...

a co do jakości gry... nie ma prawie serwerów gdzie da sie pograć tak jak kiedyś... chyba że zbierze sie stara gwardia ale do rzadkość... więc są 3 możliwości:

niegrac lub rzadko (np. ja)
dostosować sie
robić tak samo jak inni

powerzone to jusz legenda...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, 23:41 

TuReK napisał(a):
IMO powinny być blokowane takie "orginalne" ksywy...

a co do jakości gry... nie ma prawie serwerów gdzie da sie pograć tak jak kiedyś... chyba że zbierze sie stara gwardia ale do rzadkość... więc są 3 możliwości:

niegrac lub rzadko (np. ja)
dostosować sie
robić tak samo jak inni

powerzone to jusz legenda...

No własnie :cry: , dlatego juz nie gram w classica. Nie ma z kim. Prawie wszyscy przeszli na dwójke. Ehhh.... chyba wolałem poczatki bf'a kiedy był mało popularny i było mało serverów, ale towarzystwo przynajmniej fajne.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 09:29 

Eh znowu Powerzonka sie czepiaja... jak grasz normalnie bez kampy, tk itp na masowa skale to nie wiem jak mogle ciebie wywalic :?:
Gram tam non stop i nie narzekam czasami adminow brakuje ale da sie to znesc bo ostatnio to sporadyczny tylko brak.
Poziom przyzwoity szczegolnie wieczorami jak sie smietanka zbierze :wink:
Dlatego jak widzisz problem i nie znasz rozwaiazania to na 80% stan przed lustrem to je znajdziesz 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 12:15 

Poziom mi odpowiada, tylko dręczy mnie to że nikt nie umotywował mojego bana. Co do nicka, to grałem na nim na każdym serwie na jakim pozwalało mi łącze i nikt nigdy mi nie nie zbanował czy wykikał. Byłem wywalany za faq i inne grzechy ,ale najpierw był komunikat admina i wiedziałem że przeginam. Faktem jest że propagowanie nicków w stylu Hitler i Stalin jest przegięciem. Mój nick to literówka pochodząca z koszulki klienta który nosi ją u mnie w pracy. Pracuje tam na zmianie 200 kobiet (większość w wieku wskazującym na znaczny posęp grawitacji na ich ciele ) i nikt jakoś z tego nie robi problemu. Może problem jest w tym że każdy widzi to co chce. Ja widzę coś czego nikt potrafiący czytać i ceniący takie „anomalie” nie powinien się czepiać.

Zorak napisał

>Dlatego jak widzisz problem i nie znasz rozwaiazania to na 80% stan przed lustrem to je znajdziesz

Widzisz problem w tym że gdy grałem na PZ , nie raz byłem świadkiem skamlania o zdjęcie bana dla kolegów z innego klanu (nazw nie będę wymieniał). Więc może w tym przypadku procentowo to wygląd inaczej?

Co do BF2 to stoi u mnie na półce i obrasta krużem. Wywaliłem 130 zł w błoto. Takie jest moje zdanie co do tej gry.
Kiedyś przy moim pierwszym poście ktoś zarzucił mi że napisałem zawsze wierny BF1942.Nie mam zbyt wiele czasu , więc korzystam z okazji żeby sprostować.
Clasica miałem zanim pojawił się oficjalnie i grałem w niego zawsze kiedy tylko na discowery zobaczyłem Pancer IV. Przerabiałem wszystkie lepsze gierki o tematyce II wojny, ale ta kasuje je wszystki. Od niespełna roku mam stałe łącze i gram nałogowo. Siedzę teraz na fajnym małym 16 osobowym serwie gdzie nikt nikomu nie robi dymu i nie ma PL. Grałem , gram i będę grał zawsze solo. Jak ktoś z zabawy robi sport jego sprawa.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 12:31 
Moderator forum

to ciekawe co mowisz...powiadasz ze miales classica nim pojawil sie oficjalnie? :) co do wywalenia to kazdy jest czlowiekiem i ma swoje zdanie (admin tez) a wydaje mi sie ze wywalila cie kobieta a wiesz jakie sa baby wrazliwe( pozdro mcda) sam bym ciebie wywalil mimo to ze jestem 100 % facetem za tego nicka...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 16:13 

Widzisz dziwi mnie to ze niby za nika ktory rzeczywiscie miesci sie w normie, wiec jesli naprawde to bylo przyczyna bana to pewnie admin ci go zdejmnie.
Fakt faktem jednak ze sporo osob pisalo tu tematy czemu ban itp a jak sie pozniej okazywalo dostali go slusznie zn np kampe , liczne tk itp
podsumowujac zamiast sie uzalac pisz do admina :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 17:04 
Moderator forum

Dla mnie ten nick nie miesci w zadnej normie...a juz wiem za co ten gosc dostal bana i wg mnie bardzo dobrze ze dostal...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 17:58 

i znowu klania sie komus netykieta... :roll:

BTW: Popieram tego bana za taki nick!

