Teraz jest 24 paź 2018, 07:56

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 mar 2006, 21:24 
Offline

Dołączył(a): 31 mar 2006, 21:18
Posty: 3
Lokalizacja: Lębork
Witam nie moge nigdzie na zadnej planszy znalezc lodzi podwodnej czy moze mi ktos powiedziec gdzie ona sie znajduje??:(z gory dziekuje

_________________
si vas pacem para bellum


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 21:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2002, 18:30
Posty: 1195
Lokalizacja: Białystok
Yes! Yes! Yes!

Kultowe pytanie powróciło, a już myślałem że zostało zapomniane :D

Koledze polecam przyklejone FAQ na forum.

_________________
Who cares?
Masz problemy z pisownią? Zanim wyślesz posta - sprawdź http://orangoo.com/spell/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 21:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 mar 2003, 11:56
Posty: 1060
Lokalizacja: Lębork
ołli siet :lol: myślałem, że więcej już tego nie przeczytam :lol: a tu masz :lol: i jak mi się humor poprawił :lol:

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=9519


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 22:01 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2004, 20:41
Posty: 2219
Lokalizacja: Warszawa Praga
W jeziorku na El Alamein :wink:

_________________
43RIDE Magazyn Rowerowy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 03:40 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 23:39
Posty: 1586
Lokalizacja: z Polska
Titus z Panchem zawsze twierdzili, ze jest w rzece na Berlinie. :shock:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 08:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sie 2004, 16:44
Posty: 1184
Lokalizacja: Giżycko
Na Kursku też są jeziorka, a ja widziałem submarine'a w rzece na Battle of Britain. ;D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 13:08 
Offline
Moderator forum

Dołączył(a): 8 mar 2004, 01:27
Posty: 1858
Lokalizacja: Łódź
Hoho... prześmiewcy... szydercy... :D

Łódź podwodna występuje na mapach Battle of Midway i Guadanalcanal (na tych dwóch) TYLKO W TRYBIE MULTIPLAYER. Inaczej mówiąc, jesli nie masz oryginała i nie wejdziesz na serwer, a grasz w trybie singleplayer, nie zobaczysz łodzi podwodnej (mapy do singla wyglądają nieco inaczej). Prócz tego powstało jeszcze kilka customowych mapek, stworzonych przez graczy, gdzie wykorzystane zostały łodzie podwodne, przychodzi mi na myśl np Battle of Atlantic gdzie okrętów podwodnych było 10 (słownie: dziesięć) - koleś który zrobił mapkę się nie obcyndalał po prostu...

PS: Barkę otwieramy strzałkami
PS2: Spadochron domyślnie jest pod 9.
PS3: ALT + F4 nie dodaje nowych możliwości do gry :lol:

_________________
Battlestations Midway - moja nowa pasja :)

Podpis nieczytelny...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 13:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2004, 17:55
Posty: 118
Lokalizacja: Łódź
Pewnie to znów jakaś prowokacja. Może Basketballplayer pośpieszył się o jeden dzień. To przecież dzisiaj jest Prima Aprilis... :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 18:44 
Offline

Dołączył(a): 31 mar 2006, 21:18
Posty: 3
Lokalizacja: Lębork
ok dzieki wiedzialem ze jest na midwai i na gudalcanal ale nie wiedzialem gdzie ;]myslalem ze w single tez jest gralem na lanie to tez nie ma ale wczoraj wszedlem na serwera i byl;]

_________________
si vas pacem para bellum


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2006, 15:37 
Offline

Dołączył(a): 24 sty 2006, 18:34
Posty: 12
Lokalizacja: okolice czwy
to mozna wrescie się dowiedziec czy jest jakas mapa w SP z łodzią podwodną?? :x


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2006, 16:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sie 2004, 16:44
Posty: 1184
Lokalizacja: Giżycko
Nie ma.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2006, 17:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 sie 2004, 13:16
Posty: 313
Lokalizacja: Szczecin(PL), Carlisle(UK)
Pyt:
owies napisał(a):
to mozna wrescie się dowiedziec czy jest jakas mapa w SP z łodzią podwodną??

Odp:
EST_PL napisał(a):
TYLKO W TRYBIE MULTIPLAYER


Naucz sie czytac ze zrozumieniem - to taki proste a ile klopotu sobie oszczedzisz ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2006, 01:40 
Offline
Moderator forum

Dołączył(a): 8 mar 2004, 01:27
Posty: 1858
Lokalizacja: Łódź
Tzn na singlu teoretycznie da się zobaczyc tę łódź podwodną. Wystarczy wybrać multiplayer - create server - tryb conquest zapodać mapę Midway lub Guadanalcanal i wio z serwerem. Popływac nawet się da, ale na mapce przeciwnik się nie pojawi :P

To dla tych co nie wierzą :D

_________________
Battlestations Midway - moja nowa pasja :)

Podpis nieczytelny...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sie 2011, 16:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sie 2010, 17:36
Posty: 50
Lokalizacja: 蒂霍沃
A jak się zanurzyć bo nie chcę nowego tematu zakładać :P mam nadzieję że to nie stanie się kolejnym kultowym pytaniem :lol: :lol: :lol:

_________________
http://bf1942-killzone-mod.blog.onet.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sie 2011, 18:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
strzałka w dół. a wynurza się strzałką do góry

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL