Sorki ze nie pisze o bf1942 ale mam problem ktory mnie doprowadza do szału, otóz mam medal of honor i po zainstalowaniu jest wszystko ok ale gdy chce odinstalowac to pasek procentowy przelatuje w niecala sek do 100% i wyskakuje tabelka ze jest wszystko ok. Bylo by wszystko ok gdyby nie to ze tak naprawde się nic nie odinstalowało. O usuwam medlala po przez klikniecie ppm na folderku i wybranie usun. Wszystko przenosi sie do kosza i usuwam. Mam windowsa 2000 NT. I w gdy chce drugi raz zainstalowac to instalator sie otwiera i jest na[isane ze sa juz jakies pliki od tej gry. Mam do wybrania modify, repair, remove no ale niestety w przypadku wybrania jedej z tych opcji dzieje sie to samo co przy probie odinstalowania. Gdy mialem windowsa millenium to nie mialem problemu usuwalem tak samo tylko pozniej musialem wchodzic do rejestru i usunac pozostale klucze od mohaa ale teraz nawet jak to zrobie to niestety pozostaja pliki na dysku c: w folderze WINNT i nie usuwam bo nie chce przypadkiem usunac jakis systemowych, a nie wiem ktore to od mohaa. Czy moglby mi ktos pomoc albo moze polecic jakis program ktory ma takie mozliwoscy wykrycia takich plikow?? Będę wdzieczny za pomoc.