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 19:00 

No i oczywiście ja tez :D

PostNapisane: 14 lis 2005, 19:11 

JANOSIK napisał(a):
Grałem tam ostatnio pod dwuznacznym nickiem: 5uckMyD1ck (pięć nie "S"i jeden nie "i")

nie badz smieszny każdy wie o co chodzi :x
bana to ty powinienes dostac od razu...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 09:25 

JANOSIK Napisał
...... wypadało by aby koleś bawiący się w admina puścił najpierw pościk o tym że mu się to nie podoba

A większość z was robi referendum nad nickiem. Nie tego tyczy się post. Przypomnę tym co nieuważnie czytali, że chodzi o brak uzasadnienia . Na początku kiedy zaczynałem grać w sieci dostałem kika za nick Player, ale pisało że wywaliło mnie na 1 min za niewłaściwy nick. Zmieniłem nick i grałem dalej. Rozumiem że nie każdy ma ochotę tolerować takie ksywki, ale nich najpierw to napisze. Na PZ napisano że dostałem na 1 min za nieznaną decyzje admina (czy jak to się tłumaczy). To co ja Nostradamus jestem ? Jak ktoś cię skądkolwiek wyprasza to ci mówi dlaczego.

Zorak Napisał
Widzisz dziwi mnie to ze niby za nika ktory rzeczywiscie miesci sie w normie, wiec jesli naprawde to bylo przyczyna bana to pewnie admin ci go zdejmnie.
Fakt faktem jednak ze sporo osob pisalo tu tematy czemu ban itp a jak sie pozniej okazywalo dostali go slusznie zn np kampe , liczne tk itp
podsumowujac zamiast sie uzalac pisz do admina

Bana dostałem na mapie Wake i było to w centrum mapy , BIEGAŁEM jako sanitariusz, reszta jw.

Nie chodzi mi o zdjęcie bana, bo wejście na ten serwer jest tylko kwestią uporu i czasu. Tylko po co? Żeby pobawić się z mcda czy z 3C bo oni tam chyba adminują w FF/PK (player killer)?

Wojtas Napisał

Dla mnie ten nick nie miesci w zadnej normie...a juz wiem za co ten gosc dostal bana i wg mnie bardzo dobrze ze dostal...

To oświeć mnie, a nie bawisz się w smarkacza :.....wiem ale nie powiem

Baker Napisał
nie badz smieszny każdy wie o co chodzi
bana to ty powinienes dostac od razu...

(pięć nie "S"i jeden nie "i") to ty nie bądź śmieszny. Agencja towarzyska to burdel i każdy to wie, ale istnieją i nikt ich(agencji) nie zamyka tylko za domniemanie. Ciągnąc dalej to chłopaków (lub dziewczyny) z FAD admin wykopie bez uzasadnienia bo ma nadwagę i nie toleruje żartów na swój temat. 3C wywali bo nie będzie grać z smarkaczami poniżej 16 lat (klasa 3”C”). Od razu dodam że są to przykłady sorka że na was wypadło.

Morswin Napisał
i znowu klania sie komus netykieta...

Mam nadzieje że w życiu prywatnym też jesteś taki dobrze wychowany.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 10:25 
Moderator forum

Smarkaczem to Ty jestes, i to w dodatku beszczelnym.Doskonale wiesz za co poleciales i nawet gdybys nie zrobil tego co zrobiles i tak bym Ciebie wykopal za nicka bez dyskusji. Po co pisanie takich rzeczy ze w nicku zamiast s miales 5 a zamias i 1?Co to zmienia? Z takim nickiem wlaz na amerykansie serwery dla szczylów. Admin powiedzial mi za co poleciales i mi to wystarczy, on (
:D ) nie mial potrzeby by klamac i bardziej ufam mu niz Tobie.
zdravim

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 10:51 

eh czyli zmien nick przepros ladnie , zagadaj do admina i raczej bedzie po sprawie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2